Bildirim
Teshir Urunu Laptop
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Bence alınır ama ben içime sinmediği için kendim almam. Takıntılı biri değilseniz sorun olmaz bence. Tabi ki cihazın kozmetik vs. durumu da önemli.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam takintiliyim valla:)
Gorunurde sikinti yoksa donanim olarak sikinti olup olmadigini nasil anlayabilirim ?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Equivalence
Hocam takintiliyim valla:)
Gorunurde sikinti yoksa donanim olarak sikinti olup olmadigini nasil anlayabilirim ?
Güvenilir satıcıları tercih edin, son yaptığı benzer teşhir ürün satışı var mı nasıl dönüş almış bakın, teşhirde olsa 2 yıl yetkili servis garantisi olanları tercih edin. Zaten teslim alıp kurulumlardan sonra cihazda ne takılı programlarla görebilirsiniz. -
Hangi Firma ? -
n11 mi? gittigidiyor mu? -
Yok hocam mediamarkt da vardi dun gidip baktim.Yere dusmus heralde alt kasada kiriklar vardi bende bu konularda baya titizim.En iyisi sifir almak
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Donanım açısından sorun olmaz da, kozmetik açıdan sorun olabilir, kasa gereğinden fazla yıpranabilir, menteşeler olması gereken ömründen daha kısa sürede sorun çıkarabilir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X