öncelikle herkese selam olsun diyorum ve konuya giriyorum :D ben bir laptop kulanıcısıyım laptopumun ısındığını fark ettiğimde ekran kartı termal padını çıkartıp 5 tlye aldığım termal macun sürdüm ve haliyle daha kötüye gitti şuan arctic mx4 termal macun alasım var ama ne kadar işe yarar bilemiyorum oyun canavarı olan laptop windows 7 oyunlarını açınca kapanmaya başladı sadece oyunlar değil çeşitli programlar chrom gibi açınca ısı direkmen 100 ü geçiyor sizce mx4 alsam nekadar etki eder termal padı aratırmı çeşitli önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
O 5tl'lik macuna göre ortalama 30 derece fark eder. MX-4 kullanıyorum ve gerçekten çok kaliteli bir termal macun.. Özellikle 7-10 gün kullandıktan sonra daha da iyi soğutuyor..
verdiğin bilgi için sağol kardeşim oyunlarda baktınmı en fazla kaç derece yapıyor mx4 crysis3-2 gibi ağır oyunlarda bide ben laptop soğutucusuda alıcam demir kaplamalı olanlardan onlar daha iyi soğutuyor diye duydum.
Özel soğutucu kullandığım için işlemcim Tomb Raider 2013'de 35 dereceyi geçmiyor. Hemde 12cm fan 600rpm'lerde dolaşıyorken.. Gerçi masaüstünde sıcaklık sorunu olmuyor..