Şimdi Ara

Terhis Mahiyetinde İzin Hk. (352 kd)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
6.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. 30 Ocak itibariyle terhis mahiyetinde izin ile askerlik hizmetimi tamamladım. Terhis belgemi de aldım.
    Terhis tarihim ise 12 Şubat 2014. Bana verilen izin belgesinde çıkış 30 ocak 08:00. dönüş 12 şubat 08:00 olarak yazılı.
    Bu herkeste böyle mi? Dönüş tarihinin boş kalması gerekmiyor mu?

• 12 şubat'ta tekrar askeriyeye geri döneceksin anlamına gelir bu. Yani tekrardan bir süre askerlik yapacaksın kesin teskereyi alana kadar (bence)....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unemployedadam -- 10 Şubat 2014; 21:17:06 >
  • Merhaba,

Hayir bir sorun teskil etmiyor.

O gun askerligin bitiyor ve geri donmene gerek yok.

Hayirli olsun 353kd selamlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizimkinde o kısım boş.
  • peki ya elimdeki terhis belgesi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wilstrom

peki ya elimdeki terhis belgesi?

Terhis sonrası askerlik yapacaksın demekki, eksik olan askerlik süresini katmışlar olan bu. Eksik kalan günlerini ya da aylarını tamamlarsın..
  • Bizimkinde kocaman harflerle TERHİS yazıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Terhis mahiyetinde izin, tam terhis tarihi gelince birlik askerlikten düştüğümüzü belirten bir işlem yapması gerekiyormuş galiba hatırlatmamız için birliği aramamız mı gerekiyor bu konu hakkında bilgisi olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adı üstünde terhis mahiyetinde diye .adam izinlerini kullanmamış o izinnler düşülüp erken terhis almış .resmen askerliğide izin sürelerininde bittiği tarihtir .
  • sade18 kullanıcısına yanıt
    hiç bir şey yapman gerekmiyor
  • 352 kd diyince içim bi hoş oldu , ulen iyi bitridk valla... bizim kağıtlarda da dönüş tarihi var . sıkıntı olmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.