Şimdi Ara

Tergan Deri Ayakkabilar 79-99 Lira. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
3
Favori
3.681
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu markadan bir kere klasik deri kemer alma gafletinde bulundum o günden beir kapısından içeri girmiyorum.
    lanet gelsin...parçalandı gitti.

deri olmayan kemeri 15 tl ye başka bir markadan aldım 6 aydır kullanıyorum...sıkntısı yok...
  • ali222 A kullanıcısına yanıt
    evet şimdi biraz araştırdım. gerçekten dediğin gibiymiş. güncel ekonomi koşullarında mağazacılık yapan birçok marka, kullanıcıların interneti tercih etmesi yüzünden küçüldü veya kapandı. cayma hakkının internette 14 gün olması, reel alışverişte olmaması bile beni e-alışverişe yönlendiren güzel bir neden. "satılan mal geri alınmaz mantığı" şeklindeki kanun değişmedikçe mağazadan deneyip, internetten satın alırım.
  • 2 yıl önce sitelerinden aldığım ayakkabı iş yerinde zor şartlar altında hala sağlam. Modelleri kötü yine de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim 4-5 yıl önce aldığım ayakkabıları sağlam hala. Çok yağmurda kaldığımda oldu. Bazı modeller daha dayanıksız demek ki.
  • hakki.sert H kullanıcısına yanıt
    İki aynı ayakkabıdan biri 8 lira fazla hesaplandığı için mail atmıştım. Maile dönüş yapmışlar. Fiyatı düzelttik diye. Ben siparişi geçtiğim için isterseniz 8 lirayı iade edelim kartınıza dediler. Tamam dedim. Benim asıl merak ettiğim cidden stokta var mı ayakkabı. Sipariş durumu beklemede olarak görünüyor. Umarım stoklarda karışıklık olmuş sizin numara yok demezler.

Not: Sipariş durumu Kargoya Hazır oldu. Cidden var galiba ellerinde. :)

Not 2: Kargo bu sabah geldi. Tam bir gün sürmüş oldu. Bir defo filan yok beklediğim gibi geldi. Ekte resimler.
     Tergan Deri Ayakkabilar 79-99 Lira.
     Tergan Deri Ayakkabilar 79-99 Lira.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakki.sert -- 1 Temmuz 2016; 12:28:53 >

• Dün sipariş verdiğim ürün akşamına kargoya verildi. Sistemden takip ettim. Samsun'a ulaşmış dağıtıma çıkmış. Bakalım bekliyoruz.
  • Şu yorumlardan sonra fiyatın önemi kalmıyor.
  • Türkiyede ayakabıya indirim normal insanların giydiği numaralar bitince yapılıyor hehralde bu neya adam akıllı modellerin hiç birinde numara yok şakamısınız.......
  • Ayakkabılar gelmiş arkadaşlar. Buram buram kalite kokuyor. Üzerinde 469TL satış etiketi var. Ben 1 bot 1 ayakkabıyı 168TL'ye almıştım.
  • Geçen sene eşime tergan bot aldık.Bir kere giydi ve buram buram çöp kokuyor.Müşteri hizmetlerine gönderdik koku yaptığı için. Müşteri hatası dediler.Terganmı?Bir daha aslaaaa

• yıllardır kösele ayakkabı giyerim.Favorim Derimod'dur. hem çok dayanıklı hem çok rahat.
    birkaç defa başka markaları denedim ama Derimodda alıştığım rahatlığı bulamadım.eskiselerde atsam diye bakıyorum
    o markalara.Birdaha da maceraya gerek yok, indirimden yakalayınca Derimod alacağım.

Tergan aldım sonbaharda rahat etmedi ayağım.pek kullanmıyorum,arada bir kullanıp, eskisede atsam diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gulhana

Kalitesi nasıldır Terganın,alınır mı?

2 kış önce n11.een 2 adet bot aldim kendime ve babama. indirim, cek derken tanesi 85TL gibi bir rakama gelmisti. Günlük kullanimda -herhangi bir zorlama olmadan- botun topuk tabanlari tam 3 ay sonra acildi. Bildigin yapiskanlari atti-dikis tabiki yok. Yine böyle bir konu açılmıştı, konuyu açan arkadaşta tergandan tabii. Konuda bottan bahsedip, botuda tergana gönderdim. Değişim onayi cikti. Babama ayni tutarda gunluk bir ayakkabi aldim. Bir daha tergandan kemer dahi almam..

• _Discovery_ kullanıcısına yanıt
    Çokta haksızlık etmemek lazım. Her markanın ayakkabısında sorun çıkabiliyor. Biz genelde Derimoddan alıyoruz. Delindiğini de gördüm, koca botun ortadan ikiye bölündüğünü de gördüm. Bunun üzerine gidip Deromod kalitesiz üretmiş demedim. Nitekim eline alınca kaliteli mi değil mi anlayacak kadar tecrübem var sayılır.

Her markanın ucuz ve pahalı ürünleri oluyor. Tergan da da ucuz ve pahalı ürünler var. Topuğu sadece yapışkanla yapıştırılan botta vardır. Hem yapıştırılıp hem dikilende vardır. Keşke en ucuz kategoriyi hiç satmasalar diyeceksiniz ama o da pratikte mümkün değil. Sadece en kalitelileri koyun mağazaya, önünden geçen insan bulamazsınız.

Bugün benim sipariş verdiğim ayakkabı şu:http://www.tergan.com.tr/AYAKKABI_8111.html 79 liraya geldi. Daha önceden elime alıp görmüştüm ayakkabıyı. Kaliteli olduğu her halinden belli. Bayan ayakkabı almayı düşünene tavsiye ederim. 40 numara aldığım için %20 ek indirim geldi.

Benim önerim ayakkabı alırken deneyip rahat yürüyüp yürüyemediğinize bakın. Bir ayakkabıyı bir kişi giyer 10 sene birşey olmaz, başka adam giyer 1 ayda dağılır. Buna kullanım hatası diyemeyiz. Senin vücudunun yapısına, kilona, yürüme tarzına, çömelmene kalkmana, atlamana, hoplamana, ayakkabının tasarımına göre değişir bu. Yeri gelir ayakkabının tasarımında 1mm lik fark yaparsın bir adamın vücuduna avantaj sağlar, başka bir adamın vücuduna dezavantaj sağlar.

Diyeceğim gidip görmeden ayakkabı almayın. Tergan iyidir. Ayağınız rahat ettiyse alabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: _Discovery_

quote:

Orijinalden alıntı: gulhana

Kalitesi nasıldır Terganın,alınır mı?

2 kış önce n11.een 2 adet bot aldim kendime ve babama. indirim, cek derken tanesi 85TL gibi bir rakama gelmisti. Günlük kullanimda -herhangi bir zorlama olmadan- botun topuk tabanlari tam 3 ay sonra acildi. Bildigin yapiskanlari atti-dikis tabiki yok. Yine böyle bir konu açılmıştı, konuyu açan arkadaşta tergandan tabii. Konuda bottan bahsedip, botuda tergana gönderdim. Değişim onayi cikti. Babama ayni tutarda gunluk bir ayakkabi aldim. Bir daha tergandan kemer dahi almam..

Aldım hocam artık,bugün geldi.
    Kaliteli gibi duruyor ama bakalım gitmedim daha.

• Tergan iyi marka derdim ama kullanıcılar hiç öyle demiyor, suanlik converse giyiyorum. Converse in ingilizcesi ters, tersine demek; simgesini düşündüğünüzde tersi ay yıldız oluyor

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.