Şimdi Ara

Termal macunu yenilememe gerek varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarı alalı 3 sene oldu hiç değişmedim.fanlari hep fullde calistiriyorum.cpu stok fan ve 3700-4500rpm arasında değişiyor. Anakart max 35 ekran kartı masaüstü 36 oyunda 45,işlemci boşta 35 yükte 50 diyelim.oc de deneyesim var bitaz işlemci ve karta.ne dersiniz degiseyimmi macunlari.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kurumuş taş olmuştur o termal macun değiştirin rahatlatın bilgisayarı soğutucu bloğu da bir güzel temizlediniz mi tur sayısı da azalır ses de azalır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kromatit

kurumuş taş olmuştur o termal macun değiştirin rahatlatın bilgisayarı soğutucu bloğu da bir güzel temizlediniz mi tur sayısı da azalır ses de azalır

Bende öyle düşünüyorum şimdiye taş olması lazım ama sistem gayet serin.Kuzey Köprüsünüde değiştirsemmi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değiştirseniz de stok soğutucuyla bu havada oc yapmayın bence.
  • 3 sene uzun bir zaman. Eğer bu süre zarfında sürekli kullanıldıysa yenilemenizi tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin.25

3 sene uzun bir zaman. Eğer bu süre zarfında sürekli kullanıldıysa yenilemenizi tavsiye ederim.

Bende değişmeyi düşünüyorum ama sıcaklıklar düşük gibi değilmi sizcede.Gerçi fanları hep max.çalıştırıyorum.Bugün kardeşim assasins creed 3 oynarken baktım cpu 47 fln gpu 48 anakart 33 harddisk 30 derece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akagami.

Değiştirseniz de stok soğutucuyla bu havada oc yapmayın bence.

Vazgeçtim diyebilirim.Belki biraz ekran kartı ve ramlere yaparım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Termal macun nereden alabilirim?
    13 yıl önce açıldı
    Fan ve Termal Macun Seçimi
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kaliteli macun + orta derece fan alırsanız iyi olur bütçeniz ne kadar bilmiyorum ama cooler masterin çok güzel ucuz fanlar var (60-80 Tl Arası)
  • quote:

Orijinalden alıntı: zincir webmaster

Kaliteli macun + orta derece fan alırsanız iyi olur bütçeniz ne kadar bilmiyorum ama cooler masterin çok güzel ucuz fanlar var (60-80 Tl Arası)

Valla ayrı fan almayı düşünmüyorum.Monitör de kırıldı zaten birde o masraf çıktı. Termal macunda biraz pahalı 35tl fln vericem.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.