Slm Arkadaslar Oyunun hicbir zevkinin kalmadıgının ve civisinin cıktıgının hepimiz farkındayız artık. Günlerce düsünsem KO nun bize böyle bir kıyak yapacagını aklıma getiremezdim. Cok az bir zaman kaldı Gelecegimizi belirlemek icin sadece 2 ay bu kadar bozuk bir oyunun düzelene kadar terketmek icin sadece 2 ay beklememiz yeterli belki kızacaksınız ama önümüzde OKS ÖSS ve bir sürü sınavlar var hazır bu oyunu KO bu hale getirmisken bize güvenen bizden birseyler bekleyen ve bizden hicbirsey esirgemeyen İnsanlar icin (Anne ve Babalarımız) hadi VS hadi party hadi show yapma zamanı gelmistir KO da gösterdigimiz hünerleri sadece 2 ay derslere calısmaya ayırsak bence onların gözünde en yüksek NP EXP VE LVL ları alacagız buna emin olun.......... 2 AY SONRA GÖRÜSMEK ÜZERE HOSCAKAL --- KO ---
En iyisini yapıyorsun vallaha
quote:
Orjinalden alıntı: kaching
Slm Arkadaslar Oyunun hicbir zevkinin kalmadıgının ve civisinin cıktıgının hepimiz farkındayız artık. Günlerce düsünsem KO nun bize böyle bir kıyak yapacagını aklıma getiremezdim. Cok az bir zaman kaldı Gelecegimizi belirlemek icin sadece 2 ay bu kadar bozuk bir oyunun düzelene kadar terketmek icin sadece 2 ay beklememiz yeterli belki kızacaksınız ama önümüzde OKS ÖSS ve bir sürü sınavlar var hazır bu oyunu KO bu hale getirmisken bize güvenen bizden birseyler bekleyen ve bizden hicbirsey esirgemeyen İnsanlar icin (Anne ve Babalarımız) hadi VS hadi party hadi show yapma zamanı gelmistir KO da gösterdigimiz hünerleri sadece 2 ay derslere calısmaya ayırsak bence onların gözünde en yüksek NP EXP VE LVL ları alacagız buna emin olun.......... 2 AY SONRA GÖRÜSMEK ÜZERE HOSCAKAL --- KO ---
Yürü be Aslanım
Sil koyu kapat bilgisayarı git uyu, yarın baslarsın ders calısmaya...
Allah'ına Qurban Olurum ßen QanQa yolun Açık OLsun
bu saatten sonra oks ye çalışsan nolur
Çalısmadıgım ne malum
bir anda kopamıyosan benim gibi yap bütün itemlerini sat oynama isteğin kalmıyor zaten şimdi kasamda toplam 50gb falan para var al sat sadece
o kargaşanın dışında kaldığın zaman ne kadara anlamsız olduğunu anlıyosun bu arada ben oyunu 2005 marttan beri oynuyodum
Zaten Son2 ayda k2 kendi KLASINI! gösterdi
yaw bızene kardesım snn oss den oks den allahım ya mılletı acındırmayın zaten moralımız bozuk
o sınavlara 18 yas altı gırıor sınava gırmeyen oynasın o zaman calısanda oynasın ev gecındırende oynasın
o zaman 2 ay bıraktın dıyek tıp kazandın
ee sonra nasıl olsa kazandım dewam mı dıcen bunu genel acklayın bence
herkes kendı neden bıraktıysa mılletı de bıraksın ıstıyo
walla oss mıs oks mı s2kmde bıle deıl acıkcası bu yazıda sadece onlara hıtab eder benı baglamıyo sinir oluyorum bolelerıne
arse sıkısınca bırakmak zorunda kalıyon sonra forumlarada yazarsın bırakın sızde dıe
gırmeseydın o sınava gorurdum ben senı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme