Oldukça komik sonuçlardır. Sabahattin Zaim, Kültür de Koç ve Bilkent'i geçmiş https://yokatlas.yok.gov.tr/mezun-basari-atlasi-tablo.php?s=5 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phosphophyllite -- 6 Kasım 2024; 17:59:54 > |
Adli Yargı Sınavında Binali Yıldırım'ın GSÜ/Koç/Bilkent'i geçmesi
-
-
askerde ankara hukuk mezunu bi abi ile tanıştım, 4 kez 90+ aldığı halde sonuncusunda girebilmiş, savcılık hakimlik sınavını yeni kazanmıştı. eylülde akademiye başlayacaktı. askerden sonra da birkaç kez görüştük, aday hakim savcıların seviyesi çok kötü, bir sürü kıbrıs ve kötü özel mezunu var, sözde bunlar alınmıyordu dedi.
ek olarak bilkent hukuk mezunu da vardı. üni sınavında tr'de ilk 10'a girmiş, hakimlik savcılık aklımın ucundan geçmedi demişti. bilkentliler sınava girmiyor herhalde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C22CD6360 -- 6 Kasım 2024; 18:27:5 > -
Normal bir durum . Tusda da benzer durumlar var , perifer ünilerin TUS puan ortalaması çoğu iyi olarak bilinen ünilerden yüksek olabiliyor .
Sebebine gelince Koç, GS vb mezunları bu sınava yeterince çalışmayıp özelde kariyer hedeflemiş olabilirler ve BY mezunları bu sınavı çıkış yolu olarak görüp çalışmış olabilirler.
Hukuk gibi sözel bir alandaki yazılı sınavlara da oturup ezberlemekten başka sizi öne geçirecek bir şey yok . -
Aynen bence de öyledir 🤣
-
Sıralama şu şekilde (Kısaltmaları uzun yazmaya üşendim):
Ankara Üni
AHBVÜ
Hacettepe Üni
AYBÜ
Kırıkkale Üni
İstanbul Üni
Atatürk Üni
Selçuk Üni
Erciyes Üni
DEÜ
İnönü Üni
Kocaeli Üni
NEÜ
Anadolu
EBYÜ
Akdeniz
Marmara Üni
SDÜ
Sakarya Üni
OMÜ
İZBÜ
Çukurova Üni
Gaziantep Üni
Uludağ Üni
AKÜ
Galatasaray Üni
İbn Haldun Üni
Yalova Üni
Trabzon Üni
Dicle Üni
TOBB ETÜ
Medeniyet Üni
Kırklareli Üni
İZÜ
İKÜ
Girne Üni
FSMVÜ
KTO
.
.
.
Bilkent Üni
.
.
.
Koç Üni
Kırklareli Üniden sonra gelenlerin hepsi vakıf. Vakıfların altını çizdim zaten. Kırklareli Üninin üstünde sadece 2 vakıf var: TOBB ve İbn Haldun. Bu veriler gerçekten aşırı ilginç aslında.
-
Ya da cayır cuyur torpil dönmüştür belki kral? Ülkemizde hiç olan şeyler değil ama bu sefer bir istisna olmuştur belki ha ne dersin?
-
Birader acaba siz cahil olabilir misiniz ? Bu puanlar yazılı sınavın puanları . ÖSYMnin yazılı sınavını geçenler mülakata hak kazanır . Mülakatı ise ÖSYMden bağımsız olarak HSK komisyonu yapar .
Bu bo*luların hepsi mi böyle oluyo acaba ya şimdi siz YKSye TUSa fln da torpil dönüyor dersiniz 😂 -
quote:
Orijinalden alıntı: balamir.
Birader acaba siz cahil olabilir misiniz ? Bu puanlar yazılı sınavın puanları . ÖSYMnin yazılı sınavını geçenler mülakata hak kazanır . Mülakatı ise ÖSYMden bağımsız olarak HSK komisyonu yapar .
Bu bo*luların hepsi mi böyle oluyo acaba ya şimdi siz YKSye TUSa fln da torpil dönüyor dersiniz 😂Yks değil de öss diye aratırsan bol bol çalınan soru görebilirsin cahil herif o kadar büyük bi sınavda soru çalınıyorsa bunda çalınamaz mı? Bak sana instructionları da verdim buradan noktaları birleştirirsin hadi bakalım biraz beyin jimnastiği
-
Sınav senenden hatırladığım kadarıyla kalender , efendi biriydin Bo*ya gidince mi böyle oldun ? Şaibeli olduğunu düşündüğün bir sınava 2 kez girip bu sınav sonucu bir bölüme yerleştiğin için kendinle gurur duyuyor olmalısın he ? Neyse senle sokak röportajı seviyesinde bir sohbete girmeyelim tmmı canim bana tartışacak bilgili , saygılı birisi lazım -
Başta hakaret et sonra efendi davranmamı bekle arada insanın aynaya bakması da gerekiyor sanırım. Şu an yks ile ilgili bir yorum yapmadım -ki konu zaten yks değil- sadece zamanında muadili sınavda soruların çalındığına ve o yüzden ösymyi çok güvenilir bir kurumdan saymamak gerektiğine işaret ettim. Çok da kompleks bir şey yazmamışım 3 4 cümle bunu bile tam anlayamamak absürt olmuş
-
Hakim savcılar sorumluluğuna göre çok düşük maaş alıyor şuan en kötü uzman doktor 150k aldığına göre yargı mensuplarınada o ayarda maaş verilmeli
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X