Şimdi Ara

Terör propagandasından tutuklanan Ali Çeven'e CHP'li Sezgin Tanrıkulu destek çıktı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kardeşçe yaşayacaksak tüm Türk eksenli kavramları kaldırın, adını Anadolu yapın.

Tüm ırklar Anadolu devletinin ve Anadolu bayrağının altında yaşayalım. Biz de Kürt meselesini kapatalım.

“Benim ailem apocudur, ben kürtlerin şehitlerine (pkk) laf ettim mi? İlk kez bu kadar ağır konuşuyorum, kürdistan için can verenlerin b*kunu yeriz!”

Sezgin Tanrıkulu:

Alıntı

metni:
    Sokak röportajında sadece Kürt olduğunu söylediği için Ali Çeven tutuklandı. Ak Parti'nin geldiği nokta budur.
    Ne zamandan beri Türk olmadığını söylemek, Kürt olduğunu söylemek "terör propagandası" oldu? Ali Çeven bu sebeple tutuklandı. Bu yargının kararı değil; Ak Parti'nin siyasal tercihi ve yaklaşımının sonucudur.
    Bu zihniyet mi Türkiye'nin Kürt Meselesini çözecek? #AliÇeven #Aliceven

Terör propagandasından tutuklanan Ali Çeven'e CHP'li Sezgin Tanrıkulu destek çıktı.
    Terör propagandasından tutuklanan Ali Çeven'e CHP'li Sezgin Tanrıkulu destek çıktı.x (formerly twitter)
    Sezgin Tanrıkulu (@MSTanrikulu) on X
    https://x.com/MSTanrikulu/status/1852656087347990755?t=5q-v0Ux-oY4HbhVT0-hezA&s=19

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lirikal Militan -- 2 Kasım 2024; 19:18:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Söz konusu Türkiye Cumhuriyeti'nin temel değerleri olduğunda bir araya gelen ayrılmaz üçlü. Kutsal akp-chp-dem ittifakı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lirikal Militan -- 2 Kasım 2024; 19:17:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Önceki hareketlerini veya söylemlerini bilmem ama üstteki Sokak söportajındaki söylemler ne kadar rahatsız edicide olsa ne kadar sertte olsa ifade özgürlüğü kapsamına girer büyük ihtimal. O cümellerin sonuna bu hakları almak için dağa çıkacaz silah alacaz asacaz kesecez veya yasaşsın PKK flan dese o zaman terör propagandasına girerdi ama.

Kendince aşırı kürt milliyetçiliği çocuk ve söylemleride baya baya uç söylemler. Ama önceden örgüt üyeliği başka paylaşımları veya hareketleri varsa onlardan tutuklandırysa desteklerim. Lakin sadece o sokak röportajı tutuklama gerektirmez bence. Çünkü sırf bu tarz söylemler yüzünden adamları tutuklarsan adamların kendince olan davalarına odun taşımaktan ve inançlarını harlamaktan başka bir işe yaramaz. O adam içerde dahada bilenir dahada körlemesine kürt milliyetçisi olur beni bunlar dinlemiyor cezalandırıyor deyip.

• solcu tayfa yine haberim yok kanka modunda :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.