Şimdi Ara

Tesadüfen bugün aracımı sattim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
2.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kesinlikle haklisiniz bende biraz arastirdim. E30 316yi ciddi ciddi düşünüyorum. e90dan vvazgeçtim hem darmiş hemde iç diş dizayni e30la ciddi fark var. Vitesi de cabasi. Gönül ister ki 320i ed olsun ama bütçe yetersiz. En kisa zamanda e30 3.16 almayi düşünüyorum bakmaya basladim. E90a bindim bayildim, e30 aşık eder herhalde :)
  • Alinti yapamiyorum mobil sürümde sorun var galiba. 50bin tl.ye sattim. Araç 8300kmde idi. Alirken plaka masraflari benden 46.500e almistim. 47ye geldi asai yukari trafik sigortasi hariç. 50bin 500e sattim aslinda mtvden yirtarak. Şuan sifir alanlar da bin lira indirim koparabilse 50ye alir. Bu arada yilbasinda VW 3 bin zam düşünüyor. Birden %10 yapamaz.
  • acaba v40 ı neden beğenmediniz ? merakımdan soruyorum, bi bağlantı söz konusu değil
  • v40 kesmediyse mecbur bmw 3 lazım
  • ben de golf 7 yi satsam almak isteyecegim araclar;

subaru xv (mantik)
    hyundai sonata (keyif :-) )
    chrysler 300c/lancia thema (hayal!!!)
  • Yeni kasa mondeo 2014 basinda gelicekse bence bekleyip onu alin. Yada gecicu araba lazimsa arada kullanmalik bi golf alin gene ayni fiyata gidiyor zaten kafa rahat
  • Bmw alinir keyifle binilir hayirli olsun
  • uysall07 kullanıcısına yanıt
    Mesajı yanlışmı yazdınız yoksa benmi yanlış anlıyorum e30 mu alıcaksınız ? 90 bine kadar bütçe var ve e30
  • Bence golf gibi sadece kaliteli gibi gozuken aslinda kaliteli olmayan bir aractan sonra gercekten kalite barindiran audi veya bmw gibi bir araca gectiginizde anlayacaksiniz durumu.
    50 bin km yi gecen jettamizin kalitesi su anda 50 bin km yapmis kardesimin peugeotundan daha asagida. Gacir gucur ic sesler beni mahvediyor. Sirket araci diye umursamiyorum ama beynim kazan oluyor. Halbuki ilk aldigimizda o kadar kaliteli duruyordu ki. ..
  • F30 pardon. BMW ile çok içli dişli deilim kodlar karisti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uysall07

F30 pardon. BMW ile çok içli dişli deilim kodlar karisti.

Bmw 3 serisi,
    2005-2012 modellere E90 kodlu deniliyor,
    2012 den sonraki yeni kasalara ise F30 deniliyor.
    F30 bmw 316 otomatik 8 vites tavsiye ederim.
  • Çok afedersiniz söz meclisten dışarı ama sırf kaliteli ve 2.elde değer kaybetmez algısı yüzünden insanlar keriz gibi bu paraları verebiliyorlar bu araçlara. O fiyata sıfır km birsürü alternatif var insanlar büyülenmiş gibi bir arabanın peşinden ölümüne gidiyor. Allah herkese böyle müşteri nasip etsin ne diyeyim. Size de hayırlı olsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

Bence golf gibi sadece kaliteli gibi gozuken aslinda kaliteli olmayan bir aractan sonra gercekten kalite barindiran audi veya bmw gibi bir araca gectiginizde anlayacaksiniz durumu.
    50 bin km yi gecen jettamizin kalitesi su anda 50 bin km yapmis kardesimin peugeotundan daha asagida. Gacir gucur ic sesler beni mahvediyor. Sirket araci diye umursamiyorum ama beynim kazan oluyor. Halbuki ilk aldigimizda o kadar kaliteli duruyordu ki. ..

jettayla golf arasında kalite farkı var biliyorsunuz.
    elbette audi ve BMW vw den üstün araçlar su götürmez.
  • Yaklaşık 1 saat önce kullandim f30 3.20d akillara zarar. Anlatılmaz bir duyguymuş. Disardan herkeste var bilmem ne diye pek heyecan uyandirmio görünce ama premium araba olduğunu ve kendinizi her anlamda ozel hissettiginiz bir araç. Joistik vites ve ekranla daha da güzel olmus f30. Arkasi hizlanmalarda gezeliyor gibi düz yolda bile ama lastiklerle ilgili oolabilir. F30 3.16da karar kildim şuan itibariyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uysall07

Yaklaşık 1 saat önce kullandim f30 3.20d akillara zarar. Anlatılmaz bir duyguymuş. Disardan herkeste var bilmem ne diye pek heyecan uyandirmio görünce ama premium araba olduğunu ve kendinizi her anlamda ozel hissettiginiz bir araç. Joistik vites ve ekranla daha da güzel olmus f30. Arkasi hizlanmalarda gezeliyor gibi düz yolda bile ama lastiklerle ilgili oolabilir. F30 3.16da karar kildim şuan itibariyle.

Doğru karar Ben olsam 2.el temiz C180 CGI ile 316 arasında kalır kasasının yeni olması sebebiyle bende Bmw tercih ederdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

Bence golf gibi sadece kaliteli gibi gozuken aslinda kaliteli olmayan bir aractan sonra gercekten kalite barindiran audi veya bmw gibi bir araca gectiginizde anlayacaksiniz durumu.

hayret ediyorum..

140.000 yaptim golf vi ile.. cit yok icinde..

ayni yolda kullandigim e90 bmw'de birden fazla noktada citirti vardi.. gide gele servis de bezmisti..

bmw alirken cok sanssiz, golf alirken cok mu sansliydim?
  • CemUsUs C kullanıcısına yanıt
    Bazi şeyleri duymazdan geleceksin. Şuan hali hazirda ablamda golf 5 var 2005. 100binde mi ne yada 110binde. Bir tek yerinden ses duyabilene araci direk hibe edebilirim. Araçta maşallah trim sesini geçtim amasitor sesi bile yok. Koltuk kilifi hala sifir gibi. Tek aşınma bazi tuşlarin parçaların soyulmasi, o da vwde kronik. Ben golfu tamamen keyfi sattim. 50-70bin butcem olsa yine golf alirdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bence kesinlikle ford Mondeo yu beklemelisin tasarimina hasta olacağına kefilim hem dizel olur kac lt yaktı derdine girmessin.

• F30 bmw 316i cok guzel olur. Ne mondeo beklenir ne yeni c serisi

• Madem sedan olacak

Elegance donanım Octavia diyorum. Şeker beyaz+ sunroof.

Parasını sonuna kadar hakeden bir araç. Komple kaliteli malzeme basmışlar. İncelediğimde ağzım açık kaldı.

Ön kısımda malzemeler üzerinde audi ve wv logoları var zaten incelediğinizde göreceksiniz.

Baya para da cebinize kalır.

Tabi zorlayıp 3.20 d derseniz o ayrı.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.