Şimdi Ara

teşekkürler riot oyunu bıraktım !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sezon 4 te 800den fazla ranked match oynamışım ve riot benim oyunuma 5 tane unranked adam veriyor. baştan aşağı saçma bir oyun zaten harcadığım zamana yazık. an itibariyle oyunu bıraktım. sadece sinir stres veriyor başka verdiği hiçbirşey yok. arada arkadaşlarla bir kaç maç atılır ama fazlası gerçekten zaman kaybı zamanınıza yazık . alın bu da riot gamesin efsanevi eşleştirme sistemi. son damla bu oldu zaten.

teşekkürler riot oyunu bıraktım !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R.aise.R -- 3 Eylül 2014; 16:11:03 >

• o kadar oyun atmışsın unrankedle eşit elodasın sorun sende
  • karşıya dia mı atmış sanki karşıdada 3 unranked var
    ayrıca tam 530 saat boyunca ranked oynamışsın ama hala silver 3 op
    edit : nick Tiedd972
    sırf sakladın diye ifşa ediyorum niye nicklerinizi saklıyorsunuz anlamıyorum
    edit
    lux: 4-1-11
    jinx : 11-4-4
    maçı unranked diye ağladığı adamlar taşımış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper3333 -- 3 Eylül 2014; 16:14:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alper3333

karşıya dia mı atmış sanki karşıdada 3 unranked var
    edit
    Elo okadar maçta yükselmeyince riot napsın.
  • quote:

edit

sayın sivri zeka arkadaşım . orada sarı yazan hani annie olan benim. biraz aklın olsa o adamın ben olmadığını anlardın. ben arkadaşlara ayıp olmasın diye nickleri sildim. bir tek kendi nickimi silip yapmak istemedim. senin baktığın eleman gnar ben değilim. kapiş ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R.aise.R -- 3 Eylül 2014; 16:17:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sypex

Elo okadar maçta yükselmeyince riot napsın.

Alıntıları Göster
    O hesaptan adam olmaz yeni bir hesap alıp onunla oynamaya başla o hesapta muhtemelen 10lp gelip 20-25 gidiyordur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Starixa

O hesaptan adam olmaz yeni bir hesap alıp onunla oynamaya başla o hesapta muhtemelen 10lp gelip 20-25 gidiyordur

aga gidip gelen lp de sıkıntı yok 25 gelip 15 gittiği de oluyor 16 gelip 20 gittiği de kendimin pro oldugunu da idda etmedim sıradan bir oyuncuyum. yalnızca eşleştirme sisteminin saçmalığını söylemek istedim. en az 7-8 kere silver 1 serilerine çıkıp düşüyorum sorun ben de :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R.aise.R -- 3 Eylül 2014; 16:19:59 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.aise.R

quote:

edit

sayın sivri zeka arkadaşım . orada sarı yazan hani annie olan benim. biraz aklın olsa o adamın ben olmadığını anlardın. ben arkadaşlara ayıp olmasın diye nickleri sildim. bir tek kendi nickimi silip yapmak istemedim. senin baktığın eleman gnar ben değilim. kapiş ?

ben koşarak uzaklaşıyorum o zaman

• quote:

quote:

aga gidip gelen lp de sıkıntı yok 25 gelip 15 gittiği de oluyor 16 gelip 20 gittiği de kendimin pro oldugunu da idda etmedim sıradan bir oyuncuyum. yalnızca eşleştirme sisteminin saçmalığını söylemek istedim. en az 7-8 kere silver 1 serilerine çıkıp düşüyorum sorun ben de :D

Ya herzaman mükemmel eşleştirme olucak diye birşey yok arada olabiliyor böyle şeyler

• quote:

quote:

quote:

edit

ben koşarak uzaklaşıyorum o zaman

Alıntıları Göster

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R.aise.R -- 3 Eylül 2014; 16:28:40 >

• alper3333 kullanıcısına yanıt
    istediğin gibi uzaklaş keyfin bilir nickim de raiser34 bu arada madem bu kadar meraklısın ifşa etmeye al bunu ifşa et . çekindiğim birşey yok.
  • quote:

