Şimdi Ara

teşekkürler riot oyunu bıraktım ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ELO Diyicemde UNRANKED'inde ELO'su Olmaz Yani Senin Şansına
  • Unranked bronze'un da altında bir şey değil zaten, sistem unranked'i aşağı yukarı Silver seviyesinde kabul ediyor. E sen de Silver olduğuna göre?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Myowol

Nupsun senin dengin o herifler. Az oyundan anlasan o kadar maça en az Plat olurdun.

beyinde sıkıntı var herhalde _? ben proyum şöyleyim demedim sıradan bir oyuncuyum dedim.
  • R.aise.R R kullanıcısına yanıt
    Senin takımına gelenlerde sıradan oyuncu o zaman. Mızmızlanma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Myowol

Senin takımına gelenlerde sıradan oyuncu o zaman. Mızmızlanma.

pek sıradan gözükmüyorlardı ama bak arkadaşım ben riot bana 3 tane unranked verdi demedim. oyunuma 5 tane unranked geldi dedim.
  • Adam Silver açtığı başlığa bak O unranked dediğin büyük ihtimal senden yüksek lige yerleşicek 800 oyun atmışsın ama öğrenememişsin hala.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alper3333

quote:

Orijinalden alıntı: R.aise.R

quote:

karşıya dia mı atmış sanki karşıdada 3 unranked var
    ayrıca tam 530 saat boyunca ranked oynamışsın ama hala silver 3 op
    edit : nick Tiedd972
    sırf sakladın diye ifşa ediyorum niye nicklerinizi saklıyorsunuz anlamıyorum
    edit
    lux: 4-1-11
    jinx : 11-4-4
    maçı unranked diye ağladığı adamlar taşımış

sayın sivri zeka arkadaşım . orada sarı yazan hani annie olan benim. biraz aklın olsa o adamın ben olmadığını anlardın. ben arkadaşlara ayıp olmasın diye nickleri sildim. bir tek kendi nickimi silip yapmak istemedim. senin baktığın eleman gnar ben değilim. kapiş ?

ben koşarak uzaklaşıyorum o zaman

+yanyatmışsekiz çok güldüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• öyle bir takım geliyor ve sen ağlıyorsan zaten oyunu bırak. al sana son maçım bizde iki tane unranked adam var. ben ağlım zırlım rıot ticket atayım o zaman höst bu ne eşleşme diye. saçmalamıssın sen...

teşekkürler riot oyunu bıraktım !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Artemissaaa -- 3 Eylül 2014; 16:54:25 >
  • Burda yanlış ne var ben anlamadım ?
  • ver hesabı
  • silversın unrankedden çok bi farkı yok
  • çilingirler karşıya mı geldi diye girdim her şey normalmiş sen QQ açmışsın
  • 800 maç ile silver liginde bulunurken Unranked hesap beğenmemek neyin egosu bende onu çözmüş değilim. Biz plat seviyeye elohell diyorsak silver seviye getto oluyor heralde.
  • Adam bırakmak istemiş ve bahane aramış zorlamayın bu kadar amacına ulaştı zaten arkadaş hayatta başarılar

• quote:

karşıya dia mı atmış sanki karşıdada 3 unranked var
    ayrıca tam 530 saat boyunca ranked oynamışsın ama hala silver 3 op
    edit : nick Tiedd972
    sırf sakladın diye ifşa ediyorum niye nicklerinizi saklıyorsunuz anlamıyorum
    edit
    lux: 4-1-11
    jinx : 11-4-4
    maçı unranked diye ağladığı adamlar taşımış

nası buldun la o isimleri :D
  • Sana tavsiyem başka bir oyunu oyna arada sıkıldığında gir LoL'de 3-4 maç at onlarda da ciddiye almadan keyfine göre oyna. Tüm gününü verip canını sıkmaya değecek bir oyun değil.
  • Bir low daha eksildi
  • O adamlarda %90 senin gibi silver olacak zaten burda bir yanlışlık yok
  • suçu kendinde ara
  • quote:

Orijinalden alıntı: iade

Unranked'im geçen gün arkadaşımla duo girdim arkadaşımın ligi silver. Bizim takımda 2 kişi daha vardı duo olan. Unranked'im diye yemediğim küfür kalmadı o adamlardan daha minyonlar çıkmadan. Elonuz düşüktür ondan gelmiştir dedim. Sus lan unranked sen nereden bilicen diyip yine küfür ettiler. ADC oynuyordum kill salmamak için KS attılar sürekli haliyle oyunda da yenildik. Bunlar olurken bile hiç kimseye küfür etmedim oyunun tadı kaçmasın diye ama olmuyor yani cidden. Oyun sonu rapor sisteminin cidden Türkiye'de çok daha fazla çalışması lazım.

Zaten oyun başı tartışma olunca ne moral ne de oyunun tadı kalıyor.

Sus la unranked bebesi gelmiş birde burda pro lara agliyor(şaka bi yana blokla geç kanki)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.