Şimdi Ara

Terim ne yaptı size? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu kadarını söyleyeyim ben Fenerli Beşiktaşlı falan olsam içimden geçiririm, ya şu adamı yollasınlar da yerine Mancini mi geliyor Mourinho mu geliyor biri gelsin derim. Sonumuz hayır olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

Birilerinin içi rahatlasın diye sözleşme imzalayacak değilim diyen Fatih Terim değil mi? Öyle yada böyle yönetim sana sözleşme önermiş. Milli Takım'ı cebinde tutup bunu yönetime karşı koz olarak kullanan Fatih Terim değil mi?

Ünal Aysal görüşmesine izin verse bile, daha birkaç ay önce ağzına geleni söyleyen ve ''TFF'nin benim için bitmiştir, muhatap almam.'' diyen ama koşa koşa Demirören'in yanına giderek işi kabul eden Fatih Terim değil mi?

Beni kovmadıkları müddetçe gitmem deyip önerilen sözleşmeye burun kıvırıp reddeden beni kovun diyen Fatih Terim değil mi?

Bu çatışma arasında kalan, puan kaybeden, lige berbat bir şekilde başlayan Galatasaray değil mi?

Eskiden, verilen basit pozisyonlarda bile saha kenarında çıldıran ancak şimdi Beşiktaş'tan 18. dakikada gol yedikten sonra elleri cebinde ıslık çalarak yedek kulubesi önünde gezen Fatih Terim değil mi?

Yönetim bu olayda suçludur. Ancak yönetimin suçlu olması Fatih Terim'in yanlışlarını düzeltmiyor. Milli Takım kampında yüzünde güller açarken, Florya'da beş karış surat ile antreman yaptırıp, yönetimden gelen telefonlara çıkmayan bir teknik direktör aklında o takımı bitirmiştir.

Fatih Terim'in şu anki amacı ''Beni kovsunlar da taraftarın desteğini kaybetmemeyim.''dir.

Bundan sonra yeni sözleşme imzalansa dahi, Galatasaray başında olumlu birşey yapacağını sanmıyorum.

+1

terim hatalı diyen bizler yönetimi suçsuz bulmuyoruz zaten. madem fatih terim sizin dediğiniz kadar galatasaray aşığı, sizin dediğiniz kadar mantıklı bir adam; en başta bu hataları yapmamalıydı ve olayı bu kadar büyütmemeliydi.

ben 19 şampiyonluğu olan bir kulübün 6 şampiyonluğunda teknik direktör olsam ve kulübün başkanı bana gevrek gevrek "eleman" dese "ne diyor lan bu liseli?" gülüşü atardım herhalde. terim'in olgunlukla yaklaşması gerekiyordu böyle olaylara.

hazır konu bulmuşken tahminimi yapayım: terim bu sene kalır, 20. şampiyonluğu kazandırır ve gider.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Adamı bir dakika da satmışsınız. Ayıptır günahtır yazık harbiden. Hemen ortada fol yok yumarta yokken şu gelsin bu gelsinler başlamış hemen. Bu adam bu takımı dipten aldı 2 kere şampiyon yaptı yıllar sonra çeyrek final yüzü gösterdi şans olsa yarı finali bile zorlardı takım. Yeri gelip yanlış oyuncu tercihi yapsada egosu olsada bu takımın başarısı için yürekten savaşacak başka bir adam yoktur. Yabancı hoca gelir belli bir taktik belirler çıkın buna göre oynayın der ama o takım ruhunu katamaz içine parasını alır çeker gider. Ünal aysal niye hocayla anlaşamıyor bilmiyorum milli takım meselesi yüzündense boş yere telaf yapmış. Hoca belkide 4 maç sonunda bırakacak zaten milli takım işini. Çıkıpta ortalığı daha beter kızıştırmanın anlamı nedir?

Zaten her başarıda Terim sayesinde.
    Başarısızlıktada yönetim ve futbolcular suçlu. Işte senin gibi düşünenler yüzünden adamın egosu artık kendine zarar vermeye başladı.

halbuki gelen başarıda, eski başkanın borçsuz ve yepeyni stad ile bırakma katkısı yoktu dimi?

yada başkanın, ali dürüstlerin, albayrağın hiç katkısı yoktu dimi?

hadi son dakika yönetim yollarını ayırdı terimle.

