Şimdi Ara

Tercihlerimi Yaptım Onayladım Yorumlarınızı Esirgemeyin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
2.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: durnecmi

dostum özele birşey diyemem ama iktisat veya maliye mezunu olunca
    hakim olabiliyorsun öyle bişi vardı
    idare hakimi idi yani devlette tüm ibf eşit. Mesela hepsi kaymakamlık sınavına giriyor.

http://www.prohayat.com/2011/06/07/kaymakamlik-hakkinda-hersey-kaymakam-nasil-olunur-kaymakam-maasi/

Maliyeci sayıştay yada epdk olur devlette;

Özele gelirsek ; Ben iktisat derim, abim bankacı çünkü işletme değil iktisat daha çok tercih ediyoruz diyor. Benim tercihlerim ondan tamamen iktisat, Abim sakarya üni. iktisat mezunu 7-8 senelik mezun , Şuan bir bankada genel müdür yard. kadar yükseldi özelde. 7 Bin TL maaşı var. İngilizcesi var. Ama adam hala çok çalışıyor. Banka sınavları oluyor her sene hep girer kazanır terfi alır. Vezne görevlisi olarak başladı. Nerden mezun olduğun önemli değil bana dediği tek şey iktisat bitir Cumhurbaşkanı oğlu bile iktisat okuyor. Üzerinede MBA işletme yap İngilizceni Toefl ile belgele okurken, hayatın kurtuldu diyo olay bu iktisatçı açıkta asla kalmaz.. işletme mezunuda. Açığı saymıyorum devlet özel olarak işletme , iktisattan 2 kat daha fazla mezun veriyor. Hem onun için iktisat hemde inanın bankalarda daha saygın konumdalar. Ben büromu açarım Muhasebeci olcam derseniz. İşletme bitirin derim ben. Ama bir şirkette yönetici veya bankacı ise İktisat Bu arada maliyecilerde özel sektörde büro açıp mali müşavirliğe oynuyor dayım gibi. Dayım da İstanbul Maliye mezunu; inşallah faydalı olur bi okursun dostum

çok faydalı olacak kardeşim saol sıralamam şekilleniyor yavas yavas

• Yani yazdım beyler inanın nerden mezun olduğunuzun önemi yok bakmıyolar yani sen ne kadar dolusun olmuş musun o önemli onlar için , inanın sakarya i.ö. iktisat bile gelse şu listeden benim için önemli değil. Hani niye illa ist. olsun burda doğduk büyüdük ayrılmak istemiyoruz istanbuldan o yüzden bide üniversite bıraktım ben bu sene zaten makine müh. 2. sınıfa geçip terkim 2011 mezunuyum. Küçüklükten beri bankacı olmak istedim hep ama babam annem makine müh. ya bok varya mühendislikte o yüzden müh. yazıp gittik geçen sene hatamızı erken anladık yok abicim neyi seviyosan onu yapıcan, bu sene öylesine girdim sınava puan bu işte hazırlanmam falan olmadı netler ortada anlaşılmıştır. Ben çocukluk hayalimi yapıcam yani isterseniz tıp kazanın beyler. Gönlünüzde hep bankacı olmak varsa sizin okuyacağınız yer iktisat/işletme dir Diplomanın devlette önemi sıfır nerden mezun olduğuna bakmaz. Birde iş hayatında nerde olursan nerde çalışırsan çalış kendini sevdireceksin abicim. Yalakalık yapıcaksın demiyorum iyi okuyun kendini sevdireceksin diyorum. Pasif olmayacaksın üretken olup fikirlerinle üst kadronu dürteceksin devamlı karşı gelip sınırlarını aşmayacaksın peki efendim peki olmayacaksın. Birde kendini sevdirip biri elinden tutarsa özel sektörde sende işine gayret gösterip başarılı olursan 5-10 sene içinde tavan'a oynarsın olay bundan ibaret dostlar hepimizin yolu açık olsun ...

