Şimdi Ara

Tertemiz S8+ ve 10000mAh Powerbank Xiaomi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Samsung Model #Galaxy S8+
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Tertemiz S8+ ve 10000mAh Powerbank Xiaomi
    Bugüne kadar 1 kez bile tamire götürülmedi. Yavaşlaması veya arızası yok. Parmak izi okuyucu ve yüz algılama sistemi, hoparlörü, yan tuşları sorunsuz çalışıyor. Telefoncuda kontrolden geçti hasarsız dokunmatik. Yanında kendi hızlı şarj kablosu ve usb kablosuna bağlama aparatı mevcut kutuyla birlikte. Kendim satın almış olduğum siyah, mavi ve metalik kapları da yanında teslim edeceğim (siyah ve mavi slikon yani hasar görmesini engeller.) Orijinal Xiaomi 10.000 mAh'lık powerbanki de veriyorum. 2 veya 2,5 kere şarj ediyor ama ben çok kullanmadım çünkü telefonda oyun oynamıyorum ve şarjı uzun dayanıyor. 1 - 1,5 gün kadar gidiyor şarjı. Sadece akşamları da takabilirsiniz size kalmış. Özellikle iyi kullanılmış, bugüne kadar ekranı çatlamamış, işlem görmemiş ve iyi bir işlemcili androide ihtiyacı olan arkadaşlar dönüş yaparsa sevinirim.

Beylikdüzüne gelip görebilirsiniz. Önce ödemeyi yaparsanız kargolayabilirim.
    whatsapp: 555 892 31 16

garantisi bitti, faturası var.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 2000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul, Ataşehir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.