Şimdi Ara

silinsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4F3 -- 22 Ekim 2024; 22:50:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Temelde DEM hariç tüm partiler Bölücü Örgüt ve Öcalan'a karşıdır. DEM de zaten örgütün siyasi kanadıdır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • asau kullanıcısına yanıt

hiç öyle gözükmüyor reis.

bak sana 3 farklı partiyi temsil eden isimlerden 3 ayrı anektod vereyim.

"sayın öcalan aldığı kellelerin hesabını veriyor."

"demirtaş neden içeride?"

"öcalan meclise çıksın, konuşsun."

• 4F3 kullanıcısına yanıt

Şimdi bu arkadaş ampulcu ne yapsın karşı mı gelsin  

Hocam, bu cümlelerden destekçi sonucu nasıl çıkar?
    Örneğin ben de soruyorum; sahi Demirtaş niye içerde? Demirtaş içerdeyse ondan daha ağır vakaları olan siyasiler niye dışarda; soru sormak Demirtaş destekçisi mi yapıyor?

Örneğin ben de diyorum; Öcalan çıksın desin ki, terör örgütü lağvedilsin, terör bitsin. Ben Öcalan destekçisi miyim?

Ayrıca;

Ben Öcalan niye asılmadı dediğim zaman, çoğunuz devletin milli menfaati gereği asılmadı demiyor muydunuz? Hukuk idam kararı veriyor, uygulanmıyor. Öcalan ha bir adada hapiste ha bir ilde ilçede hapiste olsun. Farkı nedir?

Öcalan'ı devletin bekası için asmayan irade, Öcalan'ı devletin bekası için neden başka yere nakletmesin? Sakıncası nedir? İmralı'da işkence mi görüyor, elbette hayır, ayaklarını uzatmış keyif yapıyor. Başka yere nakledilince sorun nedir?

Sonuç olarak, iftira atmayı bırakalım da DEM hariç tüm partiler Öcalan'a düşmandır. Kendi kendinize yalan söylemeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 22 Ekim 2024; 22:38:37 >

öcalanı asmayan irade ile bugün meclise çıksın konuşsun diyen irade aynıdır.

ve bu benim iradem değil siyonistlerin emperyalistlerin iradesidir. Türk halkının böyle bir iradesi yok. varsa oylama yapılsın görelim.

gerçi bizim bir irademiz bile yok görünen bu.

iftira attığımız yok. karşı olsalar idamını yasaklamazlar, sayın demezler, masaya oturmazlar, meclise çıkartmaya çalışmazlar. herşey ortada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4F3 -- 22 Ekim 2024; 22:49:14 >
    Demek ki Öcalan asılmayınca ülke ayaklanmadı, kimsenin umurunda oldu mu? Öcalan'a tecrit kaldırılınca da bir şey olmaz, ülke ayaklanmaz, kimsenin umurunda olmaz. Asılmamasına alışan halk buna da alışır.

Peki, sözde vatansever siyasiler neyle övündü uzun yıllardır. Öcalan'ı yakladık ve hapse attık. Bu mu yani övündüğünüz?

İşin en acı tarafı; devlet kendi verdiği idam kararını kendi uygulayamıyor; Teröre umut vermekse bundan daha büyük umut mu olur. Öcalan asılsaydı ne olurdu; Olü Öcalan için bugünkü bu konuşmalar olmazdı. Öcalan sorunumuz olmazdı, değil mi?
    Demek ki neymış, nutuk atmakla olmuyor. Öcalan yaşıyorsa, ha içerde ha ev hapsinde, farkı nedir?!

Sen devlet olarak zaten baştan kaybetmişsin. A-SA-MA-MIŞ-SIN!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNSİN
    11 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    9 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

bende onu diyorum işte. devletin içindeki ajanlar bunlara hizmet ediyor. kürt sorununu yaratan, bunları palazlandıran çözümsüz hale getiren devletin içindekiler. iki taraflı danışıklı dövüş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4F3 -- 22 Ekim 2024; 22:58:43 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.