hepinize teşekkür ederim detaylı anlatımlarınızdan dolayı akşam daha da zorlamaya çalışıcam bakalım neler olucak
sizce bunlarla kaça kadar zorlayabilirim??? power ım 400w lık sınırı kaçta tumalıyım sizce??
3000 fln çok anlamıyorsan kullanabilirsin
333 mhz ye çıkardım sandrayla test yaptım orda işlemcinin max voltaj değerinin üstünde olduğu düşürülmesi gerektiğine dair uyarı werdi korkup tekrar 300 e çektim... uyarıyı dikkate almalımıyım??? 333 mhz de işlemcimin 219 watt çektiği yazıyodu bu değer nasıldır çokmu yüksek yoksa normalmi karşılanmalı?? power da sorun çıkarırmı?
Sana tavsiyem bu denemelerine bir son verip ve hemen bir power almalısın senin power ın 250 w güç versin zaten yanar işlemcin ise o kadar yük çekemez feel psu lar gerçek değildir biraz araştırırsan 460 w etiketli feel psu ların 250 w tan fazla vermediğini göreceksin. İşlemciye verdiğin voltaj nedir
zaten psu feel ın deil antec gerçek 400w zamanında bayaa bi paraya almıştım eğer değiştirirsem epsilon 700w düşünüyorum?
Ekran kartınız ne?
İşlemcinin 219 watt çekeceğini zannetmiyorum... (İşlemci voltajı çok yüksek değilse) Yanlışlık var...
Aşağıdaki linkten overcloklu olarak kontrol edebilirsiniz sisteminiz ne kadar güç çektiğini...