• up !!! başka fikri olan ?
  • ist üni iktisat iö gelir hayırlı olsun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: strawberry379

ist üni iktisat iö gelir hayırlı olsun :)

teşekkür ederim. Ama sıralama gerilemeleri falan diyorlar forumda dönüyor bu doğru mu acaba gerileme olsa bile en kotu kac bin geri atar beni ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lKavkazMafial -- 23 Temmuz 2012; 21:13:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erciyesharita

Marmara Üni. İktisat İ.Ö

Hayırlı olsun

bakın bu arkadaşa iyi bakın lütfen herkes görsün,adamın sıralamasının 20 bin aşağındaki bölüm gelir diyor görün bunları donanımhaber üyeleri adam daha dün üye olmuş burada milletin içini karartıyor,

adam 82 binde 99 binlik bölüm daha üstte ama ona gelmez diyor 110 binlik bölüme gelir diyor,bu adamlar bildiğin rakip eliyor insanlara diyor ki sıralamanızın altına tercih yapın üsteki bölümleri yazmayın diyor sizlere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvantiLazio

quote:

Marmara Üni. İktisat İ.Ö

Hayırlı olsun

bakın bu arkadaşa iyi bakın lütfen herkes görsün,adamın sıralamasının 20 bin aşağındaki bölüm gelir diyor görün bunları donanımhaber üyeleri adam daha dün üye olmuş burada milletin içini karartıyor,

adam 82 binde 99 binlik bölüm daha üstte ama ona gelmez diyor 110 binlik bölüme gelir diyor,bu adamlar bildiğin rakip eliyor insanlara diyor ki sıralamanızın altına tercih yapın üsteki bölümleri yazmayın diyor sizlere.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Marmara Üni. İktisat İ.Ö

Hayırlı olsun

Dostum seni severim bilirsin arada atışsakta şimdi sen bu listeye ne diyosun senin fikirlerin önemli benim için tercih listem bu benim bu sabah verdim sistem tarafından onaylandı artık top patlasa değiştirmem. Bundan iyiside olmaz bana göre ne dersin ?

• marmara iktisatı 4.tercihin olarak değiştirirsen gelir yok liste bu şekilde olacaksa istanbul iktisat iö gelir.
  • quote:

marmara iktisatı 4.tercihin olarak değiştirirsen gelir yok liste bu şekilde olacaksa istanbul iktisat iö gelir.

Gönlüm istanbuldan yana tamamdır ben istediğimi aldım eywallah avantilazio
  • quote:

quote:

Marmara Üni. İktisat İ.Ö

Hayırlı olsun

Adam bi liste yapmış bizde şurası gelir diye bir yorum yaptık ama senin kapasiten yetmediği için anlayamazsın bunu.

• quote:

Orijinalden alıntı: durnecmi

quote:

Orijinalden alıntı: strawberry379

ist üni iktisat iö gelir hayırlı olsun :)

teşekkür ederim. Ama sıralama gerilemeleri falan diyorlar forumda dönüyor bu doğru mu acaba gerileme olsa bile en kotu kac bin geri atar beni ?

bir yandan öyle evet
    ama bir yandan da katsayı kalktı tm sınavına öylesine girip ygs ve mat2 si yüksek olduğu için tm de iyi puan yapan tipler de var
    dengeleyebilir
    hadi 10 bin geriye atsın yine yerleşirsin bence umarım olur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: lKavkazMafial

dostum özele birşey diyemem ama iktisat veya maliye mezunu olunca
    hakim olabiliyorsun öyle bişi vardı
    idare hakimi idi yani devlette tüm ibf eşit. Mesela hepsi kaymakamlık sınavına giriyor.

http://www.prohayat.com/2011/06/07/kaymakamlik-hakkinda-hersey-kaymakam-nasil-olunur-kaymakam-maasi/

Maliyeci sayıştay yada epdk olur devlette;

