< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ters yön cezası (2. sayfa)
-
-
Bazı videolarda görüyoruz adamlar km lerce ters yönden gidip insanların hayatını tehlikeye atıyor ama ben sadece 20 m lik göbekten dönmek için kontrollü girmişim onlarla benim gibilerin aynı cezayı almasıda pek adaletli değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok iyi olmuş. Böyle böyle kurallara uymayı öğreneceksiniz. -
Ters yön sokaklara girenlerden bıktım artık, kabus gibiler. Ceza az bile bence. Kamera ile çekip göndermek en iyisi. -
bile bile ceza yemek böyle bişey demekki, hem ters olduğunu biliyorsunuz hemde bile bile defalarca o yola giriyorsunuz, çekirge bir sıçrar iki sıçrar..
Ceza alırlar mı acaba araç kamerasındaki görüntüyle? Nereye göndermek lazım ki? -
Çözüm basit: kemer tak kemer cezası yeme, ters yönden gitme ceza yeme. Arabayı binmeye korkmana gerek yok dostum sıkıntı araba da değil sende.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Kimin yazdığı belli olan, görev halinde kayıtlara işlenmiş cezalar iptal olmuyor arkadaşlar.
O esnada , o saatte ekibin orada olduğu belli olduğu için itiraz başvurusu kabul edilmiyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Polise gösterirsen yazarlar. -
ben trafik çok yoğun olmaması nedeniyle ve trafiği tehlikeye atmadan 20 m soldaki göbekten dönmeyi tercih ediyorum
siz yine de bir daha ters yöne girmeyin geçmiş olsun demeyeceğim bu size ders olsun. -
İşte bir daha yapmayın diye attı. İyi de oldu. Kusura bakmayın.quote:
Orijinalden alıntı: oblomov844
Linç yiyeceğimi biliyordum ama çok değil birkaç sene önce 90 lira olan bu ceza şimdi 1228 lira olmuş keşke maaşlarımıza da zam yaparken bu kadar bonkör olsalar
Alıntıları Göster
Kayışdağı nda da aynısını yapan biri var. Her sabah işe giderken görüyordum. Bir daha görürsem şikayet edeceğim.quote:
Orijinalden alıntı: lazloo
İşte bir daha yapmayın diye attı. İyi de oldu. Kusura bakmayın.
Alıntıları Göster
quote:
Orijinalden alıntı: oblomov844
Linç yiyeceğimi biliyordum ama çok değil birkaç sene önce 90 lira olan bu ceza şimdi 1228 lira olmuş keşke maaşlarımıza da zam yaparken bu kadar bonkör olsalar
Alıntıları GösterTers yön cezası ile ilgili madde 2018 yılında eklendi.
Eskiden ters yöne özel madde yoktu.Daha genel olan 47/1-c den işlem yapılıyordu.
Ancak ters istikamette giden araçların sebebiyet verdiği kafa kafaya çarpışmalı ölümcül kazaları önlemek için 46.maddeye ek cezası ağır caydırıcılığı fazla bir madde eklendi.
47/1-c Trafik işaret levhaları, cihazları ve yer işaretlemeleri ile belirtilen veya gösterilen hususlara uymamak,
46/1-h (Ek:18/10/2018-7148/19 md.) Tek yönlü karayollarında araçlarını ters istikamette sürmemek
Not:2021 yılı ters yön cezası 1339 TL
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadobay -- 6 Mart 2021; 12:33:8 >
-
Ters yöne bilerek ve istiyerek giren kişinin ehliyetine el koyulmali ardindan psikolojik tedavi görmeli. 30 bin liradan aşağı ceza olmamalı. Sen kimsin de insanların hayatını tehlikeye atıyorsun. Sonra kaza olmuş diyorlar. Bir de utanmadan gelmis konu aciyor. Sen konu daha acabildiğine göre ar damarin çatlamış
Ne kadar yakın mesafe olursa olsun, ne kadar dikkatli olursanız olun, herhangi bir yaya ters yönden bir araç geleceğini beklemeyeceği için o yönü kontrol etmeden yola çıkabilir, yavaş olsanız bile dengesini kaybedip kafasını yere çarparsa ölebilir bile.
! ! ! Ölümcül bir makine kullandığınızın farkında olunuz.
Yazanların hepsi tersten gidenlerdir eminim.
Hiç terse girmem, hiç ceza yemem ve arabaya binmekten korkmam tavsiye ederim
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mariachi@
Yazanların hepsi tersten gidenlerdir eminim.Aynen dinime küfreden müslüman olsa
Geçenler de akıllının biri milletin 100+ gittiği bir yolda u dönüşü yapıp geldiği yöne yani terse giriyordu ama ne hikmetse onlara ceza yazılmaz
Bana gelince artık o yolu istesem de kullanamam çünkü o evden taşındım ondan beri sadece 2 hız cezası yedim artık trafiğe çıkmaktan değil e devlete bakmaktan korkuyorum.
Merak etme gayet edepli terbiyeli biriyimdir trafik kurallarına da herkesten iyi uyar insan ve hayvan hayatına önem veririm.konu açma sebebim ters yön bile sayılmayacak bir yerde raslantı eseri yanımdan polis aracı geçti diye yazılan cezaydı.insanlara böyle önyargılı yaklaştığına göre senin bir tedaviye ve terbiyeye ihtiyacın var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X