Şimdi Ara

TERİOSA ALTERNATİF BULAMIYORUM!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
4.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bunların hepsi SUV, asfalt jipleridir. Ben yakıtı düşündükten sonra, altından kalkabileceksem bir saniye düşünmem forester alırdım. Yol tutuş ve performans olarak oldukça keyifli olur. Tabi forester da çeşit çeşit. Düzgün motorlusu benim ilgi alanımda.

Eskiden suzuki vitaralar on numaraydı, ama grand vitara ile bozdular. Bu sınıfta gerçek jipe en yakın alet oydu. Çok saygı duyduğum bir araçtır, 1.6 motoruyla da o ataklığa nasıl sahipti hiç anlamamışımdır! Sırf o arabaların hatrına Suzuki'ye de tekrar bakardım. Asfalt jipleri arasında hala en optimali o olabilir, ama arazi performansında eskiye göre ciddi düşüş var biline... Gene de Freelanderin arazi becerisinden iyidir şimdiki vitaralar.

Ben olsam Landrover'ın her türlü aracını kafadan elerdim, sanayide ustaları zengin etmek için güzel bir seçenek olabilir.

Diyeceğim o ki Ben forester ve Vitara düşünürdüm. Efendi efendi bineceksem vitara, itlik yapacaksam forester alırdım... Aynı şekilde arazi önemli ise vitara, olduğu kadar olur şeklinde ise forester alırdım.

• Bence alacağınız araç dizel olmalı. Lpg takınca bagaj hacmi azalıyor. Benzinli suv kullanmak çok masraflı, fakat dizellerin turbolu olması yüksek tork sağlıyor. ilk 3 viteste koltuğa yapıştırıyorlar. Ayrıca arka koltukları yatırınca yatak konforunda uzun bir alan elde edebilirsiniz. Araç ağırlığı 1500 kg'yi geçince motor gücü asgari 130 hp olmalıdır. Tavsiyelerim: Dizel (duster,tucson,sportage,Freelander,Vitara)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.