Şimdi Ara

Termojenik mi yoksa Karnitin mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 6-7 aydır düzenli olarak spor yapıyorum. Beslenmem de var antreman programım da var. Her gün neredeyse kardiyo da yapıyorum. Baya yağ yaktım ancak çok kilolu olduğumdan dolayı yanlar vs hala var. Bunları yakmak istiyorum. Aklım da Grenade Thermo Detonator vardı. Biraz araştırma yapayım dedim karnitinleri kardiyo öncesi bu termojenikleri gün de 2 sefer vs aldırıyorlar. Hangisi daha etkili olur ? Yada önceden kullanmış deneyim yaşamış birisi var mıdır ? Şuan da glutamin, Bcaa, zma ve bazı destek hapları alıyorum. Beslenme de atlama yaparsam whey alıyorum arada.

• Termojenik daha etkili hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence karnitin ama sıvı ve en az 3000 olacak ve kardiodan önce al.

• termojenik hakkında detaylı bilgim yok, genel vücut sıcaklığı artırıyor.

Fakat karnitin için diyet ile çok verimli, diyet iyi değilse hiçbir işe yaramıyor.
    Orta uzunluktaki karbon karbon zincirlerini taşıması yağ yakımındaki verimi artırıyor. Yani diyetin iyiyse bayağı etkili olduğunu duymuştum.
  • Arkadaşlar cevabınız için çok teşekkür ederim. Diyetim güzel 1750 kcal civarında alıyorum şuan da günlük olarak ve tabikide ağırlık olarak protein alıyorum. Hafta da 4 gün spor yapıyorum hepsinde de kardio var. Termojenik olarak alırsam ne alacağımı biliyorum fakat karnitinleri hiç bilmiyorum tavsiyeniz nedir ?
  • Boy kilo nedir 1750 baya az

• semavi7 kullanıcısına yanıt
    Boy 1.85 Kilo 82-83 arası değişiyor. Bir buçuk aydır böyle besleniyorum. Yağ yakma amaçlı tabiki de. Ocak Şubat civarın da 3500-4000 kalori civarın da alıyordum.
  • ikiside bi moka yaramaz.

Git ec stack yap gunde %5 fazla kalori yakarsan kurban kes.

• Oberyn kullanıcısına yanıt
    Hocam çok iddaalı konuşmuşsunuz ancak zaten spora ilk başlayanların protein tozu alıp 2 gün de kaslı olacağımı düşünenlerden değilim :) Glutamin, Bcaa vs gibi bu da bir nevi destektir. Her gün yeşil çay sade kahve filan içiyorum ancak yağların bir tık daha hızlı gitmesini istiyorum. Bundan dolayı böyle bir şey düşünüyorum. Ec stack ney bilmiyorum açarsanız onu da düşünebilirim.
  • Kullandın mı hocam? Son durumun ya da kullanımın hakkında bilgi verir misin?

Ben 4'lü kapsül olarak 3 paket almıştım uykusuzluk yaptığını gördüm. Karnitin üzerine araştırma yapıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.