Şimdi Ara

Tertemiz HTC windows Phone 8X - Sarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HTC M8 Windows modeline geçmek için şu an kullandığım telefonu satıyorum. Daha uygun fiyata bir Windows telefon arıyorsanız bundan önce kullandığım ve şimdiye kadar yedek olarak bulundurduğum diğer iki telefonu da satıyorum. Dükkanıma bakabilirsiniz.

Beats audio efektleri ile müzik dinlemek zevkli gerçekten. Tek bir sorunu var o da arka kapak alt taraftaki küçük çatlakları.

Cihaz hakkında çok konuşmama gerek yok zaten biliyorsunuzdur. Sarı renk de çok az bulunan ilgi çekici bir model.

Şarj aleti ve o arkadaki çatlaklara sebep olan kılıf (+2 kılıf daha) alıcısına telefonla birlikte verilecek.

Bataryası oldukça iyi durumda. Günü geceye rahat taşırsınız.

Arkadaşlar telefonu İngilizce kullanmak zorundasınız çünkü bu Amerikan modeli ve Türkçe menü seçeneği yok. Klavyesi Türkçe seçilebiliyor ve Türkçe kelime sözlüğü yükleniyor. Yani swype klavye kullanmanıza engel bir durum değil.

Pasaport kayıtlıdır.

Tertemiz HTC windows Phone 8X - Sarı Tertemiz HTC windows Phone 8X - Sarı Tertemiz HTC windows Phone 8X - Sarı Tertemiz HTC windows Phone 8X - Sarı Tertemiz HTC windows Phone 8X - Sarı Tertemiz HTC windows Phone 8X - Sarı Tertemiz HTC windows Phone 8X - Sarı
     Tertemiz HTC windows Phone 8X - Sarı Tertemiz HTC windows Phone 8X - Sarı Tertemiz HTC windows Phone 8X - Sarı Tertemiz HTC windows Phone 8X - Sarı Tertemiz HTC windows Phone 8X - Sarı Tertemiz HTC windows Phone 8X - Sarı Tertemiz HTC windows Phone 8X - Sarı
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noble -- 18 Ekim 2015; 10:29:40 >

• noble kullanıcısına yanıt
    amerikan modelinin diğerinden farkı var mı ?
  • Hafızası 8gb. Model adı PM23300. Bir de dediğim gibi dil seçeneklerinde Türkçe yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam pasaport kayıtlı çiziksiz sarı 250 ye satılıyordu geçen, revize şart...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet hocam o ilanı hatırlıyorum ama o telefonun ekranında bir kırık vardı. Alıcı arkadaşlarla fiyatta yardımcı olurum ama 250ye satılıyor diyen yorumunuzu art niyetli buldum biraz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Art niyet ne alaka hocam sahibindende 250 ye satılıyordu kırık vs. Yoktu sen karıştırmışsın, alttaki ilanada bak istersen değeri daha fazla olması lazım bence ama piyasası 250 ye kadar düştü...
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=104380384&p=1#104516030

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.