• Yeni hoca başarılı da olsa içimiz hep buruk olacak o eski sevinç olmayacak. Bu sene zaten başarı beklemeyin..
  • gene abuk subuk td lere yöneleceğiz
    skibbe vs gibi imparator gidiyorsa ilk 5 td den birini getireceksin yoksa işimiz zor haftaya juve maçı var konuşulanlara bak
    gs yi bölmek için çok uğraşıyorlardı sonunda başardılar
    şimdi taraftarın yarısı imparatora yarısı başkana saydırıyor
  • Galatasaray babasinin tarlasi mi Terim'in ? 4 mac icin milli takimin basina gecmesine izin verildi ve 2 sene sozlesme uzatma teklif edildi ama kabul etmedi,nedeni ise Brezilya'da milli takimin basinda olmak tabi gidilirse ,bu durumda gereken yapildi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İMPARATOR FATİH TERİM!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok amatörce davrandı GS ve Terim. ufaktan cilveleşelim diyen iki sevgilinin abartıp büyüyen kavgası gibi oldu.

adam senin teknik direktörün, imzayı sene sonu atsa da olurdu. zorlamanın ne manası var, terim de aynı şekilde imza atmak istemiyorsa bunu aysalla görüşüp çıkıp bi basın toplantısı yapacaklardı, durum şudur şu zaman oturup konuşucaz diye olay kapanacaktı.

şimdi noldu, 6. haftada takım teknik direktörsüz kaldı, bu saatten sonra kimi alabilirsin ? boşta duran çöp teknik direkörleri, ee onlar sana ne kazandırır ? hiç...

yazık ettiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: P.Kurmay Albay

Türk taraftarı futboldan anlamıyor bu kadar basit. Bu arada Galatasaray taraftarı kadar rezil bir taraftar görmedim. Fenerbahçe'deki taraftarın yarısı kadar tutuculuk yok. Bizim taraftardan adam olmaz bu kadar basit.

Bırakma Aykut hoca dediğimizde dalga geçiyorlardı şimdi 2 dakikada Terimi satmışlar.
  • 1 hafta sonra Juventus'la maçımız var..

Ünal Aysalın egosu > Fatih Terimin egosu

Fatih Terim > ünal aysal hatta bütün yönetim kurulu..

http://www2.galatasaray.org/bize_ulasin.php

Tepkimizi dile getiriyoruz
  • Terim ne yaptı bunlara , ne yapacak Gs'de , Milli takımda defalarca tokatladı , ısrarla her fırsatta saldırdılar Terim hep saldırdıkları adamlarla,saldırdıkları konularla tokatladı bunları , küme düşmeye oynayan takımı alan adamı çok değil iki sene sonra "deplasmanda niye Real Madrid'e yeniliyorsun" diye eleştirdiler!

İmparatorun dediği gibi , "Yapılan hiçbir iyilik cezasız kalmaz" , Terim aldı kulübü bakın takımı demiyorum kulübü buraya getirdi ve sırtından bıçaklandı bu kadar basit.

Sözleşme cart curt eden çocuklar da boş boş konuşmasın Terim'in zaten sözleşmesi vardı bunu ille şimdi uzatmak zorunda değil ayrıca yalandan önerilen sözleşmelerin de gayet farkında olacak bir tecrübede imparator.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

Birilerinin içi rahatlasın diye sözleşme imzalayacak değilim diyen Fatih Terim değil mi? Öyle yada böyle yönetim sana sözleşme önermiş. Milli Takım'ı cebinde tutup bunu yönetime karşı koz olarak kullanan Fatih Terim değil mi?

Ünal Aysal görüşmesine izin verse bile, daha birkaç ay önce ağzına geleni söyleyen ve ''TFF'nin benim için bitmiştir, muhatap almam.'' diyen ama koşa koşa Demirören'in yanına giderek işi kabul eden Fatih Terim değil mi?

Beni kovmadıkları müddetçe gitmem deyip önerilen sözleşmeye burun kıvırıp reddeden beni kovun diyen Fatih Terim değil mi?

Bu çatışma arasında kalan, puan kaybeden, lige berbat bir şekilde başlayan Galatasaray değil mi?

Eskiden, verilen basit pozisyonlarda bile saha kenarında çıldıran ancak şimdi Beşiktaş'tan 18. dakikada gol yedikten sonra elleri cebinde ıslık çalarak yedek kulubesi önünde gezen Fatih Terim değil mi?

Yönetim bu olayda suçludur. Ancak yönetimin suçlu olması Fatih Terim'in yanlışlarını düzeltmiyor. Milli Takım kampında yüzünde güller açarken, Florya'da beş karış surat ile antreman yaptırıp, yönetimden gelen telefonlara çıkmayan bir teknik direktör aklında o takımı bitirmiştir.

