Şimdi Ara

Termal Macun Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle herkese selam olsun diyorum ve konuya giriyorum :D ben bir laptop kulanıcısıyım laptopumun ısındığını fark ettiğimde ekran kartı termal padını çıkartıp 5 tlye aldığım termal macun sürdüm ve haliyle daha kötüye gitti şuan arctic mx4 termal macun alasım var ama ne kadar işe yarar bilemiyorum oyun canavarı olan laptop windows 7 oyunlarını açınca kapanmaya başladı sadece oyunlar değil çeşitli programlar chrom gibi açınca ısı direkmen 100 ü geçiyor sizce mx4 alsam nekadar etki eder termal padı aratırmı çeşitli önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• O 5tl'lik macuna göre ortalama 30 derece fark eder. MX-4 kullanıyorum ve gerçekten çok kaliteli bir termal macun.. Özellikle 7-10 gün kullandıktan sonra daha da iyi soğutuyor..
  • verdiğin bilgi için sağol kardeşim oyunlarda baktınmı en fazla kaç derece yapıyor mx4 crysis3-2 gibi ağır oyunlarda bide ben laptop soğutucusuda alıcam demir kaplamalı olanlardan onlar daha iyi soğutuyor diye duydum.
  • Özel soğutucu kullandığım için işlemcim Tomb Raider 2013'de 35 dereceyi geçmiyor. Hemde 12cm fan 600rpm'lerde dolaşıyorken.. Gerçi masaüstünde sıcaklık sorunu olmuyor..

Metal soğutucular daha iyi soğutuyor, doğrudur..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS3 Termal Macun Tavsiyesi
    6 yıl önce açıldı
    İşlemci termal macun
    12 yıl önce açıldı
    Termal macun değişimi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.