Şimdi Ara

Adli Yargı Sınavında Binali Yıldırım'ın GSÜ/Koç/Bilkent'i geçmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oldukça komik sonuçlardır. Sabahattin Zaim, Kültür de Koç ve Bilkent'i geçmişAdli Yargı Sınavında Binali Yıldırım'ın GSÜ/Koç/Bilkent'i geçmesi 

https://yokatlas.yok.gov.tr/mezun-basari-atlasi-tablo.php?s=5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phosphophyllite -- 6 Kasım 2024; 17:59:54 >

• askerde ankara hukuk mezunu bi abi ile tanıştım, 4 kez 90+ aldığı halde sonuncusunda girebilmiş, savcılık hakimlik sınavını yeni kazanmıştı. eylülde akademiye başlayacaktı. askerden sonra da birkaç kez görüştük, aday hakim savcıların seviyesi çok kötü, bir sürü kıbrıs ve kötü özel mezunu var, sözde bunlar alınmıyordu dedi.

ek olarak bilkent hukuk mezunu da vardı. üni sınavında tr'de ilk 10'a girmiş, hakimlik savcılık aklımın ucundan geçmedi demişti. bilkentliler sınava girmiyor herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C22CD6360 -- 6 Kasım 2024; 18:27:5 >
  • Normal bir durum . Tusda da benzer durumlar var , perifer ünilerin TUS puan ortalaması çoğu iyi olarak bilinen ünilerden yüksek olabiliyor .
    Sebebine gelince Koç, GS vb mezunları bu sınava yeterince çalışmayıp özelde kariyer hedeflemiş olabilirler ve BY mezunları bu sınavı çıkış yolu olarak görüp çalışmış olabilirler.
    Hukuk gibi sözel bir alandaki yazılı sınavlara da oturup ezberlemekten başka sizi öne geçirecek bir şey yok .
  • balamir. B kullanıcısına yanıt

Aynen bence de öyledir 🤣

• Sıralama şu şekilde (Kısaltmaları uzun yazmaya üşendim):

Ankara Üni

AHBVÜ

Hacettepe Üni

AYBÜ

Kırıkkale Üni

İstanbul Üni

Atatürk Üni

Selçuk Üni

Erciyes Üni

DEÜ

İnönü Üni

Kocaeli Üni

NEÜ

Anadolu

EBYÜ

Akdeniz

Marmara Üni

SDÜ

Sakarya Üni

OMÜ

İZBÜ

Çukurova Üni

Gaziantep Üni

Uludağ Üni

AKÜ

Galatasaray Üni

İbn Haldun Üni

Yalova Üni

Trabzon Üni

Dicle Üni

TOBB ETÜ

Medeniyet Üni

Kırklareli Üni

İZÜ

İKÜ

Girne Üni

FSMVÜ

KTO

.

.

.

Bilkent Üni

.

.

.

Koç Üni

Kırklareli Üniden sonra gelenlerin hepsi vakıf. Vakıfların altını çizdim zaten. Kırklareli Üninin üstünde sadece 2 vakıf var: TOBB ve İbn Haldun. Bu veriler gerçekten aşırı ilginç aslında.

Ya da cayır cuyur torpil dönmüştür belki kral? Ülkemizde hiç olan şeyler değil ama bu sefer bir istisna olmuştur belki ha ne dersin?

• bounlukizaraniyor kullanıcısına yanıt
    Birader acaba siz cahil olabilir misiniz ? Bu puanlar yazılı sınavın puanları . ÖSYMnin yazılı sınavını geçenler mülakata hak kazanır . Mülakatı ise ÖSYMden bağımsız olarak HSK komisyonu yapar .
    Bu bo*luların hepsi mi böyle oluyo acaba ya şimdi siz YKSye TUSa fln da torpil dönüyor dersiniz 😂
  • quote:

Orijinalden alıntı: balamir.

Birader acaba siz cahil olabilir misiniz ? Bu puanlar yazılı sınavın puanları . ÖSYMnin yazılı sınavını geçenler mülakata hak kazanır . Mülakatı ise ÖSYMden bağımsız olarak HSK komisyonu yapar .
    Bu bo*luların hepsi mi böyle oluyo acaba ya şimdi siz YKSye TUSa fln da torpil dönüyor dersiniz 😂

Yks değil de öss diye aratırsan bol bol çalınan soru görebilirsin cahil herif o kadar büyük bi sınavda soru çalınıyorsa bunda çalınamaz mı? Bak sana instructionları da verdim buradan noktaları birleştirirsin hadi bakalım biraz beyin jimnastiği Adli Yargı Sınavında Binali Yıldırım'ın GSÜ/Koç/Bilkent'i geçmesi 

• randyrhoads7 kullanıcısına yanıt
    Sınav senenden hatırladığım kadarıyla kalender , efendi biriydin Bo*ya gidince mi böyle oldun ? Şaibeli olduğunu düşündüğün bir sınava 2 kez girip bu sınav sonucu bir bölüme yerleştiğin için kendinle gurur duyuyor olmalısın he ? Neyse senle sokak röportajı seviyesinde bir sohbete girmeyelim tmmı canim bana tartışacak bilgili , saygılı birisi lazım

Başta hakaret et sonra efendi davranmamı bekle arada insanın aynaya bakması da gerekiyor sanırım. Şu an yks ile ilgili bir yorum yapmadım -ki konu zaten yks değil- sadece zamanında muadili sınavda soruların çalındığına ve o yüzden ösymyi çok güvenilir bir kurumdan saymamak gerektiğine işaret ettim. Çok da kompleks bir şey yazmamışım 3 4 cümle bunu bile tam anlayamamak absürt olmuş

• Hakim savcılar sorumluluğuna göre çok düşük maaş alıyor şuan en kötü uzman doktor 150k aldığına göre yargı mensuplarınada o ayarda maaş verilmeli
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.