Şimdi Ara

Telefon aşırı ısınıyor, hat gidiyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklasık. 1 yıldır kullaniyorum son 1 aydır telefon aşırı ısınıyor, hafızası oyle çok dplu da değil. Nedeni nedir sizce?

Ama bundan daha önemlisi hattım sürekli kesiliyor, hatla ilgili bir sorun degil aynı yerde baska telefonlara takinca sorunsuz çekiyor ama benim telefonda hat 5 dakika var 20 dakika yok sürekli kesiliyor ve telefon isinmamışken de oluyor bu, acaba sorun nedir merak ediyorum. Telefoncu hafızası çok doludur diye hat kesiliyordur dedi hafızayı boşalttım 1 haftadır ama değışen bir şey yok.

Suan bile hat yok wifidan baglanabiliyorum, araliksiz en fazla 2-3 dakika konusabiliyorum hat gidiyor kullansam da kullanmasam da telefon yeni acılmıs olsa da farketmiyor hep var bu sorun hat takilan yerle ilgili bir sorun galiba telefoncu tamir edebilir mi acaba?

Model: Discovery

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lezzetli çipetpett -- 8 Ağustos 2015; 1:17:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Telefoncu sacmalamis

İsterse telefonda hic hafiza kalmasin,hat cekmeme yapmaz

Sim kartinizi cikartin,iyice ustunuze veya herhangi bir kumas parcasina silin.Sonra geri takin.Eger kesilmis sim kart kullaniyorsaniz bundan da olabilir(gerci bu ihtimal uzak,cunku kestirmenize gerek yok,anca baska telefon ivin onceden kestirmis olabilirsiniz,her neyse)

Eger hala yapiyorsa telefonda donanimsal sorunda olabilir.

Eger ben telefonsuz kalamam diyorsaniz,formatlayin oyle deneyin.

Telefonsuzluga dayanirim bir hafta diyorsaniz garantiye yollayin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon şarj almıyor
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.