Şimdi Ara

Tereyağı fırsatları-sadece sıcak fırsatlar (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
544
Cevap
52
Favori
58.286
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sorrento

Özellikle kaşar konusunda çok haklısınız. Denemediğim taze kaşar markası kalmadı. Pınar, İçim, Sütaş, Sek saman gibi.
    Muratbey ve Bahçıvan fena değil ama.
    Bim’in Kaanbey ve A101’in Tarabya marka kaşarları de güzel.

Alıntıları Göster
    A101'de Tarabya üreticisi sürekli değişiyor. Calmio üretimi olana denk gelirseniz çok başarılı.
  • Tarım Kredi 1kg Tuzsuz. %82 Süt yağı içerir.

47,25 TL

Henüz denemedik bakacaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorcery -- 29 Nisan 2020; 15:31:56 >
  • aslimdayok kullanıcısına yanıt
    Yanımda çalışan köylü bir personel Aşkale den getiriyor. Kaşarı da TAM marketten veya Lebenden

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sorcery kullanıcısına yanıt
    nerelerde satılıyor hocam?
  • ElectroTech E kullanıcısına yanıt
    Bim Kaanbey de koruyucu var,Tarabya da Slava üretimleri rezalet ayrıca a101 tereyağından üretici ismini de kaldırdı son aldığım yağı rezalet..
    Taze kaşar da bence şu an Muratbey net premium ligte..lakin a101 de 500 gramı 26 lira çok para

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Migrosun kendi yağı 40 lira. Aynes üretiyor. Bunun için fikriniz nedir?
    İlk defa aldım, fena değil gibi.
  • Merhabalar, tavsiye edilecek keçi tereyağı var mı, market satışı yapılan
  • extra34 E kullanıcısına yanıt
    Renklendirici var mı?

• torossediri kullanıcısına yanıt
    Onu marketten değilde n11 den alın bence

• Ankarada olan arkadaslar sivas imranlı ilçesi köylerinin yagını 55 tl den satıyor mutlaka deneyın derim ben yarın 4 kg alacagım tuzlu tussuz aynı fıyat tamamen organık katkısız

• Tereyağı yanında kaşar konusuda konuşulmuş :) Muratbey ilk olarak bimde satıldı ve gerçekten güzel ürün. Fiyati çok arttı malesef. Şuan tost için bimden kaanbey alıyorum gayet güzel. Tereyağı olarak genelde carrefourda kampanya oldukça pınar ve sek alıyorum. Standart kalite. Torku tereyağı daha üst kalitede . Bi keresinde a101 den alıp deniyim dedim bin pişman oldum , o yüzden bimdende hiç terayagi almadım ama yukarıda bi arkadaş çok beğenmiş. Küçük gramaj varsa denemek isterim onuda.
    Dün 4-5 tane a101 gezdim sek bulamadım malesef, Ülker'in torkunun tereyaglari vardı bazı şubelerinde!
    Köy tereyaglarinda da bi standart olmuyor malesef çok fena kokanlarina rastladık ağır kokanlari sevmiyorum o yüzden güvenip alamıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bella Ciao

Bim Kaanbey de koruyucu var,Tarabya da Slava üretimleri rezalet ayrıca a101 tereyağından üretici ismini de kaldırdı son aldığım yağı rezalet..
    Taze kaşar da bence şu an Muratbey net premium ligte..lakin a101 de 500 gramı 26 lira çok para
    İstanbukdaysaniz Muratbey için anpa gross markete bakın. 600 Gr 22.95
    Ayrıca tereyağı da çok uygun

• quote:

Orijinalden alıntı: needacar

Açık söylüyorum Pınar mış, içim miş, sek miş sük müş envayi çeşit tereyağını denedikten sonra yolum zorunlu Bim e düşüpte Bim in tereyağından almak zorunda kalmam ile bir daha diğerlerine dönüşte bakmadım bile. On çeker, rahat! Belki Torku yarışabilir ama diğerleri at çöpe.
    Edit: Aynı şeyi Bim in taze kaşarı içinde söyleyebilirim.
    Nasıl ovduysen artık gittim denedim arkadaş Güzelmiş aslında gayet. Ama bu pervin önceden bu kadar iyi değildi diye hatırlıyorum. Ama bence torku sekin altında kalır.
    Bimin zeytinyağı da güzeldir. Üreticisini araştırın sağlam bir firmadır.
    Onun dışında muratbey, ta 2005 lerde ilk çıktığında müthişti. Bir kaşarı vardı süperdi. Sonradan bozdular bence. Ama Eminönü ndeki sert beyaz peynirleri muhteşem ötesi, ve ucuz. Bim falan yaklasamaz. İtimatin da cok iyi, 240 gün olgunlastirilmis peyniri var mesela o super. 90 larda yediğimiz delikli guzel peynirleri andırıyor. Azıcık konu dışına çıktık ama olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 29 Nisan 2020; 22:46:35 >

• CSB yazmayan adam C kullanıcısına yanıt
    Olgunlaştırılmış peynirler şahane de fiyatları da el yakıyor. A'dan Z'ye memlekette her şey ateş pahası.
    Hele iki yıllık peynirler var, tadı 2 gün kalır ağızda, muhteşemdir. Peynir konusu açılmalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: sertosman

nerelerde satılıyor hocam?
    Tarım Kredi kendi marketinde satıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: espial

Olgunlaştırılmış peynirler şahane de fiyatları da el yakıyor. A'dan Z'ye memlekette her şey ateş pahası.
    Aslında pahalı sayılmaz. Beklediği için suyu ucuyor baya ve cok miktardan az elde edildiği icin normal gibi. Öbür türlü sulu tuzlu süt oluyor. 35 tl ye aldım gecen kilosu eminonu muratbeyden. Sokta bile 32 tl filan olmus fiyatlar.

Peynir konusu açtık tutmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 30 Nisan 2020; 0:0:0 >
    Ülkemiz şartlarında pahalı sadece peynirle bitse tamamda toplamı ortaya koyunca. Bir aileye de 1 kilo peynir nedir ki. Muratbey hiç almadım aldıklarım genelde 40/50 TL civarlarında.
    Anladım. O zaman yavaştan canlandırabiliriz konuyu.

• sorcery kullanıcısına yanıt
    Tarım kredi kime ürettirmiş ona bakmak lazım, çok saçma sapan üreticilere ürün ürettirdikleri oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.