Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Tertemiz S8+ ve 10000mAh Powerbank Xiaomi Satın Al 12 Kasım 2019 15:02 1 1 Tertemiz S8+ ve 10000mAh Powerbank Xiaomi Bugüne kadar 1 kez bile tamire götürülmedi. Yavaşlaması veya arızası yok. Parmak izi okuyucu ve yüz algılama sistemi, hoparlörü, yan tuşları sorunsuz çalışıyor. Telefoncuda kontrolden geçti hasarsız dokunmatik. Yanında kendi hızlı şarj kablosu ve usb kablosuna bağlama aparatı mevcut kutuyla birlikte. Kendim satın almış olduğum siyah, mavi ve metalik kapları da yanında teslim edeceğim (siyah ve mavi slikon yani hasar görmesini engeller.) Orijinal Xiaomi 10.000 mAh'lık powerbanki de veriyorum. 2 veya 2,5 kere şarj ediyor ama ben çok kullanmadım çünkü telefonda oyun oynamıyorum ve şarjı uzun dayanıyor. 1 - 1,5 gün kadar gidiyor şarjı. Sadece akşamları da takabilirsiniz size kalmış. Özellikle iyi kullanılmış, bugüne kadar ekranı çatlamamış, işlem görmemiş ve iyi bir işlemcili androide ihtiyacı olan arkadaşlar dönüş yaparsa sevinirim.Beylikdüzüne gelip görebilirsiniz. Önce ödemeyi yaparsanız kargolayabilirim. whatsapp: 555 892 31 16garantisi bitti, faturası var.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 2000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul, Ataşehir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Tertemiz S8+ ve 10000mAh Powerbank Xiaomi - MSI GamingX RX 570 4 GB | 625 TL Satılık Bıcaklar