Şimdi Ara

Terim ne yaptı size?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adamı bir dakika da satmışsınız. Ayıptır günahtır yazık harbiden. Hemen ortada fol yok yumarta yokken şu gelsin bu gelsinler başlamış hemen. Bu adam bu takımı dipten aldı 2 kere şampiyon yaptı yıllar sonra çeyrek final yüzü gösterdi şans olsa yarı finali bile zorlardı takım. Yeri gelip yanlış oyuncu tercihi yapsada egosu olsada bu takımın başarısı için yürekten savaşacak başka bir adam yoktur. Yabancı hoca gelir belli bir taktik belirler çıkın buna göre oynayın der ama o takım ruhunu katamaz içine parasını alır çeker gider. Ünal aysal niye hocayla anlaşamıyor bilmiyorum milli takım meselesi yüzündense boş yere telaf yapmış. Hoca belkide 4 maç sonunda bırakacak zaten milli takım işini. Çıkıpta ortalığı daha beter kızıştırmanın anlamı nedir?

• Nankörlük zor. Allah kimseye vermesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş Haklısın sana katılıyorum ama Fatih Terim ile yollar ayrıldı az önce
  • bu zihniyete fazla terim gibi hoca gitsinler kürdancı tigana'yı getirsinler eleman gayet uyumlu çalışır bu yönetimle

• la kendisi sözleşme imzalamıyor. biz ne yapalım? yönetim ne yapsın?
  • Milli Takım ve YD ile aynı çatı altında olması zaten bir kıvılcım başlatmıştı sözleşmeyi kabul etmeyerek iyice ateşe odun attı bundan sonra ne olup bitecek göreceğiz.Ne başkan ne Fatih Hoca haklı değiller orası ayrı olan bize oluyor.
  • bir anda böyle dışlamak kötü oldu gerçekten. ama ortada fol yok yumurta yok diyemezsin.

kaç aydan beri belirsizlik sürüyor. galatasaray da ki form düşüklüğü tamamen onun milli takımla anlaşmasına bağlı. tek adam iki kulube aynı verimi veremez.

sattı kelimesini kullanmak istemiyorum ama bi anlamda da öyle oldu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hoca net hareket etmiyor. Galatasaray'da kalmak isteseydi önerilen teklifi kabul ederdi diye düşünüyorum.
    işin içine Milli takım girince hoca kendini takıma veremedi ve 3 beraberlik aldık. ligdeki ilk galibiyetimizi bile kötü futbolla aldık ki hazırlık döneminde daha iyi bir takım izlemiştik.
    hoca geleceği hakkında ne karar verecekse Ünal Aysal'ın dediği gibi 24-48 saat içinde hepimiz öğreneceğiz. top Fatih Terim'de.
  • Valla ben Fenerbahçeli halimle üzüldüm, hadi Burak gol atamaz kızılır Sabriye hep kızılır ama Fatih Terim i satmak da olmadı bu durumda.

Zaten Ünal Aysal Fatih Terim'i istemiyordu ve çok güzel şekilde Galatasaraylıları da defolsun gitsin diye dedirtti.
    2 yıllık sözleşme ile gideceklerine 1+1 olarak gitsinler o zaman önceden de böyle ise.

• Bazı şeyleri kulüp içinde halletme adına çok fazla içine kapandı iki tarafta. Ne Terim cephesi net konuşuyor ( aslında hiç konuşmuyor ) ne de başkan gerçekleri açıklıyor.

Eğer milli takım için bırakacaksa Galatasaray'ı buyursun yolu açık olsun. Ama son iki senede yapılanları bir kalemde silmesine üzülürüm.

Satmak çok abartı olmuş ama Kulübün büyüklüğü isimlerin büyüklüğünden önce gelir. Bu isim Terim'de olur Aysal'da. Diğer takımlarda böyle olmadığı için anlamaları biraz zor. Oralarda Yıldırım>Fenerbahçe...
  • quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

Valla ben Fenerbahçeli halimle üzüldüm, hadi Burak gol atamaz kızılır Sabriye hep kızılır ama Fatih Terim i satmak da olmadı bu durumda.

Zaten Ünal Aysal Fatih Terim'i istemiyordu ve çok güzel şekilde Galatasaraylıları da defolsun gitsin diye dedirtti.
    2 yıllık sözleşme ile gideceklerine 1+1 olarak gitsinler o zaman önceden de böyle ise.

1+1 falan tamamen işin bahanesi.

sözleşme teklifinin zamanlaması, aysal'ın güvenlik kamerası görse kontrat hakkında konuşacak seviyeye gelmesi, son dönemde birtakım yorumcular aracılığıyla hoca hakkında ithamlarda bulunulması bütün niyeti ortaya koyuyor.

hala fatih terim sözleşmeyi kabul etmedi gitsin falan diyen var cidden olayları nasıl takip ediyorlar anlamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

Valla ben Fenerbahçeli halimle üzüldüm, hadi Burak gol atamaz kızılır Sabriye hep kızılır ama Fatih Terim i satmak da olmadı bu durumda.

