Şimdi Ara

PAZARLIKSIZ TERTEMİZ GTX 1070 SADECE 224 GÜN KULLANILMIŞ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 PAZARLIKSIZ TERTEMİZ GTX 1070 SADECE 224 GÜN KULLANILMIŞ
    Galax GTX 1070 8GB GDDR5 256BİT TDP 150W DİRECTX 12 Windows 11 uyumlu. Güncelleme desteği hala devam ediyor, toplamda sadece 224 GÜN ilkokul çağındaki çocuk kullandığı için kesinlikle zorlanmamıştır. Bu veriyi OEM sistem olduğu için ekran kartı ve üzerindeki m2 ssd hiç sökülmediğinden dolayı Crystal Disk İnfo yazılımı üzerinden sağladım. OEM sistemde takılıdır, kutusu ve faturası yoktur. Aydın içi görerek alabilir. İade yoktur. PAZARLIKSIZ TERTEMİZ GTX 1070 SADECE 224 GÜN KULLANILMIŞ PAZARLIKSIZ TERTEMİZ GTX 1070 SADECE 224 GÜN KULLANILMIŞ PAZARLIKSIZ TERTEMİZ GTX 1070 SADECE 224 GÜN KULLANILMIŞ PAZARLIKSIZ TERTEMİZ GTX 1070 SADECE 224 GÜN KULLANILMIŞ
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 6000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• *1080ti fiyatlıdır!
  • Sıfır kutusunda olsa bile 4000₺ etmeyecek bir kart. 224 gün kullanılmış, garantili olup olmaması önemli değil. 6000₺ yüksek fiyat, hem de çok yüksek.

kutu fatura da yok üstelik. 3500'e belki alıcı bulursunuz.

• fiyat uçuk.

• 225 gün oldu
  • Oemdir crytal disk infodur herşeyi biliyor kral ama gtx 1070in 6000 etmeyeceğini bilmiyor.
  • böyle bir satış stratejisi bu forumda olmaz. sarı siteye ilan açar yorumları soru sormayı kapatır sadece tel yazarsınız almak isteyen kişi(enyi) iletişime geçer alır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2500 TL verelim..
  • Meandroslu kullanıcısına yanıt
    Çok teklif ettin ben 2220 diyorum.
  • 226 gün oldu
  • Kaç gün olduğunu biri hesaplayabilir mi ? Ona göre pazarlık yapılır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.