Şimdi Ara

Tercihlerini Kendisi Yapan Arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kılavuzda 2.sayfada çizim1'de "Tercih işlemi bitince 'tercihleriniz sistem tarafından başarıyla kabul edilmiştir' uyarısını görmeniz gerekiyor" yazıyor ama tercih işlemi bitince sadece "Tercihleriniz ... tarihinde başarı ile ÖSYM'ye bildirilmiştir." yazıyor.

çok evham yapıyorum galiba ama kılavuzda öyle diyorsa öyle yazsın kardeşim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qweqqa -- 29 Temmuz 2012; 20:01:56 >

• sen çıktı al yada kaydet sorun olmaz
  • tercihini kendisi yapan kimse yok mu buralarda?
    sizde en son ne yazdı? " tercihleriniz sistem tarafından başarıyla kabul edilmiştir" yazısı çıktı mı?
    yoksa Tercihleriniz ... tarihinde başarı ile ÖSYM'ye bildirilmiştir yazısı mı çıktı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qweqqa -- 29 Temmuz 2012; 19:45:02 >
  • Tercihleriniz ... Tarihinde başarı ile osym bildirilmiştir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sen böyle deyince bende bi telas yaptım bendede basarıyla bildirilmiştir dedi :S
  • yahu abartmayın, olmaz bir sey :D bende de o yazı cıktı ama b..unda boncuk aramaya gerek duymadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "tercihleriniz sistem tarafından başarıyla kabul edilmiştir" yazısı çıkan yok o zaman?
  • quote:

Orijinalden alıntı: qweqqa

"tercihleriniz sistem tarafından başarıyla kabul edilmiştir" yazısı çıkan yok o zaman?

kardeşim çıkmaz yha boşa bekleme herkeste tercihleriniz şu şu tarihinde ösym ye bildirilmiştir derse iş tamamdır anlasana ösym ye bildirilmiştir diyor bu kadarda abartmayın
  • bende de'' tercihleriniz ... tarihinde başarı ile ÖSYM'ye bildirilmiştir'' yazısı çıktı herkesde bu çıkıyo sorun yok. rehberlik hocamada sordum sorun yok dedi
  • '' tercihleriniz ... tarihinde başarı ile ÖSYM'ye bildirilmiştir'' yazdıysa tamam beyler boşuna sıkıntı yapmayın.
  • bugünkü duyuruda da “Tercihleriniz sistem tarafından başarıyla kabul edilmiştir.” uyarısını mutlaka görmeleri gerekmektedir. yazıyor.
    http://www.osym.gov.tr/belge/1-13621/2012-osys-tercih-islemleri-30072012.html

"Tercihleriniz sistem tarafından başarıyla kabul edilmiştir" yazısı kimseye çıkmıyor ki.
  • dostum herkeste o cıkıyor ..... tarihinde basarılı bir sekilde ösym bildirilmiştir. ösym bildirmişler işte daha ne :D
  • Son güne kadar tercihlerimizi değiştirebileceğimiz de yazıyor orada benim tahminim tercih süresi bittikten sonra kabul edilmiştir yazısını göreceğimiz sonuç olarak bildirimin kabulu demek kesinleşen bir şey demek.Boşuna telaş yapmayın lütfen.
  • ösym'nin sitesinde tırnak içinde "Tercihleriniz sistem tarafından başarıyla kabul edilmiştir" ibaresini görmeniz gerektiği belirtilmiş ama bu ibareyi gören yok mu arkadaşlar
  • ben görmedim öle bi yazı sadece bu

Tercihleriniz 30/07/2012 21:01:30 tarihinde başarı ile ÖSYM'ye bildirilmiştir.
  • Merak etmeyin arkadaşlar ÖSYM'yi bu sabah aradım bir sıkıntı yok dediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İlbey666

Merak etmeyin arkadaşlar ÖSYM'yi bu sabah aradım bir sıkıntı yok dediler.

kaçta aradınız acaba ben gece boyunca arıyorum sürekli meşgul
  • hocam telaş etmeyin bu kadar ya sonuçta bildirildi işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: tabula-rasa

quote:

Orijinalden alıntı: İlbey666

Merak etmeyin arkadaşlar ÖSYM'yi bu sabah aradım bir sıkıntı yok dediler.

kaçta aradınız acaba ben gece boyunca arıyorum sürekli meşgul

Sabah 11'de aradım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.