Şimdi Ara

Tern Link B7 Katlanır Tur Bisikleti (bol hediyeli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Tern Link B7 Katlanır Tur Bisikleti (bol hediyeli)
    Tern Link B7 Katlanır Tur Bisikleti (bol hediyeli) Tern Link B7 Katlanır Tur Bisikleti (bol hediyeli) Tern Link B7 Katlanır Tur Bisikleti (bol hediyeli) Tern Link B7 Katlanır Tur Bisikleti (bol hediyeli) Tern Link B7 Katlanır Tur Bisikleti (bol hediyeli) Tern Link B7 Katlanır Tur Bisikleti (bol hediyeli)

Tern Link B7 2016 model. (Gidon boyu ayarlayabilir.)

Tur bisikleti olarak kullandım, pek çok parçasını modifiye ettim/yükselttim/yeniledim. Sadece üzerindeki parçalar bile bisikletin maliyeti kadar ya da daha fazla.

Saymam gerekirse;

-TERN'in orjinal bagaj aparatı olan Cargo Rack takıldı. Sıfır fiyatı 500TL civarı
    -Arka rubleyi 12-28T'ten 14-34T'ye yükselttim. Aynakolu da 52T'den 38T'ye düşürdüm. Bunu yokuş çıkma performansını artırmak için yaptım. (İsteyenler için 52T aynakolu yanında vereceğim)
    -Fren sistemleri komple değişti. Hem fren ayaklarını hem de kollarını Shimano Deore setlerle değiştirdim.
    -Tekerler en yüksek zırh koruma derecesine sahip Schwalbe Marathon Plus lastiklerle değişti.
    -Gidon XLC'nin kelebek gidonu ile değişti.
    -Seleyi de yaylı ve jel dolgulu Selle Royal'in Manhattan modeli ile değiştirdim.
    -Tekli ayağı çıkardım ve çiftli park ayağına geçtim.(Boyu ayarlanabilir)

Tur çantaları olarak Vaude'nin Karakorum arka çanta setini ve Topeak'in TourGuide DX gidon çantasını veriyorum. Resimde gördüklerinizdir. İkisinin de yağmurlukları vardır ve profesyonel turcular tarafından tercih edilen çantalardır.

Ek olarak çift ledli ve USB'den şarj olan Deemount ön ışığı, usb şarjlı km sayacını, yine usb şarjlı ön ve arka uyarı ışıklarını, b.win light pompa ve kilidi, Cube Universal gidon telefon tutacağını, yanında vermekteyim. Son olarak B.twin'in ROADR 500 yol bisikleti kaskı da hediyem (kırmızı renkli).

Kısacası herşeyiyle hazır, parçaları tek tek düşünülüp alınmış ve dizilmiş bir tur bisikletine kavuşmuş olacaksınız. Katlanırın tüm avantajlarını tur bisikletiyle birleştirmiş olacaksınız. İstediğinizde bisikleti katlayıp otobüs ve trene kolayca yükleyebiliyorsunuz.

İsteyene bu bisikletle kullandığım, kamplı turlarda çok faydasını gördüğüm, 1.35kg ağırlığında ve paketlendiğinde çok az yer kaplayan çadırım Ferrino Lightent 1'i de uygun fiyata bırakabilirim.

Bisiklet hafta sonları istanbul'un kuzeyindeki ormanlara kamplı turlar yapmak için kullanıldı sadece. İşimin sebep olduğu yoğunluk yüzünden artık bisiklet turlarına çıkamıyorum ve bisikletim evde boş bekliyor. Bu sebepten satmaktayım. İstanbul/Avcılar'da oturuyorum, elden alışveriş ilk tercihim.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul,Avcılar Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Forum dışına satılmıştır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.