Alıntıları Göster
    O kadar maç atıp s4 bitmek üzereyken silver kalsam ben de bırakırdım oyunu , iyi yapmışsın.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Unranked'im geçen gün arkadaşımla duo girdim arkadaşımın ligi silver. Bizim takımda 2 kişi daha vardı duo olan. Unranked'im diye yemediğim küfür kalmadı o adamlardan daha minyonlar çıkmadan. Elonuz düşüktür ondan gelmiştir dedim. Sus lan unranked sen nereden bilicen diyip yine küfür ettiler. ADC oynuyordum kill salmamak için KS attılar sürekli haliyle oyunda da yenildik. Bunlar olurken bile hiç kimseye küfür etmedim oyunun tadı kaçmasın diye ama olmuyor yani cidden. Oyun sonu rapor sisteminin cidden Türkiye'de çok daha fazla çalışması lazım.

Zaten oyun başı tartışma olunca ne moral ne de oyunun tadı kalıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber

O kadar maç atıp s4 bitmek üzereyken silver kalsam ben de bırakırdım oyunu , iyi yapmışsın.

Alıntıları Göster
    Hep riot olur zaten kabul et lowsun
  • Silverın unranked ile eşleşmesi kadar doğal bişey yok. Oyunu bırakmak için onca sebepten anca sonuncusu olur bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber

Alıntıları Göster
    Hayattın da lol ile ilgili verdiğin en doğru karar olur .
  • Belki de geçen senenin gold5leri silver2-3leri o adamlar nerden biliyosun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rad-diculous -- 3 Eylül 2014; 16:33:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iade

Unranked'im geçen gün arkadaşımla duo girdim arkadaşımın ligi silver. Bizim takımda 2 kişi daha vardı duo olan. Unranked'im diye yemediğim küfür kalmadı o adamlardan daha minyonlar çıkmadan. Elonuz düşüktür ondan gelmiştir dedim. Sus lan unranked sen nereden bilicen diyip yine küfür ettiler. ADC oynuyordum kill salmamak için KS attılar sürekli haliyle oyunda da yenildik. Bunlar olurken bile hiç kimseye küfür etmedim oyunun tadı kaçmasın diye ama olmuyor yani cidden. Oyun sonu rapor sisteminin cidden Türkiye'de çok daha fazla çalışması lazım.

aga imkanın war ve oynamak istiyorsan westte geç en azından bi nebze daha iyi. ben de urnankeddım . ben unrankedsın kotu demıyorum . unranked adam iyidir farmını dürtmesini bilir ona amenna . 3. picktim mainim de adc bu arada bizim urnankedlar ( tabi bilmiyorum o zaman ) top and adc dedi. adc çok ısrar etti ben de insalık edip sup gideyım dedim. top + adc nin 10 dkda farmı 40 tı :D en azından silver 2-3 adam yine 10 dakikada 50 farmı bulur .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R.aise.R -- 3 Eylül 2014; 16:37:31 >

• R.aise.R R kullanıcısına yanıt
    Nupsun senin dengin o herifler. Az oyundan anlasan o kadar maça en az Plat olurdun.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: iade

aga imkanın war ve oynamak istiyorsun westte geç en azından bi nebze daha iyi. ben de urnankeddım . ben unrankedsın kotu demıyorum . unranked adam iyidir farmını dürtmesini bilir ona amenna . 3. picktim mainim de adc bu arada bizim urnankedlar ( tabi bilmiyorum o zaman ) top and adc dedi. adc çok ısrar etti ben de insalık edip sup gideyım dedim. top + adc nin 10 farmı 40 tı :D en azından silver 2-3 adam yine 10 dakikada 50 farmı bulur .

Aynen hocam unranked'im diye yemediğim küfür kalmadı. Çok da kötü oynamamıştım halbuki. 2 tane dereceli oynadım Tristana ile 7.5/6.5/7.5 oynamışım ortalama 191 farm var oyun başı. Çok iyiyim demiyorum fakat anlamadım bu olayı ben. Sanki onlar üye olduklarında direk 30 lv Silver olarak başlıyorlar.

Westte de açtık hocam 3 kişi oyuna giriyoruz. 6 lv falanız son 3 4 oyundur karşıya nasıl smurf adamlar geliyorsa artık 20 dk da yenilip sıkılıp çıkıyoruz. Sıkılınca da girmek istemiyor insan tekrardan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iade -- 3 Eylül 2014; 16:40:01 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.