Şimdi Ara

Tercihlerimi Yaptım Onayladım Yorumlarınızı Esirgemeyin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
2.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Tercihlerimi Yaptım Onayladım Yorumlarınızı Esirgemeyin

TM-1 322,23938 55498, Y-TM-1 345,36068 82887

Tercihler ; ilk 3 tercih fantezi yaptım, son 2'yi de dolsun diye yazdım :))

1- ODTÜ İktisat 10K
    2- İst. Üni. İktisat (İng.) 35K
    3- Hacettepe Üni. İktisat 44K
    4- İst. Üni. İktisat 66K
    5- İst. Üni. İktisat İ.Ö 99K
    6- Marmara Üni. İktisat 83K
    7- Marmara Üni. İktisat İ.Ö 110K
    8- Kocaeli Üni. İktisat 142K
    9- Kocaeli Üni. İktisat İ.Ö 192K
    10-Sakarya Üni. İktisat İ.Ö 212K

Tahminlerinizi alabilir miyim beyler bu önemli benim için boş geçmeyelim ...

10.58 de tercihlerim ösym'ye iletildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lKavkazMafial -- 23 Temmuz 2012; 11:26:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: durnecmi

Tercihlerimi Yaptım Onayladım Yorumlarınızı Esirgemeyin

TM-1 322,23938 55498, Y-TM-1 345,36068 82887

Tercihler ; ilk 3 tercih fantezi yaptım, son 2'yi de dolsun diye yazdım :))

1- ODTÜ İktisat 10K
    2- İst. Üni. İktisat (İng.) 35K
    3- Hacettepe Üni. İktisat 44K
    4- İst. Üni. İktisat 66K
    5- İst. Üni. İktisat İ.Ö 99K
    6- Marmara Üni. İktisat 83K
    7- Marmara Üni. İktisat İ.Ö 110K
    8- Kocaeli Üni. İktisat 142K
    9- Kocaeli Üni. İktisat İ.Ö 192K
    10-Sakarya Üni. İktisat İ.Ö 212K

Tahminlerinizi alabilir miyim beyler bu önemli benim için boş geçmeyelim ...

10.58 de tercihlerim ösym'ye iletildi

Kardeşim senin MF puanların nasıl 160 da kalıyo ya.Normalde 200 ü geçmesi lazım

• istanbul üni iktisat iö hayırlı olsun.. bu arada iktisat mı daha iyi maliye mi bilgisi olan var mı ??
  • hayırlı olsun

çok büyük bir oynama olmaz ise ist. iktisat (iö) gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mblood

istanbul üni iktisat iö hayırlı olsun.. bu arada iktisat mı daha iyi maliye mi bilgisi olan var mı ??

devlet kurumları icin maliye daha avantajlı diyorlar ama özel sektör için iktisat
  • İst. Üni. İktisat İ.Ö HAYIRLI OLSUN
  • quote:

Orijinalden alıntı: follow the leader

quote:

istanbul üni iktisat iö hayırlı olsun.. bu arada iktisat mı daha iyi maliye mi bilgisi olan var mı ??

devlet kurumları icin maliye daha avantajlı diyorlar ama özel sektör için iktisat

aynen bende yaklaşık senin gibiyim ama kararsızım maliyemi seçim iktisat mı diye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: follow the leader

quote:

aynen bende yaklaşık senin gibiyim ama kararsızım maliyemi seçim iktisat mı diye

ben iktisat düsünüyorum. üstüne mba falan yapılırsa tadından yenmez.

• tercihleri yaptıktan sonra değiştirebiliyor muyuz?
  • 5. tercihine yerleşirsin. hayırlı olsun kardeşim. başarılar dilerim
  • Hepinize çok çok teşekkür ederim :) şimdi millet bana bu puan olaylarından sonra 120Klık yere anca gırersın dedı beyler 5 benım hayalim emin misiniz ? :)
  • quote:

Hepinize çok çok teşekkür ederim :) şimdi millet bana bu puan olaylarından sonra 120Klık yere anca gırersın dedı beyler 5 benım hayalim emin misiniz ? :)

Yani burdan 8. tercihe düşme ihtimalim yok dimi beyler ?
  • neden işletme düşünmüyorsun çoğu tercihin iktisat.iktisata zor diyorlar.işletmeninde alanı daha geniş diyorlar..
  • Marmara Üni. İktisat İ.Ö

Hayırlı olsun
  • Ben 4'ün geleceğini düşünüyorum hayırlısı olsun ....
  • Beyler moral verdiniz çok saolun ama işte insanın içinde soru işareti kalıyor hep :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bokdegilkaka

neden işletme düşünmüyorsun çoğu tercihin iktisat.iktisata zor diyorlar.işletmeninde alanı daha geniş diyorlar..