Fatih Terim'in şu anki amacı ''Beni kovsunlar da taraftarın desteğini kaybetmemeyim.''dir.

Bundan sonra yeni sözleşme imzalansa dahi, Galatasaray başında olumlu birşey yapacağını sanmıyorum.

Durumu en güzel özetleyen mesajlardan biri olmuş.

• Yıldırım Demirören'in olaydan sonraki açıklaması gayet özetleyici. ''3+1'in sözünü almıştık'' Şimdi masaya oturacaklar ve anlaşacaklar. Yani bunlar planlanmış şeylerdi.

Değil Fatih Terim isterse Metin Oktay olsun, kimsenin Galatasaray'la dalga geçmeye hakkı yok. Böyle bir durumda Fatih Terim'i de savunmam, savunanı da savunmam kusura bakmasınlar.

İsteyen Galatasaray'ı bırakıp milli takımı desteklemeye başlayabilir, haydi naş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahago

1 hafta sonra Juventus'la maçımız var..

milli takımıda görücez galatsarayıda bakalım kim kimden büyükmüş adam geldiğinde yapılan transferler sırtladı bu takımı ünal aysalın hakkını yemeğin bu başkan giderse asıl o zaman galatasaray karanlık günlere gömülür..

•  Terim ne yaptı size?
  • Nankörlük..
  • quote:

Orijinalden alıntı: neverlate

quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

Valla ben Fenerbahçeli halimle üzüldüm, hadi Burak gol atamaz kızılır Sabriye hep kızılır ama Fatih Terim i satmak da olmadı bu durumda.

Zaten Ünal Aysal Fatih Terim'i istemiyordu ve çok güzel şekilde Galatasaraylıları da defolsun gitsin diye dedirtti.
    2 yıllık sözleşme ile gideceklerine 1+1 olarak gitsinler o zaman önceden de böyle ise.

Aynen öyle.

Yababci teknik adam gelir, alacağı kuruşun hesabını yapar. Kulubü sorup soğana çevirir hiç kimsenin sesi çıkmaz. Ama Fatih Terim en ufak bir pazarlık be yapamaz. Bu kulubün kölesi çünkü.

Böyle taraftar düşman başına diyorum daha fazla konuşursam pek hoş olmayacak

aynen öyle hala da sözleşme imzalamadı diye konuşuyor forumda bir sürü nankör

• quote:

Orijinalden alıntı: pearl g.

quote:

milli takımıda görücez galatsarayıda bakalım kim kimden büyükmüş adam geldiğinde yapılan transferler sırtladı bu takımı ünal aysalın hakkını yemeğin bu başkan giderse asıl o zaman galatasaray karanlık günlere gömülür..

Biz Terim'in başarısını bizi 4 sene üst üste şampiyon yaptığında, bize UEFA kupasını kazandırdığında gördük.. Gönlümüzde yer etti bir kere.. o yaşayan bir efsane bizim için..

Adama resmen karalama kampanyası yapıldı, önce tff şimdi kulübün kendisi yazık.. Adam ona rağmen milli takımı reddetmedi.. O Metin Oktay gibi anılacak ama bu insana bunları yapanlar KİNLE anılacak.. Şimdi ve daima..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pearl g.

quote:

Biz Terim'in başarısını bizi 4 sene üst üste şampiyon yaptığında, bize UEFA kupasını kazandırdığında gördük.. Gönlümüzde yer etti bir kere.. o yaşayan bir efsane bizim için..

Adama resmen karalama kampanyası yapıldı, önce tff şimdi kulübün kendisi yazık.. Adam ona rağmen milli takımı reddetmedi.. O Metin Oktay gibi anılacak ama bu insana bunları yapanlar KİNLE anılacak.. Şimdi ve daima..

milli takımı reddetmedi ama galatasarayın başındayken reddetmedi. bi nevi galatasarayı reddetti. öylede oldu sözleşme kabul edilmedi. kimi kurtarmak için TÜPÇÜYÜ! bu adam sana bunca şey yapmışken gidip el sıkışıp etrafa gülücükler atarken galatasarayın mesaisini bu adam için harcarken ligde kötü sonuçlar alırkenmi metin oktay oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sylar.

Terim ne yaptı size?

yaw he he
    [simage]
    http://airstre.am/dopamine72/Nicolas%20Cage%20Laugh.gif[/simage]

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.