Şimdi Ara

Terliyken telefon kullanılınca, telefon bozulur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, daha önce htc sensation marka bir telefon kullandım, telefonun işlemcisi de sizlere ömür oldu, teleservice denilen dolandırıcı garanti firması, sıvı teması var deyip, garantiden çıkarıp 455 tl faturayı kesti. fakat benim telefonumun sıvıyla teması yoktu. şimdi aklıma şu takılıyor, malum yaz aylarındayız, ya da yaz henüz bitmedi; terliyoruz, terliyken de telefon görüşmeleri yapıyoruz. acaba az bir ter bile gelse, bu akıllı ama dayanıksız telefonlarımızın işlemcisi mi yanacak?

sözün özü şu an samsung galaxy s3 telefonum var, bugün de terliyken kullandım, şimdi bozulur mu diye paranoya içerisindeyim, acil bir yanıt verirseniz sevinirim.

• e türkiye'nin en aktif forumunda bir soruya hiç yanıt yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: laturc

Arkadaşlar merhaba, daha önce htc sensation marka bir telefon kullandım, telefonun işlemcisi de sizlere ömür oldu, teleservice denilen dolandırıcı garanti firması, sıvı teması var deyip, garantiden çıkarıp 455 tl faturayı kesti. fakat benim telefonumun sıvıyla teması yoktu. şimdi aklıma şu takılıyor, malum yaz aylarındayız, ya da yaz henüz bitmedi; terliyoruz, terliyken de telefon görüşmeleri yapıyoruz. acaba az bir ter bile gelse, bu akıllı ama dayanıksız telefonlarımızın işlemcisi mi yanacak?

sözün özü şu an samsung galaxy s3 telefonum var, bugün de terliyken kullandım, şimdi bozulur mu diye paranoya içerisindeyim, acil bir yanıt verirseniz sevinirim.

Dostum bence o servislerin cakalligi. Bende nokia telefonu goturdum adam direk sivi temasi var dedi halbuki yok Allah tan servis aldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• peki hiç terliyken kullandın mı?
  • öyle bir dünya yok bence
    adamların çakallığı , direk samsung türkiye ile iletişime geç ortalığı ayağa kaldır sesini iyi çıkarabilirsen yeni cihaz verirler.
  • arkadaşlar terliyken telefon kullanıyor musunuz? bu tarz sıvı temasları telefonları bozuyor mu?
  • Valla zor bir ihtimal ama olmayacak diye bir kural yok. KVK servis teknisyeni arkadaşımın kendi cihazı sıvı temasından bozuldu ve cihaza hiç sıvı temas etmemişti. Terliyken telefonun sıvı alması ve bozulması gayet doğal bir sonuç demişti bana. Hafta 4-5 telefon bu nedenle servise geliyormuş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.