İktisat bir daldır. İşletme bunun bir konusudur. Kimden duyduysan yanlış bilgi edinmişsin dostum. Araştır derim tercihlerimin hepsi iktisat , iyi bir üni. gelse de ist, marmara başka birşey istemem tabiki gönül istanbul iktisattan yana. İşletmeyi MBA olarak düşünüyorum...
  • quote:

Dostum eğer ben mezuniyet sonrası devlete kapağı atarım dersen maliye oku kpss işini sıkı tut sonra da çorbana bak derim.Özel genel iktisattır ama Maliye ve kamucular KPSS daha çok; Boşu boşuna iktisat okuyup grafiklerle sayısal işlemlerle kafanı bozma maliye o kadar sıkı değil..

Edit: Maliye'de tercihin tek tercih Marmara Maliye olsun. İst. üni. maliyedeki arkadaşlarım pişman eğitimden , marmara fark atar eğitimde pratikte sıkı daha zor ama tek tercih marmara derim ben istanbul için..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lKavkazMafial -- 23 Temmuz 2012; 18:27:57 >
  • quote:

quote:

Dostum eğer ben mezuniyet sonrası devlete kapağı atarım dersen maliye oku kpss işini sıkı tut sonra da çorbana bak derim.Özel genel iktisattır ama Maliye ve kamucular KPSS daha çok; Boşu boşuna iktisat okuyup grafiklerle sayısal işlemlerle kafanı bozma maliye o kadar sıkı değil..

peki kardeşim maliye okuyupta özelde iş bulma imkanı nedir ?
  • dostum özele birşey diyemem ama iktisat veya maliye mezunu olunca
    hakim olabiliyorsun öyle bişi vardı
    idare hakimi idi yani devlette tüm ibf eşit. Mesela hepsi kaymakamlık sınavına giriyor.

http://www.prohayat.com/2011/06/07/kaymakamlik-hakkinda-hersey-kaymakam-nasil-olunur-kaymakam-maasi/

Maliyeci sayıştay yada epdk olur devlette;

Özele gelirsek ; Ben iktisat derim, abim bankacı çünkü işletme değil iktisat daha çok tercih ediyoruz diyor. Benim tercihlerim ondan tamamen iktisat, Abim sakarya üni. iktisat mezunu 7-8 senelik mezun , Şuan bir bankada genel müdür yard. kadar yükseldi özelde. 7 Bin TL maaşı var. İngilizcesi var. Ama adam hala çok çalışıyor. Banka sınavları oluyor her sene hep girer kazanır terfi alır. Vezne görevlisi olarak başladı. Nerden mezun olduğun önemli değil bana dediği tek şey iktisat bitir Cumhurbaşkanı oğlu bile iktisat okuyor. Üzerinede MBA işletme yap İngilizceni Toefl ile belgele okurken, iktisatı iyi öğren yatma okurken banka sınavlarında çok lazım, hayatın kurtuldu diyo olay bu iktisatçı açıkta asla kalmaz.. işletme mezunuda. Açığı saymıyorum devlet özel olarak işletme , iktisattan 2 kat daha fazla mezun veriyor. Hem onun için iktisat hemde inanın bankalarda daha saygın konumdalar. Ben büromu açarım Muhasebeci olcam derseniz. İşletme bitirin derim ben. Ama bir şirkette yönetici veya bankacı ise İktisat Bu arada maliyecilerde özel sektörde büro açıp mali müşavirliğe oynuyor dayım gibi. Dayım da İstanbul Maliye mezunu; inşallah faydalı olur bi okursun dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lKavkazMafial -- 23 Temmuz 2012; 18:49:01 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.