Şimdi Ara

termostad maksimum kablo uzunlugu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevgili dostlar.siemens rev24 kablolu almak istiyorum.acaba en fazla kac metre uzunlukta ve hangi kablo turu kullanilabiliyor?bu arada termostadi koyacagim odaya kablo cekmem icin bir kac duvar delmem gerekiyor.bunun yerine dis ortamdan ceksem calismasina etki eder mi? Saygilar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende bu cevabi merak ediyorum :) kablilu termostat kullanan arkadaslar fotograflarida paylassa super olur

• buderus rc 10 kablolu ot kullanım kılavuzundan alıntı:

'' Kullanılacak kablonun boyu maksimum 100 metre olmalıdır.''
    kablo 2*0,75 elektrik kablosu
    kablo evin dışından geçebilir.

(bu yazdıklarım buderus ot için. diğerlerinin de farklı olmadığını düşünüyorum.)

ben şöyle yaptım: kombiye gelen elektrik kablosu mutlaka bir boattan geliyordur.
    eve elektrikçi çağırdım. o boattan holdeki boata duvarın içinden kablo çektirdim.
    evdeki boatların hepsi birbiriyle bağlantılıymış meğer...
    hiçbir yerde kablo görünmüyor. biraz yorucu ve biraz da masraflı ama değdi.
    sanki kablosuz ot gibi oldu
    ama en önemlisi ot koyacağınız yer iyi tesbit edilmeli

iyi forumlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi connect201010 -- 17 Kasım 2013; 19:24:42 >

• Uygulamaniz super buatlardan bende dusundum ama oda ektra masraf bizim burdaki elektrikcilerin eline dusmeye gor bu yuzden disaridan cekmeyi dusundum yaklasik 30 metre kadar.yagmur,soguk etki etmez ise ve haberlesmede problem olmaz ise sorun yok.sizin cihazinizin kitapciginda belirtilmis.bende soyle bir bilgi buldum "20 metreye kadar 2x0,75mm kesitli 20 metreden sonra 2x1mm kesitli beyaz kablo kullanilmalidir". beyaz kablodan kasit nedir acaba?

•  termostad maksimum kablo uzunlugu

arkadaşlar soracağım Ferroli F24 kombi buna kablolu termostat hangı swıche bağlıyoruz. brı yardımcı olma ıkmanınız varmıdır acaba ayrıca bır programlama yapacakmıyız acaba..

bırde peteklerre su basan bu pomba 2cı kademede 3 cu kademe ve 1 cı kademe var acaba hangı kademe duracak acaba bılgı alabılırsem sevınırım.. :) tşkler arkadaşlar..
     termostad maksimum kablo uzunlugu termostad maksimum kablo uzunlugu termostad maksimum kablo uzunlugu

• Uygulamaniz super buatlardan bende dusundum ama oda ektra masraf bizim burdaki elektrikcilerin eline dusmeye gor bu yuzden disaridan cekmeyi dusundum yaklasik 30 metre kadar.yagmur,soguk etki etmez ise ve haberlesmede problem olmaz ise sorun yok.sizin cihazinizin kitapciginda belirtilmis.bende soyle bir bilgi buldum "20 metreye kadar 2x0,75mm kesitli 20 metreden sonra 2x1mm kesitli beyaz kablo kullanilmalidir". beyaz kablodan kasit nedir acaba?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uzun mesafe Ethernet kablosu
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.