arkadaşlar netten baktığımda yazmak istediğim üniversiteler hep kötülenmiş lütfen yardım edin şurası iyi şurası kötü deyin sınavsız geçiş hakkımı kullanıcam...
uludağ sosyal bilimler myo işletme ------------muhasebe kocaeli myo işletme -----------------muhasebe çanakkale myo işletme--------------muhasebe tekirdağ myo işletme------muhasebe konya myo işletme---------muhasebe balıkesir myo işletme---------- muhasebe bartın myo işletme-----------muhaseve edirne trakya sosyal b. myo muhasebe özellikle balıkesir konya tekirdağ sosyallik ve üniversite bakımından çok kötülenmiş yorumlarınızı bekliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: CooL_RaX
arkadaşlar netten baktığımda yazmak istediğim üniversiteler hep kötülenmiş lütfen yardım edin şurası iyi şurası kötü deyin sınavsız geçiş hakkımı kullanıcam...
uludağ sosyal bilimler myo işletme ------------muhasebe kocaeli myo işletme -----------------muhasebe çanakkale myo işletme--------------muhasebe tekirdağ myo işletme------muhasebe konya myo işletme---------muhasebe balıkesir myo işletme---------- muhasebe bartın myo işletme-----------muhaseve edirne trakya sosyal b. myo muhasebe özellikle balıkesir konya tekirdağ sosyallik ve üniversite bakımından çok kötülenmiş yorumlarınızı bekliyorum
arkafdaşım sen balıkesir konya ya sosyallik sıfır diyosan bartın yada edirneyemi gideceksin.anladığım kadarıyla myo bunlar ve genelde ilçelerde olur bunlara bak ilçede olanları çokta tercih etme
18 yıldır bir ilçede olduğun için gerçekten çok sıkılmış durumdayım bu yüzden bir ile gitmek istiyorum sosyal olan bir ile
Edirne süper git bence sosyalliğin kralı var.
saol yorum için...
sosyallik bakımından yazdığın listede ; uludağdan sonra edirne gelir haberin olsun
eywallah.. peki konya tekirdağ gibi yerlere ne diyorsunuz?
18 yıldır bir ilçede olduğun için gerçekten çok sıkılmış durumdayım bu yüzden bir ile gitmek istiyorum sosyal olan bir ile
arkadaşım yazdığın myo hangisi ilçedeyse önce bir çıkar eğer ilçede olan varsa ele geri kalanları biz sana önerelim(üniv sitelerinden yada klavuzdan öğrenebilirsin myo nerde olduğunu)
yazdıklarımın hepsi merkezde
quote:
Orijinalden alıntı: CooL_RaX
yazdıklarımın hepsi merkezde
ilginç ozaman 1 uludağ 2 edirne 3 konya
yukarı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme