Şimdi Ara

Terfi ettim. [Deneme Süresi Bitti. Yer Kesinleşti.] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
1
Favori
4.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MrDissident

quote:

Orijinalden alıntı: gmfaruk

Nazar değcek kardeşim yazma

bu arada
    HAYIRLI OLSUN

İyi niyetin için teşekkür ederim ama turizm sektöründe çalışıyorum. Bu sektörü bilen bilir, o kadar çok kem gözlü, nifak sokan insan var ki bu sektörde, onları atlattıktan sonra, Forum Donanım Haber mensupları nazar değdirmez, değdiremez hocam.
    Allah her zaman iyinin, doğrunun -kul aklınca "geç" diye tabir etsek bile- yanında.
    İyi niyetin için teşekkür ederim.

bi şey değil nazarın nerden geldiğini bile anlamazsın dikkat et mavi gözlülerin nazarı daha çok dokunur aklında bulunsun dini bilgidir

• Hayırlı olsun bol kazançlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik

Kendini cayla

• quote:

quote:

quote:

bu arada
    HAYIRLI OLSUN

İyi niyetin için teşekkür ederim ama turizm sektöründe çalışıyorum. Bu sektörü bilen bilir, o kadar çok kem gözlü, nifak sokan insan var ki bu sektörde, onları atlattıktan sonra, Forum Donanım Haber mensupları nazar değdirmez, değdiremez hocam.
    Allah her zaman iyinin, doğrunun -kul aklınca "geç" diye tabir etsek bile- yanında.

bi şey değil nazarın nerden geldiğini bile anlamazsın dikkat et mavi gözlülerin nazarı daha çok dokunur aklında bulunsun dini bilgidir

Duymuşluğum vardı böyle birşeyi. Teşekkür ederim sağol.

• quote:

Orijinalden alıntı: elr0hir

Hayırlı olsun bol kazançlar.

Teşekkürler.
  • Dünya üzerinde normal bir insanı en mutlu edebilecek şeylerden biridir bence terfi.Hayırlı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Masamune

Dünya üzerinde normal bir insanı en mutlu edebilecek şeylerden biridir bence terfi.Hayırlı olsun.

Eyvallah hocam.
  • Seyahat işletmeciliği okuyup otelcilik sektöründe çalışıyorum :) Tebrikler umarım daha iyi yerlere gelirsin. 2 yıllık mı yoksa 4 yıllık mı okuyorsun ? Birde hangi program kullanıyorsunuz ?
  • hayırlı olsun bu arada bölümün kaç yıllık?
  • Tebrik ederim.

Bende Alanya' da Turizm işletmeciliği okuyorum, ancak yazları otellerde vs vs yerlerde çalışmaktan başka turizm sektörüne dair bir şey düşünmüyorum.
    Nasip olursa mezun olduktan sonra ithalat-ihracat yada otomotiv sektörüne atılmayı düşünüyorum.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

bu arada
    HAYIRLI OLSUN

Duymuşluğum vardı böyle birşeyi. Teşekkür ederim sağol.

bişey değil

• quote:

Orijinalden alıntı: ivb

Seyahat işletmeciliği okuyup otelcilik sektöründe çalışıyorum :) Tebrikler umarım daha iyi yerlere gelirsin. 2 yıllık mı yoksa 4 yıllık mı okuyorsun ? Birde hangi program kullanıyorsunuz ?

Mesajını yeni gördüm hocam. 4 yıllık okuyorum. Temel olarak Sejour kullanıyoruz. Havalimanı ofis ise Sejour ve bir program daha kullanıyor. Ama ben o programı bilmiyorum.
    15 Mart'ta iki ofisten birine geçeceğim. Bir hafta orada, bir hafta diğerinde çalışacağım. Hangisine uyum sağlarsam orada kalacağım.
    Umarım ana ofis olur. Çünkü 9-5 çalışma saatleri.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fusion.

hayırlı olsun bu arada bölümün kaç yıllık?

4 yıllık hocam.
  • Hangi firma ETS mi ?
  • Eee simdi ne olacak?

Not: havalimanini sec secebiliyorsan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Insurrection

Tebrik ederim.

Bende Alanya' da Turizm işletmeciliği okuyorum, ancak yazları otellerde vs vs yerlerde çalışmaktan başka turizm sektörüne dair bir şey düşünmüyorum.
    Nasip olursa mezun olduktan sonra ithalat-ihracat yada otomotiv sektörüne atılmayı düşünüyorum.

Hayırlısı be gülüm demek geldi içimden
    Dostum nerede mutluysan onu yap. Ben şuan için mutluyum. Planım 40-45'e kadar çalışıp ya güzel İzmir'imde ya Muğla civarlarında küçük bir otel işletmeyi planlıyorum. Herkesin gönlüne göre olsun. Alanya'da kaçıncı sınıftasın?

• Hocam sorum kaynadı galiba , Hangi firmada ETS mi demiştim. Bu sene bende Otel rehberi olarak mülakata girdim muhtemelen de seçildim, okurken yaz ayları boyunca ETS de çalışacağım.
  • Hayirlisi olsun kardesim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Be Happy

Hangi firma ETS mi ?

Yok o değil hocam. Siz orda mı çalışıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AurorAbeam

Eee simdi ne olacak?

Not: havalimanini sec secebiliyorsan.

Şimdi ne olacak derken? Ne olacak birinden birinde çalışacağım
    Dünya'yı değiştirmedim yani hocam
    Havalimanı olursa, gece de çalışmam gerekecek. Merkez ofis olursa 9'dan 5'e çalışacağım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.