Şimdi Ara

teşekkürler riot oyunu bıraktım ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • TR sunucusu açıldığında oyuna başladım 55 dereceli maçım var geçen sene bilmeden dereceli maçlara girip kendimi rezil etmiştim :) Bu sezon 10 maçtan sonra beni gümüş 3 'e attı daha sonra Gümüş 1 karşıma gelen rakipler hep plat ve elmas oldu. Ayrıca bu kadar iyi oyuncu isen neden üzülüyorsun ki ? Gir ez bronzları yüksel yüksele bildiğin yere şahsen ben kendi durumumdan daha çok şikayetçiyim :)
  • Kabiliyetlerin opmuş kardeş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CastellonA

quote:

Orijinalden alıntı: iade

Unranked'im geçen gün arkadaşımla duo girdim arkadaşımın ligi silver. Bizim takımda 2 kişi daha vardı duo olan. Unranked'im diye yemediğim küfür kalmadı o adamlardan daha minyonlar çıkmadan. Elonuz düşüktür ondan gelmiştir dedim. Sus lan unranked sen nereden bilicen diyip yine küfür ettiler. ADC oynuyordum kill salmamak için KS attılar sürekli haliyle oyunda da yenildik. Bunlar olurken bile hiç kimseye küfür etmedim oyunun tadı kaçmasın diye ama olmuyor yani cidden. Oyun sonu rapor sisteminin cidden Türkiye'de çok daha fazla çalışması lazım.

Zaten oyun başı tartışma olunca ne moral ne de oyunun tadı kalıyor.

Sus la unranked bebesi gelmiş birde burda pro lara agliyor(şaka bi yana blokla geç kanki)

Bloklamakla olsa serverın yarısı bloklu belki de Report da ediyorum ama bir şey olacağını sanmam

• 800 oyunda 360 win alıyosan unrankedlarla anca oyuna girersin kusura bakma.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CastellonA

quote:

Unranked'im geçen gün arkadaşımla duo girdim arkadaşımın ligi silver. Bizim takımda 2 kişi daha vardı duo olan. Unranked'im diye yemediğim küfür kalmadı o adamlardan daha minyonlar çıkmadan. Elonuz düşüktür ondan gelmiştir dedim. Sus lan unranked sen nereden bilicen diyip yine küfür ettiler. ADC oynuyordum kill salmamak için KS attılar sürekli haliyle oyunda da yenildik. Bunlar olurken bile hiç kimseye küfür etmedim oyunun tadı kaçmasın diye ama olmuyor yani cidden. Oyun sonu rapor sisteminin cidden Türkiye'de çok daha fazla çalışması lazım.

Zaten oyun başı tartışma olunca ne moral ne de oyunun tadı kalıyor.

Sus la unranked bebesi gelmiş birde burda pro lara agliyor(şaka bi yana blokla geç kanki)

Bloklamakla olsa serverın yarısı bloklu belki de Report da ediyorum ama bir şey olacağını sanmam

Oyunda susturmak için qnq
    Yada pis unranked mi deneliydim

• Allahın lowu sanki challenger kendisi ağlıyo bide

• Tamamen haklısın benim de 900 maçim var s2 liginde . Beni iki üç dakika daha bekletsin sonra eslestirsin razıyım. Adam 360 win almamis ki wini lose undan fazla

• kardeş sen diamondluksun ama riot bu işte gıcıklık yapıyor sürekli
  • çekilişe katılmıyorum hesap cok kötü.

• quote:

Orijinalden alıntı: alper3333

karşıya dia mı atmış sanki karşıdada 3 unranked var
    ayrıca tam 530 saat boyunca ranked oynamışsın ama hala silver 3 op
    edit : nick Tiedd972
    sırf sakladın diye ifşa ediyorum niye nicklerinizi saklıyorsunuz anlamıyorum
    edit
    lux: 4-1-11
    jinx : 11-4-4
    maçı unranked diye ağladığı adamlar taşımış

Nasıl buldun? lütfen aydınlat beni

• 800 oyun nasıl bir işşizliktir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sypex

Elo okadar maçta yükselmeyince riot napsın.

• normalde rank oynamam ama hediyeler için oynyim gold 5 bitirem dedim. 23 w 10 l s 1 im. 800 macta heralde challanger olunur. sonuç bırakman iyi olmus
  • 900 oyun silver ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kanae -- 4 Eylül 2014; 9:47:49 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Kb ama unrangeddan farkın yok

• quote:

Orijinalden alıntı: R.aise.R

quote:

Orijinalden alıntı: Starixa

O hesaptan adam olmaz yeni bir hesap alıp onunla oynamaya başla o hesapta muhtemelen 10lp gelip 20-25 gidiyordur

aga gidip gelen lp de sıkıntı yok 25 gelip 15 gittiği de oluyor 16 gelip 20 gittiği de kendimin pro oldugunu da idda etmedim sıradan bir oyuncuyum. yalnızca eşleştirme sisteminin saçmalığını söylemek istedim. en az 7-8 kere silver 1 serilerine çıkıp düşüyorum sorun ben de :D

800 maç atmışsın ve bi çok şeyi kavrayamamışsın daha, oynarken kendinizi geliştirmeye çalışın biraz

• O kadar mac spamle gumus hmmmmm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 800 ranked maçı oynadığına göre ya sürekli oyun başındasın ya da rankeddan başka oyun oynamıyorsun. rankedda oyun spamlayıp eloyu bu hale getirmek pek de akıl karı değil bana göre.

onun dışında unranked meselesinde de haksızsın bence. adamların önceki maçlarına dikkat et draven hariç diğerleri oynadıkları tüm maçları kazanmışlar yerleştirmelerde. silver'daki adamla o adamın pek de farkı olmayabilir elo olarak. çok da önyargılı olmamak lazım smurf olabilir ya da oyunun mantığını kavramış birisi olabilir. unranked diye aşağılamamak lazım. ben plat 4teyim trde. ne diamondlar gördüm oyunun mantığından bihaber, ne gold silverlar gördüm premade olmadıkları halde takımca çok iyi hareket edip oyunu karşı tarafa dar eden. objektif olmak lazım bu konularda biraz da
  • adamın 334 win'i var, silver 2. karşıdaki lux'un 367 win'i var, unranked. hll spr dvm.
  • yazıyı okuyup resmi acarken dedim heralde platin diamond falan.800 maçta silverdaysan unranked normal zaten
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.