termometre saat pic16f628a lı
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
İstenen özellikler ne? Bağlantılar çözümlenip iş bitirilebilir.
Birçok proje var belki uygun olanı çıkar.
-
Devrenin display tarafından tam resmini ekler misiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
10-15 saniye saat 2-3 saniye derece birde ayar için tv kumandası eklenmiş o olmasada manuel ayarda olur yazma işinden anlamıyorum ne yazıkki.
-
-
100 mm. Dereceli saat dosyası
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhsin kamer -- 14 Şubat 2023; 19:48:3 >
teşekkürler lakin uymadı
-
Programlayıcı entegreyi mi kabul etmedi?
Programı tekrar düznelemek gerekecektir. Entegre hangi ayaklarından çıkış alındığı ve nereye bağlandığı da önemli...
bağlantılar çözümlenmeli. Şema
-
-
-
eklediğiniz resim bulanık net değil.
Displayleri süren çip nedir okunmuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhsin kamer -- 17 Şubat 2023; 21:35:1 > -
Arşivi taradım.
devreler 16F648a veya DS1302 ile yapılmış.
sizdeki devrelere ait benzer bilgilere ulaşamadım.
-
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karafetva -- 20 Şubat 2023; 14:2:59 > -
onlardan okadar anlasam kendim yazarım sorunu xpye yükleyerek aştım hex yapmayı, kodları etenin bir ds1307 li saati var onu düzenelyecek arkadaş teşekkürler.
-
Dosyayı google drive veya Yandex e yükleyin buraya link bırakın.
Sigorta satırı dedikleri girişteki, ilk ayar satırları. Orası için tek cümle şeklinde bir komut yazıyor konuda. Denenebilir.
program aktarılırsa incelenir, uygun olmayan kısımlar herkes tarafından çözülür. Sorun çözülürken diğer seyredenler de kendilerini geliştirir.
-
onu yaptım pm.exe 64bit uyarı veriyor xp ile o sorunu aştım yükleme yapıcam biraz düzletme yapıyım.
-
ete beyin klasöründe benim çizdiğimde var
s6.dosya.tc
ete.DS1307_.rar dosyas�n� indir - downloadhttps://s6.dosya.tc/server12/toco1l/ete.DS1307_.rar.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babus0606 -- 21 Şubat 2023; 15:6:49 >
Benzer içerikler
- akülü araba şarj olmuyor
- audio görüntülü diafon mavi ekran arızası
- rgb led kumandasız çalıştırma
- buzdolabı üçlü prize takılır mı
- kapı zili sesi yükseltme
- rux robot
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X