Arkadaşlar günlerdir termosifon araştırıyorum kafam allak bullak oldu yok titanyum deliniyomuş yok elektrik tüketimi fazlaymış yok servisi kötüymüş felan filan bir sürü sıkıntı. Yeni taşındığım evde henüz doğalgaz olmamasından ve şofbenimde olmamasından ve yeni almam gerektiğinden dolayı acaba tüplü sofben mi alsam yoksa termosifon mu alsam diye araştırma yaptım. sanki termosifon daha mantıklı gibi ekonomik bakımdan ama şimdi de marka beğenemiyorum. sağlam ve sıkıntısız bişey olsun istiyorum çünkü şanssız birisiyimdir mutlaka bi arıza olsa beni bulur. O nedenle sizden sağlam, sıkıntısız kısacası en mükemmel termosifon şudur diyeceğiniz marka ve model hangisidir parası sorun değil. şu ana kadar ariston ve termodinamik iyi izlenimim oldu ama sizin tavsiyeleriniz daha önemli bnm için.lütfen yardım edin acele bişeyler almam lazım kokacaz yoksa banyosuzluktan :)
KoRHaN50
kullanıcısına yanıt
Merhaba sayın KoRHaN50 profil ismimden de anlaşılacağı üzere E.C.A diyorum ürün de sıkıntı yaşasan da servisinde yaşamazsın ürünün montajı ücretsizdir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme