Şimdi Ara

Teşekkürler Türk Telekom.... Superbox Nasıl ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 hafta önce Türk Telekom ekipleri nedeni belirsiz bir çalışma yaptı ve 10Mbps aldığım ve 8-9 yıldır bir kez sorun yaşamadığım internet hattımı;

Bu hale getirdiler. SRN değerleri yerlerde, hızlar görüldüğü gibi ve oyunlarda ki ping sorununu yazmama bile gerek yok. 60 - 70ms ping almam gereken yerden aldığım pingleri görebilirsiniz. Ekipleri çağırmama rağmen gelip kutuya telefon takıyorlar ve ses var, gerisi bizlik bir sorun değil deyip geri dönüyorlar.

Rainbow, Squad, Hell let loose gibi oyunlar oynuyorum, acaba bu tarz oyunlarda superbox ping değerleriniz nasıl arkadaşlar ? Sanırım böyle giderse ona geçeceğim. Şuan TurkNET kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wizi_emre -- 30 Temmuz 2019; 19:19:35 >

• Türknet seni yapaya almış olabilir kontrol sağlatın telekomluk bi problem yok.
  • AMC A kullanıcısına yanıt
    Daha önce VDSL2 olarak görünüyordu bilgilerde ama türk telekom yaptığı çalışmadan sonra "Modem Buluşuyor - ADSL" yazıyor Teknik bilgilerde. Acaba burada bir uyumsuzluk mu var ki... Bende modemi adsl moduna aldım mecbur, vdsl olarak ayarladığımda bağlantıyı yapmıyor.
  • Adsl bağlantısı var upload bile adsl göre değil arıza kaydı bıraktırın vdsl moduna tekrardan alsınlar illa bi eksik iş yapacaklar.
  • AMC A kullanıcısına yanıt
    İnanır mısın iki firma da sorunu çözemiyor. Ne yaptıklarını kendileri de bilmiyor.
  • Superbox ben evimde kullanıyorum gayet memnunum hem fiber alt yapısına gerek duymadan çok güzel çekiyor. Hem de istediğin yere alıp götürebiliyorsun. Geçim hızıda çok iyi tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.