Şimdi Ara

TERCİS SIRALAMASI YARDIM ... !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar benim kafama takılan bi durum war bu tercihlerde.. şimdi mesela ben atıyorum puanım 390 ve samsun iktisatı tercih ettim ama son tercihim ve sadece son tercihime gidebiliyorum kurtarıyo.. obur tarafdada yine ilk tercihi samsun iktisat olan bi vatandaş war ve puanı bnden düşük 388 ama ilk tercihi..bunun bana bi zararı olumu yani fazla tercih yapmanın zararı ?? adam ilk tercihi bnmde son tercihim ilk tercih olduğu için bnm onume geçme sansı varmı karışıtı kafam biraz..yorumlarınız için şimdiden teşekkürler..

• Hayır adamın şansı yok.
    senin puanın mesela 300.000 ve istediğin bölümü 30.sırada yazdın ( tercih ettin )
    diğer elemanın puanı ise 299.999 ve elemanda 1.sıraya aynı bölümü yazdı.

Sen Yerleşirsin
  • çok saolasın yaa kimin ne dediği belli değil zaten karambole gidersek ii biyerlere :)
  • şimdi hocalar, şöyle bir durumda var.Misal, Ben Ktü ee nin çıkmasını istiyorum fakat Yıldız teknik ee yi de yazmak zorundayım. Ktü ee örneğin 50000 den alıyor yıldız 30000 den şimdi ktü yü öne yazsak ölü tercih mi olur yıldız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peçito

Hayır adamın şansı yok.
    senin puanın mesela 300.000 ve istediğin bölümü 30.sırada yazdın ( tercih ettin )
    diğer elemanın puanı ise 299.999 ve elemanda 1.sıraya aynı bölümü yazdı.

Sen Yerleşirsin

gayet ii açklamş başkan
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobra 2

şimdi hocalar, şöyle bir durumda var.Misal, Ben Ktü ee nin çıkmasını istiyorum fakat Yıldız teknik ee yi de yazmak zorundayım. Ktü ee örneğin 50000 den alıyor yıldız 30000 den şimdi ktü yü öne yazsak ölü tercih mi olur yıldız?

buna ne diyorsunuz_?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobra 2

şimdi hocalar, şöyle bir durumda var.Misal, Ben Ktü ee nin çıkmasını istiyorum fakat Yıldız teknik ee yi de yazmak zorundayım. Ktü ee örneğin 50000 den alıyor yıldız 30000 den şimdi ktü yü öne yazsak ölü tercih mi olur yıldız?

Tercih ettiğin yıl eğer Ktü 50binlerden 29 binlere düşerse yıldzda sıralama olarak gerilerde kalırsa ölü terch olmaz:) böle bi ihtimal de pek az gibi görünüyor e o zaman ölü terch dyeblrz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.