Şimdi Ara

Termal macun önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İşlemcim yükte 80 dereceyi görünce termaş macun almaya karar verdim. Ben bir tane buldum başka önerileriniz varsa bekliyorum...

http://www.vatanbilgisayar.com/xigmatek-powerful-thermal-macun.html#genel-bakis

• o işinizi görür
    de 80 derece oluyorsa ya uzun zamandır macun değiştirmediniz ya da soğutucuda bir sorun var
  •  Termal macun önerisi
  • Testlerine baktınızmı ?

En dandik bekir marka elektronikçilerde satılan macunla arasında 2 derece anca var :) bence macunun üstüne bu denli düşmeyin çok extreme işlemler yapmıyorsanız 3-5 derece fark etmiyecektir. Kİ o bekir marka ile LN2 yapıp işlemciyi en yüksek değerlerde çalıştırıyoruz.
  • zalman stg1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En pahalı olan
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecarpar

Testlerine baktınızmı ?

En dandik bekir marka elektronikçilerde satılan macunla arasında 2 derece anca var :) bence macunun üstüne bu denli düşmeyin çok extreme işlemler yapmıyorsanız 3-5 derece fark etmiyecektir. Kİ o bekir marka ile LN2 yapıp işlemciyi en yüksek değerlerde çalıştırıyoruz.

bizzat denediğim için, Gelid Extreme ve Artic Cooling mx-4 ile aynı soğutucu, aynı şartlar (oda sıcaklığı), aynı fan devrinde CPU'da 5 derece fark etti.

Bu fark Overclock ve ISI değeri (TDP) arttıkça iyice artıyor.

örnek, belki teste güvenemeyebilirsiniz.
    http://www.techpowerup.com/reviews/Gelid_Solutions/GC-Extreme/4.html

Her zaman, aldığım ekran kartının macununu değiştirmeden önce (MX-4 ile), tabanı zımparalarım, varsa tozunu alırım, bu şekilde mx-4 sürerek değiştirim.

aynı fan devrinde 4-5 derece arası her ZAMAN oynamıştır.

En büyük esprisi, OEM macunlar maksimum 1 senede kötü olabiliyorken, mx-4' de 1,5 senedir bir şey olmadı.

Ben de deneyinceye kadar bu kafada iken, sonrasında az da olsa farkı gördüm.

fiyat/perfonmans lideri tabii ki OEM macun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS3 Termal Macun Tavsiyesi
    6 yıl önce açıldı
    İşlemci termal macun
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.