Şimdi Ara

termometre saat pic16f628a lı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
2
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • elinde yada aynı devreyi görmüş olan varmı diğer saata voltaj verilmiş pici bozulmuştu bende kopyalayım derken pickitle cp yi kaldırım okuttum oda sildi çalışan pici devre 10-15 saniye saat sonra ısı gösteriyor vestel tv kumandası ile ayarlanıyordu bana pici hexi lazım yada yapan firması. pic 16f628a ds1307 18b20 ısı kullanılmış. devreyi proteusda çizdim ancak tcip6b595 yoktu ona yakın 24 bacaklı bir entegre yükledim bacak sayısı dikkate alınmış pin numaraları göz ardı edilmiştir.

düzenleme : devrenin yazılımı ete hocaya aittir biz sadece kendi devremize uygun hale getirdik. eklenen dosya benim devreye göre düzenlenmiş şekilde yüklenmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babus0606 -- 24 Şubat 2023; 11:31:36 >

• İstenen özellikler ne? Bağlantılar çözümlenip iş bitirilebilir.

Birçok proje var belki uygun olanı çıkar.

• Devrenin display tarafından tam resmini ekler misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karafetva K kullanıcısına yanıt

10-15 saniye saat 2-3 saniye derece birde ayar için tv kumandası eklenmiş o olmasada manuel ayarda olur yazma işinden anlamıyorum ne yazıkki.

• muhsin kamer kullanıcısına yanıt

pic16f628a ds1307 18b20 ve sürücü tpic6b595n 57 ve 100mm display ve kartlar aynı teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babus0606 -- 14 Şubat 2023; 12:49:4 >

• 100 mm. Dereceli saat dosyası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhsin kamer -- 14 Şubat 2023; 19:48:3 >

teşekkürler lakin uymadı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • babus0606 B kullanıcısına yanıt

Programlayıcı entegreyi mi kabul etmedi?

Programı tekrar düznelemek gerekecektir. Entegre hangi ayaklarından çıkış alındığı ve nereye bağlandığı da önemli...

bağlantılar çözümlenmeli. Şema

devreyi yaklaşık çizdim proteusda tpic6b595 yoktu bacak bağlantıların sıralaması doğru.

• termometre saat pic16f628a lı

100mm saat devresinin şeması da bu karşılaştırın.

eklediğiniz resim bulanık net değil.

Displayleri süren çip nedir okunmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhsin kamer -- 17 Şubat 2023; 21:35:1 >
  • Arşivi taradım.

devreler 16F648a veya DS1302 ile yapılmış.

sizdeki devrelere ait benzer bilgilere ulaşamadım.

forum izin vermedi bende resmi ufalttım kullanılanlar pic16f628a ds1307 18b20 ve sürücü tpic6b595n

MicroCode Studio ile asm dosyası düzenleyecem lakin ekteki hatayı alıyorum sistem win10 64bit windows 7 ile denedim o hatayı alıyorum fikriniz varmı o hatayı geçse hex olusacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karafetva -- 20 Şubat 2023; 14:2:59 >

onlardan okadar anlasam kendim yazarım sorunu xpye yükleyerek aştım hex yapmayı, kodları etenin bir ds1307 li saati var onu düzenelyecek arkadaş teşekkürler.

Dosyayı google drive veya Yandex e yükleyin buraya link bırakın.

Sigorta satırı dedikleri girişteki, ilk ayar satırları. Orası için tek cümle şeklinde bir komut yazıyor konuda. Denenebilir.

program aktarılırsa incelenir, uygun olmayan kısımlar herkes tarafından çözülür. Sorun çözülürken diğer seyredenler de kendilerini geliştirir.

onu yaptım pm.exe 64bit uyarı veriyor xp ile o sorunu aştım yükleme yapıcam biraz düzletme yapıyım.

ete beyin klasöründe benim çizdiğimde var

termometre saat pic16f628a lıs6.dosya.tc
    ete.DS1307_.rar dosyas�n� indir - download
    https://s6.dosya.tc/server12/toco1l/ete.DS1307_.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babus0606 -- 21 Şubat 2023; 15:6:49 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.