Şimdi Ara

TEŞHİR ÜRÜNÜ AYIRT ETME YARDIM!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar gecen hafta teknosadan Samsung 46ES700 aldık hala getiremediler yarin gelcek diye aradılar normalde kargoyla gelmesi gerekyodu kapalı kutu istemiştik teşhir ürünü yollicaklar gibi duryo.TV kullanılmış mı açılmış mı nasıl anlarız ? Kullanım süresini saat olarak görebilyoruz diye bilyorum ama nasıl yapcam bunu bilenler yardımcı olurlarsa sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: ibrahmanıl

Arkadaslar gecen hafta teknosadan Samsung 46ES700 aldık hala getiremediler yarin gelcek diye aradılar normalde kargoyla gelmesi gerekyodu kapalı kutu istemiştik teşhir ürünü yollicaklar gibi duryo.TV kullanılmış mı açılmış mı nasıl anlarız ? Kullanım süresini saat olarak görebilyoruz diye bilyorum ama nasıl yapcam bunu bilenler yardımcı olurlarsa sevinirim

hocam ben de daha önce vatan dan aldım teşhir gönderdiler...geri götürdüm ve anında değişim yaptılar bu konuda rahat ol.. en önemli nokta kutunun dışında, altta ve üstte iki koli bandı var.. dikkat et açılmış mı açılmamış mı. açıldığını anlamak için tek koli bantlı olmasına bakacaksın. yani eğer üstten ikinci kez bantlıysa anla ki teşhirdir...
  • benim tv yi ben yokken kurdukları için almış bulundum. ama tvnin içine bakınca kullanıldığını anladım. çünkü içinde başka bi adamın ismiyle hesap açılmıştı.. eğer kutunun bandı tekse sorun yok ama içine de başka hesap açılmış mı program vs kurulmuş mu onlara da bakabilirsin.. ama dediğim gibi en önemli kıstas kutunun tek bantla bandjlanmış olması
  • Arkadaşlar bende teknosadan teşhir ürünü aldım yani ellerinde son kalan xperia st23i miro telefonunu aldım fakat bana herhangi bir indirim yapmadılar normalde %15 indirim oluyormuş araştırdım telefonu alalı 2 gün oldu kullanıyorum herhangi bir sıkıntısı yok fakat şimdi telefonu geri götürüp 0 telefon isteginde bulunsam cevap ne olur ya da %15 lik paramı geri istesem ? bi yardım lütfen :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkraziel

Arkadaşlar bende teknosadan teşhir ürünü aldım yani ellerinde son kalan xperia st23i miro telefonunu aldım fakat bana herhangi bir indirim yapmadılar normalde %15 indirim oluyormuş araştırdım telefonu alalı 2 gün oldu kullanıyorum herhangi bir sıkıntısı yok fakat şimdi telefonu geri götürüp 0 telefon isteginde bulunsam cevap ne olur ya da %15 lik paramı geri istesem ? bi yardım lütfen :(

durman hata ben olsam yakardım orayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: cosark

quote:

Arkadaşlar bende teknosadan teşhir ürünü aldım yani ellerinde son kalan xperia st23i miro telefonunu aldım fakat bana herhangi bir indirim yapmadılar normalde %15 indirim oluyormuş araştırdım telefonu alalı 2 gün oldu kullanıyorum herhangi bir sıkıntısı yok fakat şimdi telefonu geri götürüp 0 telefon isteginde bulunsam cevap ne olur ya da %15 lik paramı geri istesem ? bi yardım lütfen :(

kardeşim ne yapmamı önerirsin ? telefonu geri versem almazlar hat falan taktım herhangi bir sorunda yok cok sukur ama paramı gerı ıstesem verırlermı ve neye dayanarak gerı ıstıyecegım paramı ? yanı adamlara ne soylıyecegım bu konularda bıraz bılgısızım yardımcı olurmusun ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cosark

quote:

kardeşim ne yapmamı önerirsin ? telefonu geri versem almazlar hat falan taktım herhangi bir sorunda yok cok sukur ama paramı gerı ıstesem verırlermı ve neye dayanarak gerı ıstıyecegım paramı ? yanı adamlara ne soylıyecegım bu konularda bıraz bılgısızım yardımcı olurmusun ?

bana indirim uygulamadınız. indirim uygulayın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.