Şimdi Ara

termometre ile ısı gösterimi nasıl yaparım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar altaki resimlerde gördüğünüz gibi 2 tane termometrem var ben bunları pc ye montajladım ama ben bunların birinden işlemcinin ısını öğrenmek birindende ekran kartının ısısını öğrenmek istiyorum nasıl yaparım bana yardımcı olursanız cok sevinirim..

termometre ile ısı gösterimi nasıl yaparım

• monte edilme kısmını bilmem ama o termometreler dayanmaz ben sana söyliim

benim ekran kartı 110C dereceyi görüyor (seninki 50)
  • Onunla sadece kasa içi sıcaklığı alabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: infra_dark

Onunla sadece kasa içi sıcaklığı alabilirsin

• bende de vardı bunlardan içinde sadece ısındığında genleşen bir yay var... Belki elektronik bir alet olsaydı yapılabilirdi
  • bu bir komparatör bunu çalıştırmanız için basınca ihtiyaç duyar ama bunların elektrikli olanı war siz dijital bulsaydınız hiç olmassa daha yüksegini gösteren bir djt termometre bulun çünkü kasanın içindeki ısı hiç bir zaman - ye inmez kolay gelsin
  • ve 30 c nin altına düşmez
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Açıkçası merak ettim nerenin parçası bu -50 +50 arasında çalışan. Git o cihazın içine koy makinayı -50 de :D
  • burda şöle yaparız mesela -50 ile başlanan yere 0 weririz sonra olur sana 100 c lik gösterge yanlız bu termometreye uygulayamassın çünkü içi açıldıgında bozulur we tölerans kaybı yaşanır bence git 0 c başayıp maksimum 150 yada 200c lik gösterge alabilirsin benim tawsiyem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BİLÂL85 -- 17 Şubat 2008; 13:32:01 >
  • Bence direk taksın aksesuar olur. Kasa içi sıcaklık zaten kolay kolay 50 derece üstünede çıkmaz aksa içi sıcaklığı ölçer
  • arkadaşlar ben örnek olarak bunu koydum bendeki esasında 0 dan 150 dereceye kadar gösteriyor..
  • ok o olur peki elektiriklimi yoksa basınçlımı onuda sölede tam olsun meraklandım bende denicem ama elektirikli olanı
  • Harici bi sensörü var mı yoksa direkt kendi içinden mi ölçüyo sıcaklığı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.