Aynen öyle.

Yababci teknik adam gelir, alacağı kuruşun hesabını yapar. Kulubü sorup soğana çevirir hiç kimsenin sesi çıkmaz. Ama Fatih Terim en ufak bir pazarlık be yapamaz. Bu kulubün kölesi çünkü.

Böyle taraftar düşman başına diyorum daha fazla konuşursam pek hoş olmayacak

• Birilerinin içi rahatlasın diye sözleşme imzalayacak değilim diyen Fatih Terim değil mi? Öyle yada böyle yönetim sana sözleşme önermiş. Milli Takım'ı cebinde tutup bunu yönetime karşı koz olarak kullanan Fatih Terim değil mi?

Ünal Aysal görüşmesine izin verse bile, daha birkaç ay önce ağzına geleni söyleyen ve ''TFF'nin benim için bitmiştir, muhatap almam.'' diyen ama koşa koşa Demirören'in yanına giderek işi kabul eden Fatih Terim değil mi?

Beni kovmadıkları müddetçe gitmem deyip önerilen sözleşmeye burun kıvırıp reddeden beni kovun diyen Fatih Terim değil mi?

Bu çatışma arasında kalan, puan kaybeden, lige berbat bir şekilde başlayan Galatasaray değil mi?

Eskiden, verilen basit pozisyonlarda bile saha kenarında çıldıran ancak şimdi Beşiktaş'tan 18. dakikada gol yedikten sonra elleri cebinde ıslık çalarak yedek kulubesi önünde gezen Fatih Terim değil mi?

Yönetim bu olayda suçludur. Ancak yönetimin suçlu olması Fatih Terim'in yanlışlarını düzeltmiyor. Milli Takım kampında yüzünde güller açarken, Florya'da beş karış surat ile antreman yaptırıp, yönetimden gelen telefonlara çıkmayan bir teknik direktör aklında o takımı bitirmiştir.

Fatih Terim'in şu anki amacı ''Beni kovsunlar da taraftarın desteğini kaybetmemeyim.''dir.

Bundan sonra yeni sözleşme imzalansa dahi, Galatasaray başında olumlu birşey yapacağını sanmıyorum.

• Arkadaş tek takım çalıştıracaksın bu kadar ne t basit.Sen bir kulüpte teknik adamsan sana teklif geldiği tamam o zaman bu takımında teknik direktörü olayım ne demek ? Milli takım ama diye çemkirenler ne yaptığını bilmiyor kısa ve net.

Galatasaray ı artık çalıştırmak istemiyorsa ben istemiyorum milli takıma geçtim diyebilir.Gözünü para hırsı bürümüş ki iki takımı çalıştırmak istiyor.Ben öyle görüyorum.Bir yerlerden emir geldi ,parası iyi diye ona imparator terim lakabını veren takımı rezil etmektense artık çalıştırmak istemiyorum diyerek milli takıma geçebilirdi.

Galatasaray ı neden bu duruma düşürüyor eğer gerçek galatasaraylı ise ? çalışmak istemiyorsa buyursun gitsin sözleşmesini de yenilemeye yanaşmıyor.NE yapmak istiyor belli değil ?
  • Türk taraftarı futboldan anlamıyor bu kadar basit. Bu arada Galatasaray taraftarı kadar rezil bir taraftar görmedim. Fenerbahçe'deki taraftarın yarısı kadar tutuculuk yok. Bizim taraftardan adam olmaz bu kadar basit.
  • Terim artık çok zor, yanlış oyunu oynadı.

öyle bir oyun oynadiki artık birdaha hiç bir GS yönetimi onunla çalışmaz. egosu artık kendisini yok etmeye başladı. yazık hemde çok yazık. ekim ortasında hiç bir hedefi kalmamış durumda bulabilir kendini hemde büyük ihtimal.
  • Yazıklar olsun size be imparatoru harcadınız 2 dk da lanet olsun......

• Fatih Terim gitmek istemediği sürece kalmalı ancak , bu kadar sorun nereden kimden kaynaklanıyor anlamış değilim ?!

Bu yönetim ile aralarında sürekli sürtüşme var deniliyordu belki basın gazlaması ama bir durulmadı şu mevzu , Fatih Hoca yada yönetim bu işe noktayı koymalı

Çıkıp adam gibi net olunmalı
  • kimsenin kimseyi sattığı yok. adam sözleşme imzalarsa başımızın üstünde yeri var, imzalamazsa da buyursun nereye gidiyorsa gitsin.
    haftalardır kafamızı şişirdiniz "niye sözleşmesini uzatmıyor başkan" diye, sözleşme önerince de oyalıyorsa buyursun gitsin. galatasaray her şeyden önce gelirse, içten pazarlıklı olmayacak terim!
  • Gidişi bir işe yarasın bari ab yi getirtsin
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.