Şimdi Ara

Termostatik Vanalarım Doğru Takılacak mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Burada engin bilgilerini paylaşan arkadaşlara sonsuz teşekkürler öncelikle.

Evimdeki petekler malesefki alttan giriş ve alttan çıkış olarak montaj edilmişti. Buaradaki bilgi paylaşımı yapan dostlar sayesinde 1,5 m üstü olanları çapraza çevirttim.1 m ve altı aynı bıraktım.

Şimdi size sormak istediğim bir sey var danfos gazlı UK lardan 5 adet aldım. Çapraz bağlattığım petekler için TRV lerin montajlarında sorun olacağını düşünmüyorum.

Ama alttan giriş ve çıkışlı olanlarda TRV lerimin bağlantısı doğru olacak mı sizce. Tahmin edeceğiniz gibi 40-50 cm yere daha yakın olarak montaj edilecekler. Bu tür montaj verimlilik açısından sorun çıkarır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cigale123 -- 22 Şubat 2013; 21:42:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cigale123

Burada engin bilgilerini paylaşan arkadaşlara sonsuz teşekkürler öncelikle.

Evimdeki petekler malesefki alttan giriş ve alttan çıkış olarak montaj edilmişti. Buaradaki bilgi paylaşımı yapan dostlar sayesinde 1,5 m üstü olanları çapraza çevirttim.1 m ve altı aynı bıraktım.

Şimdi size sormak istediğim bir sey var danfos gazlı UK lardan 5 adet aldım. Çapraz bağlattığım petekler için TRV lerin montajlarında sorun olacağını düşünmüyorum.

Ama alttan giriş ve çıkışlı olanlarda TRV lerimin bağlantısı doğru olacak mı sizce. Tahmin edeceğiniz gibi 40-50 cm yere daha yakın olarak montaj edilecekler. Bu tür montaj verimlilik açısından sorun çıkarır mı?

alttan girişli olan radyatörleri yukarı doğru pprc boru ile uzattırın ve radyatörler hem çapraz bağlantılı olsun hemde trv vana yukarda olsun (ama yatay resimdeki gibi)

Termostatik Vanalarım Doğru Takılacak mı?  Termostatik Vanalarım Doğru Takılacak mı?  Termostatik Vanalarım Doğru Takılacak mı?  Termostatik Vanalarım Doğru Takılacak mı?  Termostatik Vanalarım Doğru Takılacak mı?

• teşekkürler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.