Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILDI Satın Al 20 Aralık 2022 17:21 1 1 SATILDI Ürünü 15.10.2019 tarihinde Magic Bilgisayar'dan satın aldım. Bu süre zarfında ürünü aktif olarak sistemimde kullandım. Kendi mhz değerlerinde overclock yapmadan serin bir sistemde kullanıldı. Kutusu mevcut. Hem teknik hem kozmetik olarak kusursuz. Sıfırını nasıl açıyorsanız öyle açacaksınız. Rgb'si var ve beyaz renkli sistemler için bire bir. Soğutucusu olduğundan overclock için uygun. Sistem yükseltmesi yaptığım için satıyorum. Pazarlık sorana dönmüyorum. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kars Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Gigabyte Vision 3060 Ti Hatasız Corsair Void Elite 7.1 Surround USB Razer Hunstman TE (TR'de Sıfırı Yok) Inca Empousa RGB Mouse Pad
Güncel fiyat revize 1299₺ < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Gigabyte Vision 3060 Ti Hatasız Corsair Void Elite 7.1 Surround USB Razer Hunstman TE (TR&#39;de Sıfırı Yok) Inca Empousa RGB Mouse Pad