Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

tercihlerle ilgili bi sorum var LÜTFEN ACIL CEVAP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben tercihimin birinci sırasına akdeniz tıp yazdım ikinci sırasına ktü tıp yazdım simdi 1 tercihim olmazsa 2 tercihimi 2.tercihde olmazsa 3.tercihimi mi sıralamaya alacak veya iclerinde puanım tutan en yüksek yere kendimi yerleştirecek sunu anlatmak istedim akdeniz tıp tercih listemd ki en yüksek üni ben bunu başa değil de 6. sıraya yazsam yine akdeniz tıp mı geliyor KAFAM KARIŞTI?

• yahu okuyorsunuzda niye cevaplamıyorsunuz size yardımcı olun diyoruz zor bişey mi istiyoruz
  • Hocam sen tercihi doğru yapmışsın zaten puan yüksekten aşağı doğru sıralamışsın eğer düşüğü yukarı yazarsan yükseği aşağıya düşük puanlı tutar ve yüksek puanlıya girme hakkını kaybedersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALİADNAN

Ben tercihimin birinci sırasına akdeniz tıp yazdım ikinci sırasına ktü tıp yazdım simdi 1 tercihim olmazsa 2 tercihimi 2.tercihde olmazsa 3.tercihimi mi sıralamaya alacak veya iclerinde puanım tutan en yüksek yere kendimi yerleştirecek sunu anlatmak istedim akdeniz tıp tercih listemd ki en yüksek üni ben bunu başa değil de 6. sıraya yazsam yine akdeniz tıp mı geliyor KAFAM KARIŞTI?

her zaman öndeki tercihin değerlendirmeye alınır
    en yüksek tercihin değil..
    eğer yüksek sıralı bir tercihi aralarda bir yere yazasrsan onu adı ÖLÜ TERCİH ( gereksiz tercih ) olur.
    kolay gelsin..
  • cok sağ ol bea gercekten teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    arkadaşlar acil bir sorum var !
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.