Şimdi Ara

Tesadüfen bugün aracımı sattim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
2.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben olsam bu şartlarda a3 sedan alırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: uysall07

Uzun süren bir gitgel yaşadığımı tüm forum okudu zaten :) a3 mü, makyajsiz 3.20d mi v40 mi derken alternatifi bulamadan aracimi tesadüfen sattim bugün. Oto yikamacıda gerçekleşti olay, işletmeci abimiz de bana kefil olunca 1000tl kapora birakti alan şahıs ve ben de pazartesiye kadar binmeyecegime söz verdim. İyi bir fiyat verince dayanamadim doğrusu. Araç şubat 2013 cikisli 8binde full orijinal golf 1.2 TSİ. Aldigim paradan yükseğine sattim, zaten az buçuk tahmin edilir.

Asıl sorun şu, ne alacagim yerine. Çoğu araci begenemiyorum golften sonra. V40a bindim bugün, bana hitap etmedi. Makyajsiz BMW de ne kadar akillica olur kestiremiyorum. A3ün zaten bana gore mantiksiz olduğunu anladim. Bir süre araçsız kaldik belki de :) her turlu önerilere açigim. Tek kriter 4/5 kapi olmasi. Tabi en düşük 2011 model. Max bütçe 90bin.

105 bine bulabilirseniz 320i ed.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Kaygerya kullanıcısına yanıt
    Kaygerya,
    Jettaniz hangi kasa,
    Eski kasa mı, yeni mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arababam A kullanıcısına yanıt
    Ford mondeoyu bekleyecek kadar arabasiz kalamam maalesef. Ama gelince bir iki yil sonra degistirebilirim Allah izin verirse. 3.16dan zarar etmem diye düşünüyorum burada piyasasi çok hizli, antalyada yani. Mondeoyu bende çok ovdum her konusu geçtiğinde tasarimini vs. Bu arada mondeo fullü 100den asai olmaz gibi :\

• oquzdag O kullanıcısına yanıt
    Düşünmedim değil ama 2. Elleri hep şehir dışında. Burada çok temiz 3.16lar var. Bir de 20bin kredi cekmem ggerekecek 3.20i ed için. Aslinda mantikli olan ed. Teknik verileri muthişmiş. Hem de az yakar. Yarin 2sini de bakmaya dolaşacagim. Bakalim hayirlisi.

• bozak07 kullanıcısına yanıt
    Aracin test videolarinda hep ovuyorlar doğrudur ama golfü biraz lüx araç almak icin sattim. 1 yil bmwnin zevkini cikarmak istiyorum acikcasi f30 kullaninca bu kaniya vardim.

• Hayırlı olsun ....

• quote:

Orijinalden alıntı: uysall07

Aracin test videolarinda hep ovuyorlar doğrudur ama golfü biraz lüx araç almak icin sattim. 1 yil bmwnin zevkini cikarmak istiyorum acikcasi f30 kullaninca bu kaniya vardim.

Yani siz bilirsiniz bmw alırsanız satmazsınız bir daha gibi geliyor bana :)

Ama emin olun golften sonra octavia lüks gelecek o ayrı konu :) :)

kolay gelsin iyi arayışlar.
  • F30 3.16i
  • hocam o bütçeyle bana göre f30 3.16
  • Vay arkadaş arabayı yıkatmaya gidiyorsun,arabasız çıkıyorsun nasıl iş anlamadım.

Bmw 118i+m paket+estoril mavi al bak keyfine. Bizde arkandan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenktun34 -- 30 Aralık 2013; 11:13:56 >
  • çoğunluk bmw demiş hayırlı olsun o zaman :)
  • son kasa 316i alman güzel olur hayırlı olsun şimdiden
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.