Şimdi Ara

Teşekkürler Yök Başkanım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle msü nin zor olması benim için iyi bir şey inşallah tyt de zor olur ki eleyiciliği olsun çalışan insan illa karşılığını alacak diye bir şey yok tyt de ama kolay olunca iyice vahim bir durum oluyor bence.Umarım çalışmalarımızın karşılığını aldığımız bir sınav senesi olur

Arkadaşlarım aranızda bu dediğime kızacak olan da sevinen de vardır mutlaka.Bu tyt 'nin 2 sene geçerli olması çok çok iyi oldu en azından tyt sı iyi olan mezunlar için ya da (inşallah kalmazsınız) mezuna kalacaklar için.Çünkü bir önceki sene en kötü sıralamanız oluyor.Ben şu an eczacılık 3.sınıf öğrencisiyim bir yandan da okula da devam ediyorum okulda baya zor şu an.Geçen sene tyt 15k o yüzden bu sene daha rahat çalışabiliyorum inşallah hep beraber hayallerimize ulaşabiliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaş da kendini tatmin etmek için konu açmış anlaşılan

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: otelmitrivago

Arkadaş da kendini tatmin etmek için konu açmış anlaşılan
    Tatmin etmekle alakası yok tyt nin iki sene boyunca kullanılabiliyor olması çok iyi bir şey şu an ki durumda ve istediğin bir bölüm olmuyorsa mezuna kalmak çok mantıklı teşvik ediyor ve bu çok iyi bir şey bence.Istemediğim bir bölümde okuyorum neresine tatmin olayım bunun.4 senedir sınava girip kazanamayan birisiyim galiba tatmin olacak en son kişiyimdir forumda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.