Şimdi Ara

Termosifon Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar.Önümüzdeki bir ay içersinde termosifon almayı düşünüyoruz.Ben kendi çapımda ufak bir araştırma yaptım aslında.İnsanların görüşleri değişiyor bazıları Titanyum Kazan'ı kesinlikle önermemiş uzun vadade kullanamazsın sana sorun yaratır diyenlerler olmuş.

Ben şöyle bir markada karar kıldım --Ariston Pro R-80 V TK Silindirik Termosifon (Nanomix)80 litre.Bu ürün sizce nasıldır?Görüşlerinizi açıkçası çok merak ediyorum.Ufak bir bilgide vermek isterim.Tüplü Şofben takılı olan yere termosifon takılacak sıcak su,soğuk su ve elektirik tesisatı hali hazırda var.Tüp malum 67 TL oldu bir ay bile yetmiyor ailecek 5 kişiyiz.Elektirik faturası genelde hep 60-70 TL arasında geliyor.Termosifon kurulunca 110 TL olsa fatura bence gene iyi.Bu kafamdan düşündüğüm birşey daha fazla fatura gelirmi bunu da öğrenmek isterim.
    Bu markanın dışında önerisi olan yada şu daha iyidir kesinlikle bunu al diyen olursada çok memnun olurum.

Teşekkürler...

• Almayı düşündüğüm model hakkında görüşü olanda mı yok ?İyimi ?Kötü mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seskuec

Evet arkadaşlar.Önümüzdeki bir ay içersinde termosifon almayı düşünüyoruz.Ben kendi çapımda ufak bir araştırma yaptım aslında.İnsanların görüşleri değişiyor bazıları Titanyum Kazan'ı kesinlikle önermemiş uzun vadade kullanamazsın sana sorun yaratır diyenlerler olmuş.

Ben şöyle bir markada karar kıldım --Ariston Pro R-80 V TK Silindirik Termosifon (Nanomix)80 litre.Bu ürün sizce nasıldır?Görüşlerinizi açıkçası çok merak ediyorum.Ufak bir bilgide vermek isterim.Tüplü Şofben takılı olan yere termosifon takılacak sıcak su,soğuk su ve elektirik tesisatı hali hazırda var.Tüp malum 67 TL oldu bir ay bile yetmiyor ailecek 5 kişiyiz.Elektirik faturası genelde hep 60-70 TL arasında geliyor.Termosifon kurulunca 110 TL olsa fatura bence gene iyi.Bu kafamdan düşündüğüm birşey daha fazla fatura gelirmi bunu da öğrenmek isterim.
    Bu markanın dışında önerisi olan yada şu daha iyidir kesinlikle bunu al diyen olursada çok memnun olurum.

Teşekkürler...

65 lt demirdöküm geçen sene iş yerine taktık 24 saak sıcak su hazır elemanların her türlü hor kullanımına rağmen bir şikayet yok evde kombi var olmasaydı evede alırdım,naçizane tavsiyem. şu anda pek çok model marka varda var,elektrik fatura olayına gelince kullanıma bağlı bedeli oluyor elbette.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PERİSKOP -- 14 Ekim 2011; 20:25:11 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.