Şimdi Ara

Tergan Deri Ayakkabilar 79-99 Lira. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
3
Favori
3.681
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Senin mesajını okudum şikayetvarda mıydı şimdi hatırlamıyorum. Kendi toplantılarında konun geçmiş falan demiştin.Zaten o mesajlardan sonra olay bitti bende markanın...

Şunu anladık her deri üreten ayakkabıcı olamayacağı gibi,her kumaş üreten de gömlekçi olamaz. :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vollkan59 -- 29 Haziran 2016; 19:12:38 >
  • bazı modeller tam bir facia ya nası tasarımcıları var bunların
  • Geçen sene aldım tergan ayakkabı 400 küsürdan 149 tl ye düşmüştü.

Kalitesi kesinlikle çok iyi.

genelde flo'daki ayakkabılardan alırım rahat diye. ama flodakiler berbat, 3 ayda yırtılıyor. tergan'ı denemek için aldım, çok memnun kaldım
  • 42 giyiyorum normalde bunların numara durumu nedir normal mi
  • 42 numara kalanlara baktım modeller tırt
  • Mağazalarda da geçerli
  • suni deri
  • quote:

Orijinalden alıntı: flintstones

Kesinlikle katılıyorum. Garantisi biziz abi kafasındaki güya koca firma. O kadar alışveriş yaptım ilk defa bir firma bana aynı gün içerisinde iade etmezseniz almayız ürünü dedi. Baya uğraştım harbiden de almadılar. Tergan sa

Netten mi almistiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: realitych

suni deri

Gercek deri

• ali222 A kullanıcısına yanıt
    Mağazadan almıştım hocam. Kanun da öyle imiş ama birçok firma 30 güne kadar iade alırken tergan almadı.

• Büyük mağazalar diye tabir edeceğimiz bu markalar artık kendileri üretim yapmıyorlar. Konya ayakkabıcılar sanayisini gezerseniz çoğu dükkanda marka diye bildiğiniz firmaların kutularını göreceksiniz. Değişen tek şey ayakkabı içindeki tabanda yazılı olan isim. Ayakkabı meselesinde marka yeterli değil artık. Elinize alıp kaliteyi görmeniz gerekiyor.
  • Kesinlikle önermiyorum. Kiz arkadasima ayakkabi almistik, iki ay sonra (bu surecte 7-8 kere giymistir en fazla) burun kismindan acilma oldu ayakkabida. Dikkatle inceledigimizde ayakkabinin her yerden acilmaya basladigini fark ettik. Urunu aldigimiz magazaya geri goturduk. Urunun kusurlu oldugunu, degisimini ya da iadesini talep ettik. 2-3 hafta gibi bir sure sonra geri donus yaptilar. Urunde kullanici hatasi oldugunu, yapistirip geri gonderdiklerini belirttiler, gidip magazadan alacakmisiz. Allah askina soruyorum size iş ortaminda resmi kiyafetin altina giyilen ayakkabida nasil bir kullanici hatasi olabilir? Kız çıkıp halı saha maçı yapmadı ya ayakkabiyla! Ayakkabiyi teslim almadik almayacagiz da, musait bir zamanda tuketici hakem heyetine dilekce verip soke soke alacagiz tergan'dan o ayakkabinin parasini. Sonuç olarak urunleri %100 deri belki ama kullanilan malzemelerin kaitesi tartisilir. Ayrica satis sonrasi ilgi alaka ve musteri memnuniyeti sifirin da altinda. Ben kesinlikle tavsiye etmiyorum bu markayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devilish_ -- 30 Haziran 2016; 0:46:08 >

• ARkadalar %20 dümğüyor kupon kodu vs lagzım Sepette kargo ile 79+7 =86TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: flintstones

Mağazadan almıştım hocam. Kanun da öyle imiş ama birçok firma 30 güne kadar iade alırken tergan almadı.

Urunde kusur yoksa magaza satista iade almama hakki var kanunen. Ds damat, mudo vb de almiyor. Ama boyner grubu yillardir alir kesela. Netten almanin bir artisi da iade hakki.

• Tergan Deri Postaci Cantasi ve Deri Cuzdana zamaninda 350 lira para bayilmistim.Banka hesap karti gibi kartta vermisleri faturayi icine koyup 5 yil derideki her problemine garanti veriyoruz dediler.Alali 2 yil oldu gram yipranma yok.Tabi ayakkabilarindaki kaliteyi bilemiyorum hic giymedim

• artık pazarcılar bile fişsiz faturasız sattığı mala müşteriyi küstürmemek için sahip çıkıyor. tergan, "satılan mal geri alınmaz, müşteri malı yanlış kullanmış" kafasında. 2016 yılında satıcı her zaman haklıdır gibi bir ticaret mantığı olabilir mi? bana göre tergan=şikayet demektir. bayrampaşalı ayakkabı atölyesi zihniyetindeki adamlar büyük markayız diye dolaşıyorlar.

ayrıca internetten alınan mallara koşulsuz iade, mağazadan alınan mallar iade olmaz diye bir kanun yok. bu işin ayrı gayrısı olmaz. sizi kim inandırdıysa bu palavralara, güzel iş çıkarmış. bir malı alıp, kullanmadıysan, kutusuna, torbasına zarar vermediysen 15 gün koşulsuz iade hakkın vardır. direkt paranı alırsın. 1980'lerde vardı bu ticaret mantığı. esnaf arızalı malı kitlerdi, ondan sonra ağla dur, satıcının insafına bak. bitti arkadaşlar bu işler. internet var. tergan gibi markalar artık azalarak bitmeli. isterse cüzdanı, lv'den kaliteli olsun. ölüyorum dese su vermem tergan'a

• Tergan çok kaliteli marka. İstanbul Kadıköy Metro Marketin bahçesinde bir çadır kurulu. Orada Tergan'ın da standı var. Orada görüp numarasını bulamadığım ayakkabı vardı. Onu siteden bulup aldım. Haberdar eden arkadaşa teşekkürler.

Tabi şunu diyeyim her modeli herkes beğenmez. Bende %90 ını beğenmedim. Beğendiğim modeli görüp öyle internetten sipariş verdim. Sanırım onların Paladium da da mağazaları vardı. Kapanmadıysa oradan da bakıp siteden sipariş verebilirler.

40 numaraya ekstra %20 indirim olması da işime yaradı. Yalnız bir ayakkabıda sorun çıktı. Normalde %20 indirim olması gerekirken aynı modelin bir renginde %20 indirim yaptı diğer renginde %10 indirim yaptı. Dün akşam mail attım niye böyle diye henüz geri dönüş yapmadılar. Sabah 9:30 da müşteri hizmetlerini aradım diğer müşterilerle konuşuyoruz diye bant kaydını 10 dakika dinledim. Cevap alamayınca siparişi verdim. Bakalım gün içinde ararlar herhalde..

• Tergan giydiğim en rahat klasik ayakkabı markasıdır
  • hakki.sert H kullanıcısına yanıt
    Müşteri hizmetlerini aradım. Bende sizin siparişi görecek sistem yok dedi. Kargo takip numaranız mail gelmişse sorun yoktur dedi. Anladığım kadarıyla sistem zayıf biraz. Şimdiye kadar onca farklı yerden sipariş verdim. İlk defa aradığımda ben siparişi göremem diyen müşteri hizmetleri çıktı karşıma. Eski usullerle çalışıyorlar sanırım.
    Onca model üretmişler az bir yatırımla güzel sistem kurulabilir aslında.
    Şimdilik böyle de güzel gidiyor diyorlarsa bence gelecekte de güzel gideceğini göstermez. Hazır vakit varken sistemleri gözden geçirsinler. Bu tip şeyler markaya güveni etkiliyor.

Bir dikkatimi çeken de tüm modellerde tüm ayakkabı numaraları stokta var görünüyor. Bu da bana pek mümkün gelmedi. Muhtemelen web sitesindeki sistem numaraya göre stok tutmuyor. Umarım ben yanılırım da aldığım modelin numarası cidden stokta vardır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: boombip

artık pazarcılar bile fişsiz faturasız sattığı mala müşteriyi küstürmemek için sahip çıkıyor. tergan, "satılan mal geri alınmaz, müşteri malı yanlış kullanmış" kafasında. 2016 yılında satıcı her zaman haklıdır gibi bir ticaret mantığı olabilir mi? bana göre tergan=şikayet demektir. bayrampaşalı ayakkabı atölyesi zihniyetindeki adamlar büyük markayız diye dolaşıyorlar.

ayrıca internetten alınan mallara koşulsuz iade, mağazadan alınan mallar iade olmaz diye bir kanun yok. bu işin ayrı gayrısı olmaz. sizi kim inandırdıysa bu palavralara, güzel iş çıkarmış. bir malı alıp, kullanmadıysan, kutusuna, torbasına zarar vermediysen 15 gün koşulsuz iade hakkın vardır. direkt paranı alırsın. 1980'lerde vardı bu ticaret mantığı. esnaf arızalı malı kitlerdi, ondan sonra ağla dur, satıcının insafına bak. bitti arkadaşlar bu işler. internet var. tergan gibi markalar artık azalarak bitmeli. isterse cüzdanı, lv'den kaliteli olsun. ölüyorum dese su vermem tergan'a

Hocam 14 gun icinde keyfi iade hakki kanunda sedece mesafeli satislarda var. Magazada yok. Kurumsal firmalar aliyor ama kanuni mecburiyeti yok

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.