Şimdi Ara

Termal Macun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İşlemci için termal macun önerisi/fiyatı arıyorum.
    İşlemci:AMD ATHLON 64 PROCESSOR 3000+ 1.81GHz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InspectorGadget03 -- 16 Temmuz 2018; 16:41:22 >

• Bu konu hakkında net bilgiye sahip değilim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • www.hepsiburada.com
    Cooler Master Mastergel Maker Nano Elmas Partiküllü Termal Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/cooler-master-mastergel-maker-nano-elmas-partikullu-termal-macun-pm-bd805420

Faydasını bi kaç günlük kullanımdan sonra anlarsınız. Sürer sürmez bu niye böyle demeyin. Arkadaşa almıştık gayet güzel bi macun. Ben ise bilgisayarcılarda satılan 10 tl lik macundan kullanıyorum.

Bazı markaların macun iletkenlikleri pek iyi olmuyor. Ek olarak Noctua da iyi bir marka ancak size önerdiğim gibi koyu bir kıvama sahip değil. Belli bir süre (6 ay kadar) sonra ısıdan kaynaklı akışkan bir hal alıyor. Tabi farklı tavsiyelerde gelebilir ancak kullanıp memnun kaldığımız bir ürün olduğu için önerdim. İşin aslı sizin sistem için fazlasıyla yeterli gelir. Çokta takıntı yapmaya gerek yok. Daha iyisi var mıdır? Kullanmadan bilemezsiniz, çünkü netten bakın özellikle termal macunlar için çok farklı yorumlar var. Yani en iyisi üzerine macun yok denilene bile bi başkası veya başkaları hayal edemeyeceğiniz kadar kötü diyebiliyor.

• MexeSs kullanıcısına yanıt
    Noctua cidden iyi akışkanlık sorunu yaşamadım ama termalteke duşuk butceli ucuz modelleri cok başarılı olduklarını biliyorum biraz sert olduklarını duydum model adları aklıma gelmiyor pc başında olsam net model vericem

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • furkansivas kullanıcısına yanıt
    Doğrudur hocam ancak yorumumda zaten belirttim çok farklı durumlar olabileceğini. Noctua Nt H1 almıştık arkadaşa 4 ay falan kullandıktan sonra resim atmıştı; temizlik yaptım bu su gibi olmuş diye. Sonra kendi takıldığı siteden konu açmış kullanıcılardan benzer şikayetler olduğunu görmüştük. Sonra tavsiye ettiğim ürünü aldık. Ve gayet memnun kaldık. Tabi farklı marka ve modellerden tavsiyeler ve olumlu yorumlar gelebilir onu da belirttim. Şu da var ki herkesten farklı marka model önerisi gelecek. Herkes kendi tecrübesine göre iyi olanı yazacak. Ve bu böyle uzayıp gidecek.

Benim bu konudaki tahminim ise birincisi fabrikadan farklı dönemde çıkan aynı marka modellerde ürün kalitesinde farklılıklar olabilir. İkincisi kullanıcının nasıl sürdüğünden tutunda sistemi nasıl kullandığına soğutma sistemine kadar olan faktörlerde belirleyici oluyor.

Yorumumda da belirttim zaten ben ise 10 TL'lik bir ürün kullanıyorum. Cafe işletirken toptancıdan 5-10 TL civarı bir fiyata almıştım. Şırınga şeklinde markası modeli olmayan bir ürün. Kısa sürelerle (en fazla 2-3 ayda bir) sistem bakımı yaptığım için ben sık sık yeniliyorum. Isıyı stabil tuttuktan sonra da marka modele çokta takılmamak gerektiği kanaatindeyim. Şahrim fikrim bunlar. Gerisi de artık arkadaş iyice araştırıp alacak, sonra kullanıp deneyimleyecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MexeSs -- 17 Temmuz 2018; 20:33:22 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İşlemci termal macun
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.