Şimdi Ara

Termal macun isinma islemci vs sorular yardimlar icin tesekkurler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar toshiba satallite p300d 10v-1 leptopum var
    Pc biraz eski fakat calismasi gayet iyi netde olsun programlrda olsun bir sorunum yok fakat knight online isimli oyuna girince oyunun bir yerinde hep ayni yerde pat diye pc kapaniyor
    Oyunun farkli yerlerinde saatlerce kaliyorum bir sorun yok fakat belirli yerlerinde girdim anda kapaniyor
    Ve fan oyunda surekli calisiyor
    Size sunu sormak isterim. Bu pc 4 5 yillik bir pc islemci.ve ekran cipindeki termal macun ozelligini kaybetmis olabilirmi yeni.bir macun cektirsem faydasi olurmu
    Yada ondan degil derseniz ne gibi.bir yol izlemem lazim
    Pc baska.hic.bir.yerde kapatmadi kendini sadece o oyunun belirli yerlerinde
    Degerli cevaplariniz icin tesekkurler arkadaslar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yardim lutfen

• Önce aida64 programıyla sistem boşta iken ve oyun içinde iken ısılara bakın iç temizlik gerekiyor olabilir

• SADULLAYEV S kullanıcısına yanıt
    Selam
    Uzun süre bakımı yapmamış veya yaptırmamışsanız muhtemelen macun kurumuş, fanda da toz yumakları oluşmuştur. Bu nedenle işlemci ısınıyor ve ısı derecesi bir yere kadar çıkıncada bilgisayar kendini korumaya alarak kapanıyor.
    Laptopa bakım zamanı çoktan gelmiş vede çoktan geçmiş kardeş. Fazla söze gerek duymuyorum bu konuda ama aşağıdaki videoyu sonuna kadar izlerseniz bilgi edinerek belki kendiniz yapabilirsiniz.
    Ben yapamam diyorsanız, bu işi iyi bilen laptop tamircileri var veya Toshiba serv,s,ne vermenizi öneririm.
    Kolay gelsin..

Video:https://www.youtube.com/watch?v=9pqbDkiqOSY
  • Hocam genel.bir temizlik yaptim fabi filan ama macuna bakmadim sizce etkilermi macun

• SADULLAYEV S kullanıcısına yanıt
    Macun kurumuşsa elbette etkilenir. Fanı da söküp hava kompresörü ile temizlemeniz lazım ki, petekler arasına kümelenmiş tozlar dışarı atılsın. Eklediğim videoyu mutlaka izleyin. Özellikle sonlara doğru. Ben izledim ve videoyu ekleyen kişiye gülmekten yarlere yattım. Zavallı adam neyi nasıl sökeceğini bilemediğinden dakikalarca iş yapmaya çalışmış.. :)
    Kolay gelsin.
  • Umarim ise yarar hocam
    Peki tek bir oyunda ve oyunun bir yerinde neden kpanir
    Ayni oyun diger pc mde sorunduz clisiyor kapanma fln yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yazilim icin laptop tavsiyesi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.