Şimdi Ara

Tertemiz Iphone 5S 16 GB gold

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul Model #iPhone 5S Kapasite #16 GB İlan Türü #Satılık Kayıt Durumu #Kayıtlı Apple #Cihaz
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Tertemiz Iphone 5S 16 GB gold
    Merhaba herkese iyi alışverişler.Telefonun kondisyonu gerçekten üst düzey,zaten elinize aldığınızda da belli oluyor hep kılıf ve cam korumayla kullanıldı. Çıplak gözle baktığınızda çizik görünmüyor. Ürün Amerika'dan geldi ve uluslar arası garantisi bitti. Takas düşünmüyorum lütfen takas için mesaj atmayın. Onun dışında telefon numaramdan ve özel mesaj ile bana ulaşabilirsiniz. Fiyatı uygun tuttum minik de olsa pazarlık payı vardır ancak lütfen abartı indirimler talep etmeyin. Servis görmemiş pırıl pırıl bir İPhone satıyorum. Kutu içeriği kulaklık ve şarj cihazı dahil eksiksizdir. Arkası altın rengi. Beşiktaş'ta gelip görerek alabilirsiniz.

FİYAT:1200 TL

Tertemiz Iphone 5S 16 GB gold Tertemiz Iphone 5S 16 GB gold Tertemiz Iphone 5S 16 GB gold Tertemiz Iphone 5S 16 GB gold
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1200 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• up..

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• MrMojoRisin kullanıcısına yanıt
    Tel nonu yazar mısın dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • numaranı özelden yazarsan görüşelim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.