Anakart montaji yaparke Islemci ile Sogutucu arasinda kullanilan termal macuna gerek varmidir?Kullanmasak ne olur?Saygilar
kullansan senin yararına sıcaklıklar daha düşük düzeyde olur
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: shomakay
Arkadaslar,
Anakart montaji yaparke Islemci ile Sogutucu arasinda kullanilan termal macuna gerek varmidir?Kullanmasak ne olur?Saygilar
O macun İşlemci ile Soğutucu arasındaki ısı alışverişini sağlıyor.
Yani İşlemcideki ısıyı Soğutucuya iletme görevine sahip. O olmazsa İşlemci ısıyı Soğutucuya veremez ve İşlemcin aşırı ısınır.
Degerli yorumlar icin tesekkurler.Oerebilecegniz bir marka varmidir? Ucuz çin mali almak istemiyorum
quote:
Degerli yorumlar icin tesekkurler.Oerebilecegniz bir marka varmidir? Ucuz çin mali almak istemiyorum
ben bugün Xilence ın gördğüm alıyordum 11 TL sonra DH ye bir danışayım dedim sizce alsamıydım ? yoksa daha iyi marka var mı ? cevahire istanbula gideceğiz ordan bulayım...
quote:
Orijinalden alıntı: X-FI
quote:
ben bugün Xilence ın gördğüm alıyordum 11 TL sonra DH ye bir danışayım dedim sizce alsamıydım ? yoksa daha iyi marka var mı ? cevahire istanbula gideceğiz ordan bulayım...