Özele gelirsek ; Ben iktisat derim, abim bankacı çünkü işletme değil iktisat daha çok tercih ediyoruz diyor. Benim tercihlerim ondan tamamen iktisat, Abim sakarya üni. iktisat mezunu 7-8 senelik mezun , Şuan bir bankada genel müdür yard. kadar yükseldi özelde. 7 Bin TL maaşı var. İngilizcesi var. Ama adam hala çok çalışıyor. Banka sınavları oluyor her sene hep girer kazanır terfi alır. Vezne görevlisi olarak başladı. Nerden mezun olduğun önemli değil bana dediği tek şey iktisat bitir Cumhurbaşkanı oğlu bile iktisat okuyor. Üzerinede MBA işletme yap İngilizceni Toefl ile belgele okurken, iktisatı iyi öğren yatma okurken banka sınavlarında çok lazım, hayatın kurtuldu diyo olay bu iktisatçı açıkta asla kalmaz.. işletme mezunuda. Açığı saymıyorum devlet özel olarak işletme , iktisattan 2 kat daha fazla mezun veriyor. Hem onun için iktisat hemde inanın bankalarda daha saygın konumdalar. Ben büromu açarım Muhasebeci olcam derseniz. İşletme bitirin derim ben. Ama bir şirkette yönetici veya bankacı ise İktisat Bu arada maliyecilerde özel sektörde büro açıp mali müşavirliğe oynuyor dayım gibi. Dayım da İstanbul Maliye mezunu; inşallah faydalı olur bi okursun dostum

İstanbul işletme düşünüyorum ama benim matematik vasat,mat2 hiç mi hiç yok...TM1 sıralamam 91k TM2 74k...İşletme,İktisat,Maliye,Kamu Yönetimi..İstanbul üni.,Marmara,Dokuz Eylül..Üniversite ve aklımda bölümler bunlar,iktisata gitsem çok zorlanırım sanırım İstanbul işletme 92k ile alıyor,zorlanır mıyım iü de?

nereyi önerirsin sağolasın simdiden

• Sanmıyorum dostum zorlanıcağını marmara kasar ama ist. üni. kasmaz. İşletme biraz daha sözel ağırlıklıdır. İktisat grafik Yorum + Mat. ister.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lKavkazMafial

Sanmıyorum dostum zorlanıcağını marmara kasar ama ist. üni. kasmaz. İşletme biraz daha sözel ağırlıklıdır. İktisat grafik Yorum + Mat. ister.

Anladım hocam sağolasın gelir inşallah
  • quote:

quote:

Marmara Üni. İktisat İ.Ö

Hayırlı olsun

Adilikten başka birşey değil. Bunları arayıp bulsunlar bu forumdaki 5-6 kişi nedir neycidir bunu neden yapıyorlar bulunsun alayını çizsin adminler. Ayıp.

• afedersiniz arkadaşlar bir şey sormak istıyorm ben bu ıktısat malıye derslerını bılmıyorumda hacettepe veya gazi dusunuyorm hangisinde geometri yok o tarz seyler ben matematiki iyi yapabılıorum ama geometrım kotu okumamı zorlastırır yoksa ucundede geometri agırlıklımı varmı
  • lisedeki gibi geometri falan yok hocam :) grafik dedim sadece hacettepe veya gazi'nin sitelerine girip iktisat bölümlerine ulaşıp ders içeriklerine rahatça erişebilirsiniz. Genelde iktisata giriş makro mikro iktisat tarih edebiyat gibi dersler var veya para piyasaları teknik ingilizce (mesleki) ilerleyen sınıflarda spk ve genel hukuk dersleri bazı psikoloji mantık dersleri görüyoruz özetle..
  • slm beyler tm 1 98k ist üni işletme gelir mi? 92 k ile kapatmış?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobra 2

slm beyler tm 1 98k ist üni işletme gelir mi? 92 k ile kapatmış?

Zor ama neden olmasın %40-45 ihtimal gelir %60-55 gelmez diyelim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.